Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
přesně chápala bych to jako jasný znamení, že mi nevěří a tím pádem by vztah šel zřejmě brzo do kopru…
No já svým synům doporučim, aby si, az to bude aktualni, provedli test jistoty a dcerám, aby to chápaly. ![]()
V případě zakladatelky bude nejlepší řešení, když po narození dítěte nechá tajně udělat test DNA a v případě, že je dítě milence, půjde s pravdou ven.
Jinak tahle diskuze se tu v různých obměnách stále opakuje, je to takový místní evergreen.
@Scarabeuss @pohledzdruhestrany no páínové nezlobte se na mě, ale zas to ženete do extrémů…já teda svym dětem nic doporučovat nebudu, bud´nbudou mít štěstí na slušnýho partnera jako jsem měla já anebo holt ne a když ne, tak jim stejně nějakej test nepomůže…
aneb celkově život se žije lépe s pozitivním myšlením než s tím negativním…kdybych měla přemýšlet jako vy, tak ani nevylezu z baráku kolik je venku nebezpečí ![]()
Je zvláštní, že mi tady na této stránce vyjíždí reklama na DNA určení otcovství
![]()
@zoidberg píše:
Je zvláštní, že mi tady na této stránce vyjíždí reklama na DNA určení otcovství![]()
![]()
na tom neni nic zvláštního to je klasickej cílenej marketing..si zvykej ![]()
@brumdinka píše:
@Scarabeuss @pohledzdruhestrany no páínové nezlobte se na mě, ale zas to ženete do extrémů…já teda svym dětem nic doporučovat nebudu, bud´nbudou mít štěstí na slušnýho partnera jako jsem měla já anebo holt ne a když ne, tak jim stejně nějakej test nepomůže…aneb celkově život se žije lépe s pozitivním myšlením než s tím negativním…kdybych měla přemýšlet jako vy, tak ani nevylezu z baráku kolik je venku nebezpečí
Tak pokud zrovna budou v roli té nevěrnice, tak fakt nepomůže
![]()
@brumdinka píše:
@Scarabeuss @pohledzdruhestrany no páínové nezlobte se na mě, ale zas to ženete do extrémů…já teda svym dětem nic doporučovat nebudu, bud´nbudou mít štěstí na slušnýho partnera jako jsem měla já anebo holt ne a když ne, tak jim stejně nějakej test nepomůže…aneb celkově život se žije lépe s pozitivním myšlením než s tím negativním…kdybych měla přemýšlet jako vy, tak ani nevylezu z baráku kolik je venku nebezpečí
Sytý hladovemu nevěří, žena je sytá jistotou (když opomijim promile záměny v porodnici), muž má jen důvěru.
@brumdinka píše:
Pozitivni nebo negativni mysleni jsou strasny kecy.
Ono to chce byt proste realista, dat sanci, uprimne to zkusit, ale obcas zvlast kdyz se mi neco nezda, tak to proverit. A hlavne si davat pozor na ruzny zavazky, nejen partnerske, ale proste cokoliv zasadniho promyslet a proverit. ![]()
Jinak já bych ty testy DNA přirovnal k předmanželské smlouvě. U ní se taky často kdekdo durdí, že je to akt nedůvěry.
@Scarabeuss píše:
Pozitivni nebo negativni mysleni jsou strasny kecy.Ono to chce byt proste realista, dat sanci, uprimne to zkusit, ale obcas zvlast kdyz se mi neco nezda, tak to proverit. A hlavne si davat pozor na ruzny zavazky, nejen partnerske, ale proste cokoliv zasadniho promyslet a proverit.
V debatách o nevěře se tu často tvrdí, když ti intuice naseptava, že něco není v pořádku, projet mobil je OK, přece nebudu za blbku, ale když tak přemýšlí chlap, navíc v něčem daleko zásadnějším, není to intuice, ale paranoia. ![]()
@Jabadabadu píše:
Jinak já bych ty testy DNA přirovnal k předmanželské smlouvě. U ní se taky často kdekdo durdí, že je to akt nedůvěry.
Přesně tak.
@pohledzdruhestrany píše:
V debatách o nevěře se tu často tvrdí, když ti intuice naseptava, že něco není v pořádku, projet mobil je OK, přece nebudu za blbku, ale když tak přemýšlí chlap, navíc v něčem daleko zásadnějším, není to intuice, ale paranoia.
ale projet mobil opravdu není O. k. at´ti intuice našeptává co chce…
Mne prijde ok si udelat test otcovstvi v urcitych pripadech - napr.dite po kratke dobe vztahu, promiskuita v nedavny minulosti, hadky a rozchazeni v dobe poceti (stava se) nebo proste jiny zavazny duvody. Ale pokud bych byla nekolik let s chlapem, planovali bychom rodinu a on pak po porodu vytah, ze chce test… hmm, to by bylo docela blby a uprimne by to ten vztah poznamenalo navzdy. Bylo by to projeveni velmi zavazny neduvery ke mne, rikala bych si proc teda chtel vubec to dite se mnou, pokud mi takto neveri.
@Scarabeuss píše:
Pozitivni nebo negativni mysleni jsou strasny kecy.Ono to chce byt proste realista, dat sanci, uprimne to zkusit, ale obcas zvlast kdyz se mi neco nezda, tak to proverit. A hlavne si davat pozor na ruzny zavazky, nejen partnerske, ale proste cokoliv zasadniho promyslet a proverit.
Me napada, ze kdyby se timhle ridil kazdy, tak tu mame tak desetinu diskuzi a o polovinu min deti. ![]()
@blueverve píše:
Mne prijde ok si udelat test otcovstvi v urcitych pripadech - napr.dite po kratke dobe vztahu, promiskuita v nedavny minulosti, hadky a rozchazeni v dobe poceti (stava se) nebo proste jiny zavazny duvody. Ale pokud bych byla nekolik let s chlapem, planovali bychom rodinu a on pak po porodu vytah, ze chce test… hmm, to by bylo docela blby a uprimne by to ten vztah poznamenalo navzdy. Bylo by to projeveni velmi zavazny neduvery ke mne, rikala bych si proc teda chtel vubec to dite se mnou, pokud mi takto neveri.
„Zavazny duvody“ jsou dost nespecificka vec. Co kdyby treba tvrdil, ze se mu zdalo, zes byla „nejaka divna“. ![]()
Jinak by byla volovina ten test nedalat tajne ve vztahu, ktery funguje docela normalne.