Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše:
No jo, ale ne všichni na to mají, kdyby to bylo zařazeno povinně mezi jiné testy, cena by klesla na desetinu.
Vzhledem k tomu, kolik stojí náklady na děti a dlouhému časovému úseku, je to zanedbatelný výdaj. Kdysi mě to ani nenapadlo, ale po zkušenostech a přečtených diskuzích to budu muset synovi nějak navrhnout, až nastane ten správný čas.
@zoidberg píše:
To jako fakt? Takže když se tam nějakému árijci narodí malý Makumba, tak má prostě smůlu? To se mi nezdá…
Dokonce to tam nejakou dobu nepouzivali ani uredne pri soudech o urceni otcovstvi.
A nejvic me desi, co jsem se dozvedel z USA, v nekterych statech tam staci, ze s zenskou zijete 2 roky v domactnosti a uz se bere, ze jste manzele a chlapek musi pri rozchodu se delit o majetek apod.
Jo ty zapadni feministky to je totalni zlo. Melo se to utnout v zarodku. ![]()
@jipo píše:
Vzhledem k tomu, kolik stojí náklady na děti a dlouhému časovému úseku, je to zanedbatelný výdaj. Kdysi mě to ani nenapadlo, ale po zkušenostech a přečtených diskuzích to budu muset synovi nějak navrhnout, až nastane ten správný čas.
Taky mám dva syny, ale mláďata, než to bude třeba řešit, tak budou testy v regále v drogerce a v ceně zubní pasty ![]()
@free333 tak ja byla taky RH negativní a otce vůbec nechtěli vědět, jen mi pichali protilátky před porodem a pak cosi po porodu…
@Lamátko Není to pravda, co píšeš, genetika krevních skupin není tak jednoduchá, aby dvě A musela dát vždycky jen A.
Rodiče A X A - Dítě - A nebo 0
Rodiče A X B - Dítě - A, B, AB nebo 0
Rodiče B X B - Dítě - B nebo 0
Rodiče A X 0 - Dítě - A nebo 0
Rodiče B X 0 - Dítě - B nebo 0
Rodiče AB X AB - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X A - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X B - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X 0 - Dítě - A nebo B
Rodiče 0 X 0 - Dítě - pouze 0
@Matahaari píše:
@Lamátko Není to pravda, co píšeš, genetika krevních skupin není tak jednoduchá, aby dvě A musela dát vždycky jen A.Rodiče A X A - Dítě - A nebo 0
Rodiče A X B - Dítě - A, B, AB nebo 0
Rodiče B X B - Dítě - B nebo 0
Rodiče A X 0 - Dítě - A nebo 0
Rodiče B X 0 - Dítě - B nebo 0
Rodiče AB X AB - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X A - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X B - Dítě - A, B nebo AB
Rodiče AB X 0 - Dítě - A nebo B
Rodiče 0 X 0 - Dítě - pouze píše: Více
Prave na to bych v dnesni dobe nasazel, jako muze to usetrit prachy za ten test, ale nejspis bude test treba.
Jinak ono se vynechava ta 0 u A nebo B, kdyz si tam tu nulu clovek predstavi. A0, B0, 00 tak lepe urci ty skupiny, ktery muzou vzniknout, ze se proste kombinujou ty 4 moznosti.
@Scarabeuss píše:
Jo no to vidim, takova laska az za hrob.Příspěvek upraven 24.04.16 v 16:57
takových „diskrétníků“, co si hledají milenku a v jedné větě napíšou že svou manželku/přítelkyni MOC milují a nehodlají nic bourat (jen jim krapet něco v sexu chybí..) jsou plné seznamky. A věřím, že spousta z nich jsou zrovna partneři tady holek z emimina, které by za ně ruku do ohně daly, a následují příspěvky o zjištěných nevěrách.
Tak drž mlč.
Kromě toho, chlapi své geny strašně přeceňují. Málokterý z troubů vybočuje z řady tak, že zrovna ty jeho geny jsou tak unikátní, aby musel mít nutně svého testy potvrzeného potomka… je to jen věc ega a ješitnosti ![]()
@IWINN píše:
Kromě toho, chlapi své geny strašně přeceňují. Málokterý z troubů vybočuje z řady tak, že zrovna ty jeho geny jsou tak unikátní, aby musel mít nutně svého testy potvrzeného potomka… je to jen věc ega a ješitnosti
Aha, tak hlavne, ze si toho troubu vzala za manzela.
Tve nazory jasne ukazuji mysleni rady zen, skoda ze ti troubove tohle nectou, pak by byla snatkovost na nule.
Ti nasi davni predci rikali, ze zena je dablovo stvoreni apod. No cim jsem starsi, tim vic jim musim dat za pravdu.
Oni vedeli proc se zenske maj poradne drzet a nemaj zadny prava. ![]()
@IWINN píše:
takových „diskrétníků“, co si hledají milenku a v jedné větě napíšou že svou manželku/přítelkyni MOC milují a nehodlají nic bourat (jen jim krapet něco v sexu chybí..) jsou plné seznamky. A věřím, že spousta z nich jsou zrovna partneři tady holek z emimina, které by za ně ruku do ohně daly, a následují příspěvky o zjištěných nevěrách.
Tak drž mlč.
Navic nechapu co to je za dementni argument, muzi to delaj taky, tak proc ne ja. Radsi zalez ty nevernice. ![]()
@IWINN píše:
Kromě toho, chlapi své geny strašně přeceňují. Málokterý z troubů vybočuje z řady tak, že zrovna ty jeho geny jsou tak unikátní, aby musel mít nutně svého testy potvrzeného potomka… je to jen věc ega a ješitnosti
Takže když chci vychovávat vlastní dítě, tak jsem ješita a egoista
![]()
Vidíš zakladatelko, nedělej si starosti, klidně chlapovi ještě vynadej, když se to provalí ![]()
@zoidberg píše:
Takže když chci vychovávat vlastní dítě, tak jsem ješita a egoista![]()
![]()
Vidíš zakladatelko, nedělej si starosti, klidně chlapovi ještě vynadej, když se to provalí
No jo uz to tak bude, prece chlapek at je rad za zenskou a stara se a vyber genu, at necha na ni. ![]()
@Ploskutáček Ty tady ale srovnáváš jablka a hrušky. Ona nevěra je jedna věc a věřím, že na skóre si jako pohlaví budeme rovni, ale tady jde především o to, že z té nevěry možná vzniklo nemanželské dítě, které bude přivedeno do manželství. Oproti tomu nějaká nevěra úplný nic.
@Anonymní píše:
Dobrý den, předem se chci omluvit a vím, že bude spousta z vás mě moralizovat a odsuzovat. Sama jsem vytrestaná už více než dost. S manželem máme už jednu dceru. Pak jsme chtěli druhé dítko, jenže jsem měla problémy otěhotnět - nedozrávaly mi vajíčka - zjištěno při neúspěšném IVF. Začala jsem užívat kotvičník i manžel + vitamíny. Za dva měsíce od toho jsem byla těhotná. Ale…Jak jsme měli krizi v manželství (moje chyba - přiznávám se) jsem na nátlak bývalého přítele mu podlehla. Trvalo to s ním asi půl roku, věděl, že miminko s manželem chci, že od manžela nikdy neodejdu, že ho miluji, a šlo jen o sex.,tak si dával pozor. Ale jednoho dne si pozor nedal.Byla to sobota ráno, a já plodné dny neměla. V tu chvíli mi došlo, že dělám šílenou chybu a už jsem ho od té doby neviděla - uplně jsem s ním přetrhala kontakty. Výčitky mě šíleně trápily, ale byla jsem ráda, že jsem to ukončila. A manželem jsme se milovali ten den večer, potom v úterý a ovulace byla další pátek večer (poznám podle bolesti) a to jsem se také milovali a pak ještě v sobotu. Za 12 dnů jsem od posledního styku s manželem jsem zjistila, že jsem těhotná. První veliká radost, že se konečně povedlo, pak mě přepadly pochybnosti, co když není jeho? Vždyť ve stejný měsíc byl styk i s bývalým? Sice týden před ovulací, ale četla jsem, že spermie můžou přežít prý i týden, což mi gynekolog sice vyvrátil, že to je hloupost, ale i tak. Navíc bývalý je ten typ co bez sexu nemůže být a denně si to dělá sám min. 2× a jeho životní styl není ideální aby měl nějaké superpremiové sperma. Co myslíte? kdyby se to manžel dozvěděl, byl by konec a to já nechci. Moc ho miluji a denně se trestám za svoji blbost a mrzí mě to. Navíc jsme brali oba ten kotvičník a vitamíny na plodnost, tak doufám, že je to manželovo. Ale pochybnosti mám. Jedno ale vím, že si nejsem jistá, jestli chci vědět pravdu. Ta by mě žrala asi víc než nejistota. Co myslíte, je velká šance že je to od bývalého?
Sázela bych spíš na manžela, pokud byla ovulace opravdu, jak píšeš.
@zoidberg píše:
Takže když chci vychovávat vlastní dítě, tak jsem ješita a egoista![]()
![]()
Vidíš zakladatelko, nedělej si starosti, klidně chlapovi ještě vynadej, když se to provalí