Kdo je otcem ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31978
26.4.16 14:26
@zoidberg píše:
@brumdinka : no spíš bys neměl žádnou partnerku
Taky dobře, pokud by to nedokázala pochopit ;)

A proč by měla žena ustát osočení z ku*vení a chlapovi se to ani naznačit nesmí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
26.4.16 14:33
@Nimie píše:
A proč by měla žena ustát osočení z ku*vení a chlapovi se to ani naznačit nesmí? 8o

Na kur. vení testy nejsou, testy paternity však ano. Jakým testem bys chtěla prokazovat nevěru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
26.4.16 14:34
@Taciras píše:
Já třeba vůbec nechápu, jak k takový záměně může dojít. Syn byl tak krásný miminko, že bych se nemohla nikdy splést :srdce:, stačilo vzít to nejhezčí, co tam měli :)

A dcera byla několik dní pořádně fialová (měla omotanou pupeční šňůru), tu taky zaměnit nešlo. Pěknou miminkovskou barvu začala mít až doma.

Jako nechápu, jak by matka mohla nepoznat miminko, pokud ho viděla po porodu.

Miminka jsou si hodně podobná a maminka ho jednak nemusela vůbec vidět ještě (viděla až vyměněně) a jednak to fakt nemusí poznat, spousta žen má pocit, že pozná takhle brzo, ale pak se prostě stane, že se splete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
26.4.16 14:36
@zoidberg píše:
Na kur. vení testy nejsou, testy paternity však ano. Jakým testem bys chtěla prokazovat nevěru?
Četl jsi tu co jsem psala nebo ne? Evidentně ne, takže znovu. Testy paternity za testy pohlavních nemocí. Ani to dítě nedokazuje nic 100%, ale ten test přinejmenším kontroluje jednu velmi důležitou věc, o kterou by mi v danou chvíli rozhodně šlo mnohem víc než o nevěru samotnou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
26.4.16 14:39
@Nimie píše: Četl jsi tu co jsem psala nebo ne? Evidentně ne, takže znovu. Testy paternity za testy pohlavních nemocí. Ani to dítě nedokazuje nic 100%, ale ten test přinejmenším kontroluje jednu velmi důležitou věc, o kterou by mi v danou chvíli rozhodně šlo mnohem víc než o nevěru samotnou.

No já proti testům pohlavních chorob nic nemám, byl bych pro.
To ale vůbec nesouvisí s otcovstvím, je to jen dupání nožičkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
26.4.16 14:42
@zoidberg píše:
No já proti testům pohlavních chorob nic nemám, byl bych pro.
To ale vůbec nesouvisí s otcovstvím, je to jen dupání nožičkou ;)

Netvrdím, že to souvisí s otcovstvím, ale souvisí to s důvěrou ;) jedna věc je nakazit partnerku, druhá věc je nakazit těhotnou / kojící partnerku. Pokud muž nedůvěřuje mě, nemám důvod důvěřovat já jemu, z tohoto hlediska mi to pak příjde fér - jemu jde o otcovství, mě o život mého dítěte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 14:52
@jipo píše:
Myslim, že nikdo z nás si neumí reálně představit tu situaci, kdyby se dověděl, že dítě, které vychovával a staral se o něj 10 let, není jeho. To by byla asi těžká rána pro každého. Sám si neumím představit, co bych dělal. Ono za nic nemůže, měli byste k němu vztah. A co teď? Asi bych všechno prodal a prochlastal. :mrgreen:

hrál bych s Kájinkem karty a užíval si těch spoustu dopisů od různých žen. Vražda z afektu, za pár let venku a rozdával sperma zase já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 14:55
@Nimie
@Nimie píše:
Netvrdím, že to souvisí s otcovstvím, ale souvisí to s důvěrou ;) jedna věc je nakazit partnerku, druhá věc je nakazit těhotnou / kojící partnerku. Pokud muž nedůvěřuje mě, nemám důvod důvěřovat já jemu, z tohoto hlediska mi to pak příjde fér - jemu jde o otcovství, mě o život mého dítěte ;)

tak pokud jde o kukačku, tak to tomu mužovi může být naprosto ukradený.
edit. myslím ten život tvýho dítěte

Příspěvek upraven 26.04.16 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
26.4.16 15:01

Já pány a otce na jednu stranu chápu, ale opravdu budeme sepisovat předsvatební smlouvy, testovat otcovství každého dítěte, mít oddělené (a nejlépe před tím druhým skryté) finance. Není náhodou rodina založená právě na tom, že si vzájemně důvěřujeme a jsme partneři? V takovém modelu vzájemné nedůvěry vlastně ti dva „partneři“ jsou dva cizí lidi, které spojují jen ty děti. To klidně můžou žít každý zvlášť a ty děti si po týdnu střídat. Je mi z toho velmi smutno.

• Citovat
  • Upravit
31978
26.4.16 15:04
@strýček sally píše:
@Nimietak pokud jde o kukačku, tak to tomu mužovi může být naprosto ukradený.

To teda nemůže, zvlášť v případě, že o šíření věděl, tak jde o trestný čin i kdyby to nebylo jeho. Nehledě na to, že zdravotní náklady pak může zaplatit on nezávisle na tom, čí to děcko vlastně je.

A předpokládat, že jde o kukačku pokaždé, když si chlap řekne o testy… sorry, ale vzhledem k tomu, že mám zkušenost spíš takovou, že chlap vytahuje nevěru partnerky, aby tím zakryl tu svou, tak bych to tak černě neviděla. Ano, stává se to a ano, je to relativně časté, ale časté to bylo i v minulosti, na tom se vůbec nic nezměnilo.

Navíc účelem testů přeci není za každou cenu zjistit, že mám pravdu, ale zjistit pravdu, to je rozdíl, takže do té doby než se to zjistí, jsou oba dva ve stejné pozici a chlap, který by po mě požadoval test otcovství a sám by odmítnul jít s pravdou ven, by u mě skončil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
26.4.16 15:06
@carsa píše:
Já pány a otce na jednu stranu chápu, ale opravdu budeme sepisovat předsvatební smlouvy, testovat otcovství každého dítěte, mít oddělené (a nejlépe před tím druhým skryté) finance. Není náhodou rodina založená právě na tom, že si vzájemně důvěřujeme a jsme partneři? V takovém modelu vzájemné nedůvěry vlastně ti dva „partneři“ jsou dva cizí lidi, které spojují jen ty děti. To klidně můžou žít každý zvlášť a ty děti si po týdnu střídat. Je mi z toho velmi smutno.

Je to smutné, ale pokud to u někoho funguje takhle, tak je fér, aby to přinejmenším takhle fungovalo oboustranně a ne, že chlap zavelí a otestuje a ošetří si co může a ženská smí jen mlčet a šoupat nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 15:13

@Nimie
Tak já bych si ani nezačal s tou u který bych předpokládal a žila v ty sociální skupině, že bych byl nucený požadovat ten test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
26.4.16 15:21
@strýček sally píše:
@Nimie
Tak já bych si ani nezačal s tou u který bych předpokládal a žila v ty sociální skupině, že bych byl nucený požadovat ten test.

Zajímalo by mě, zda bys to poznal? Že budeš ten test potřebovat. Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
26.4.16 15:23
@strýček sally píše:
@Nimie
Tak já bych si ani nezačal s tou u který bych předpokládal a žila v ty sociální skupině, že bych byl nucený požadovat ten test.

Jasně, to je ideální stav, akorát se to těžko poznává a jak je tu vidět, tak pro někoho je to základní pilíř vztahu, protože se to předpokládat má úplně u všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 15:34

@jipo
když budu hodně slušný, tak to řeknu asi tak, že s holkou která má na seznamce zaškrtlý sex a flirt, bych rodinu určitě nezakládal. U těch ostatních, co to tam nemají sice nevím, ale už dost to vylučuje aspoň padesát na padesát.. Popravdě jsem rád, že mě se to už netýká. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí