Kdo je otcem ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2687
25.4.16 21:44
@Mrazivý dech píše:
Trošku jsem váhal, jestli na tenhle „výron“ mám reagovat, ale budiž.

Podívej se, my v rodině nemáme ve zvyku lézt na partnery svých příbuzných, jestli u Vás jo, tak to tě lituju. :?

Asi tomu nebudeš věřit, ale já byl u toho, když byl můj syn počat. Byl jsem u toho, když rostl manželce v bříšku. A byl jsem u toho, když se narodil a žádný test nemůže potvrdit nebo vyvrátit, že jsem jeho táta. :andel:

Jasne, ze takova vec se te prece nemuze tykat. Hele je to sice nepravdepobne, ale stava se to. Je to jedno z klasickych temat, o kterem psali uz davni autori, zamilovat se do bratra manzela, nevlastniho syna, otce manzela atd. Nakonec i tady bylo nekolik diskuzi na tyhle rodinne pletky. :think: Jenom jsem chtel rict, ze taky varianta, ze proste ta podoba jeste neznamena, ze musi byt tvoje. :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.04.16 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
25.4.16 21:46
@Taciras píše:
Jo, taky mě ten přístup dostal :roll:. Co se člověk ještě nedozví, že? Ještě včera jsem si říkala, že chtít po ženě testy otcovství musí být bráno jako hrubá urážka. V podstatě tím muž naznačí, no, né zrovna jen naznačí… velmi nepěkné věci, to přece musí slušnou ženskou naštvat. Ale když to tu tak čtu… To je fakt hodně nechutný přístup s tím že je egoista, když mu vadí kukačka :poblion:

Prave tem slusnym zenam „kazi jmeno“ takove, ktere maj tyhle reci, tahaj se s jinyma atd. Nikdo to nema napsano na cele jaky je a clovek musi byt trochu obezretny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
25.4.16 22:50

Já jsem ted těhotná plánovaně a partner si dělal srandu, jestli je to vůbec jeho. Já to vzala vážně a doporučila jsem mu testy, divil se že to tak beru a že jsem se nenaštvala. Řekla jsem mu, že se mu nedivím..Já být chlap, tak testy chci

Mám hodně nevěrných kamarádek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106872
25.4.16 22:53
@Chytrak píše:
Souhlas víceméně s většinou, reaguji jen na to vytučněné. Nemyslím si, že by se to chlapi nechtěli dozvědět, spíš každý věří tomu, že ho to nikdy nepotká, že bude vychovávat kukačku.
Píšeš, že dítě máš, tak ti položím otázku jestli by ti fakt nevadilo, kdyby ses dejme tomu po 15letech výchovy a starání se dozvěděl, že tvé dítě je úplně někoho jiného a tys fungoval jen jako náhradní otec a šrajtofle zároveň, a tvá žena to od porodu věděla a měla potvrzené, že není tvoje? :think:
Moc tomu nevěřím, že bys to bral jako, no tak prostě dítě mám a je úplně fuk že to není moje krev a můj potomek a je super, že můžu vychovávat cizí dítě se ženskou, která roztahovala nohy jinému a to tak chytře, že rovnou otěhotněla…já bych se to třeba chtěl dozvědět, protože dítě chci vychovávat svoje vlastní a ne někomu cizímu. Takhle si ho třeba může dotyčný pořídit se ženou, pro kterou nebude nezahýbat a lhát problém v tak zásadní věci, že…

A ty bys to dite po 15 letech opustil, kdyby vyslo najevo, ze nenji tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.4.16 23:20
@Tunrida píše:
U nás se kr. skupina zjišťuje, když má matka rh negativní nebo 0. Ale kr. skupina je zakladatelce stejně k ničemu. Aby mohla dělat závěry, tak by musela znát skupinu toho druhého a dítě by muselo mít skupinu, která je z kombinace její 0 a jeho jakési vyloučená. A ani to není 100%. I kdyby dítě mělo 0+, tak to nic neznamená. Leda by on měl AB a i tak je tam možnost odchylek. :nevim:

U nás můžu mít doma kukaček až do aleluja.
Já mám B, muž má A. Naše děti mají: 0,B, AB, to čtvrtý ještě nevíme. :mrgreen: :mrgreen: (Je to zlehčení problému, ale tak samotná krevní skupina nic neřeší :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.4.16 08:48
@Taciras píše:
Jo, taky mě ten přístup dostal :roll:. Co se člověk ještě nedozví, že? Ještě včera jsem si říkala, že chtít po ženě testy otcovství musí být bráno jako hrubá urážka. V podstatě tím muž naznačí, no, né zrovna jen naznačí… velmi nepěkné věci, to přece musí slušnou ženskou naštvat. Ale když to tu tak čtu… To je fakt hodně nechutný přístup s tím že je egoista, když mu vadí kukačka :poblion:

Hele jsem tak jako googlila a v jednom článku četla, že zdravotníci udávají, že počet kukaček bude někde mezi 5 a 10 % dětí. Mi v tu chvíli vyvstalo na mysl, že pravděpodobnost selhání antikoncepce se udává v desetinách jednoho procenta a kolik takových selhaných antikoncepcí po světě běhá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
26.4.16 08:50
@Talitha píše:
U nás můžu mít doma kukaček až do aleluja.
Já mám B, muž má A. Naše děti mají: 0,B, AB, to čtvrtý ještě nevíme. :mrgreen: :mrgreen: (Je to zlehčení problému, ale tak samotná krevní skupina nic neřeší :-) ).

No tak ve vašem případě jsou krevní skupiny opravdu bezpředmětný. Když to řeknu blbě, tak ty si můžeš ulítávat, kde chceš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15005
26.4.16 10:31

Jak to tady ctu a premyslim, chápu chlapa, který by si při pochybnostech udělal test. Ale když to vztahu na sebe, nikdy jsem nebyla nevěrná, asi by me hodně bolelo, kdybych zjistila, ze si manžel otestoval, jestli jsou děti jeho. Máme mezi sebou naprostou důvěru a nikdy jsme si nedali záminku ji nemit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
26.4.16 10:39

Neměla bych problém najít si jako chlap ženu s dítětem, ale kukačku bych opravdu nevychovávala. Ještě že nejsem chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
26.4.16 10:54
@SlecnaSally píše:
Neměla bych problém najít si jako chlap ženu s dítětem, ale kukačku bych opravdu nevychovávala. Ještě že nejsem chlap :mrgreen:

Takže jsi ješitná egoistka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
26.4.16 11:13
@zoidberg píše:
Takže jsi ješitná egoistka :mrgreen:

Tak baba se mi ku..í, ale finančně dotovat cizí dítě je ok a v pořádku? Tak asi ano, jsem egoistka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.4.16 11:31
@Kfětoslava píše:
Jak to tady ctu a premyslim, chápu chlapa, který by si při pochybnostech udělal test. Ale když to vztahu na sebe, nikdy jsem nebyla nevěrná, asi by me hodně bolelo, kdybych zjistila, ze si manžel otestoval, jestli jsou děti jeho. Máme mezi sebou naprostou důvěru a nikdy jsme si nedali záminku ji nemit

přesně chápala bych to jako jasný znamení, že mi nevěří a tím pádem by vztah šel zřejmě brzo do kopru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
26.4.16 11:35
@brumdinka píše:
přesně chápala bych to jako jasný znamení, že mi nevěří a tím pádem by vztah šel zřejmě brzo do kopru…

To já bych spíše risknul ten vratký vztah, než tu kukačku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
26.4.16 11:44
@zoidberg píše:
To já bych spíše risknul ten vratký vztah, než tu kukačku :think:

Já teda taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
26.4.16 11:58
@Kfětoslava píše:
Jak to tady ctu a premyslim, chápu chlapa, který by si při pochybnostech udělal test. Ale když to vztahu na sebe, nikdy jsem nebyla nevěrná, asi by me hodně bolelo, kdybych zjistila, ze si manžel otestoval, jestli jsou děti jeho. Máme mezi sebou naprostou důvěru a nikdy jsme si nedali záminku ji nemit

Podivej nikdo nema napsano jaky je na cele, proste rada i tech nejvetsich devek umi zamilovanyho chlapka dobre zpracovat, aby ji veril. :think: Spousta muzi i zen by dala ruku do ohne za toho sveho partnera, pritom rada z nas vi, ze by se spalili.(nemas treba nejaky neverny kamaradky, kamarady…?) :think: A v tak zasadni veci to chce proste mit jistotu a nesazet na sve pocity.
Navic to vem tak, ze vzdycky muze dojit v porodnici k zamene(treba i schvalne… verim, ze nejakou zdravotni sestru by takova moc urcovat budoucnost novorozencu okouzlila). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí