Kdo je otcem ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
24.4.16 17:08

Vůbec Ti Tvou situaci nezávidím. Já bych ten nátlak nevydržela. 8o Vlastně bych nezvládla být ani nevěrná. Radu nemám, ale znám podobný případ tak snad Tě malinko uklidní, že v tom nejsi sama, přesto nevěru odsuzuji a nesnáším.
Jedna holka otěhotněla s milencem a šla na potrat, aby přítel nic nezjistil. Potom otěhotněla s přítelem, ale nebere ho ani na screeningy a vyšetření, protože se tam uvádí porody a potraty a bojí se, že to praskne. Vždy si něco vymyslí, aby přítel s ní nejel.
Pokud nechceš, aby to prasklo tak to nikomu neříkej. Ta holka to řekla kamarádce a putuje to dál a dál. Došlo to až ke mě a to holčinu vůbec neznám. Ta samozřejmě ví, že je to proflaknuté a ví to několik lidí. To je pak ještě větší nátlak. Už jen čeká kdy se to přítel dozví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30478
24.4.16 17:12
@brumdinka píše:
ale to přece neznamená, že takový jsou všechny…fakt ne a to i když se může v životě leccos zamotat :)

mmch já být chlap, tak na emimino nelezu…to, že na tomhle serveru jsou i „chlapi“ samo o sobě dost vypovídá :D

Příspěvek upraven 24.04.16 v 17:07

Co to vypovídá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
24.4.16 17:13
@hanka.br. píše:
Co to vypovídá?

Ze jsem chytrej. :mrgreen: Kdyby si tyhle a dalsi diskuze tady precetli jini muzi, tka by zmenili nazor na manzelstvi. :mrgreen: Ale vetsina muzu jsou totalni idioti a troubove. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
24.4.16 17:14
@brumdinka píše:
ale to přece neznamená, že takový jsou všechny…fakt ne a to i když se může v životě leccos zamotat :)

mmch já být chlap, tak na emimino nelezu…to, že na tomhle serveru jsou i „chlapi“ samo o sobě dost vypovídá :D

Myslím, že kdyby se zavedly testy otcovství plošně, pro každého, tak by to mohlo vyřešit spoustu věcí, vyčistit vzduch a třeba i upevnit vztahy. A mimo jiné by si asi ženské i chlapi dávali víc pozor na to, co dělají v cizí ložnici. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25123
24.4.16 17:14

@Mexie teda to je mi příběh 8o

já teda nikoho a nic neodsuzuju, každý máme svou cestu…jen když už teda má někdo tu potřebu, tak by měl aspoň umět držet jazyk za zuby aneb měli by to vědět jen ti dva dotyční nikdo víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.4.16 17:15
@Elenloth píše:
Myslím, že kdyby se zavedly testy otcovství plošně, pro každého, tak by to mohlo vyřešit spoustu věcí, vyčistit vzduch a třeba i upevnit vztahy. A mimo jiné by si asi ženské i chlapi dávali víc pozor na to, co dělají v cizí ložnici. :mrgreen:

jo to je možný a taky by to byl dost dobrej kšeft  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
@Scarabeuss píše:
Ze jsem chytrej. :mrgreen: Kdyby si tyhle a dalsi diskuze tady precetli jini muzi, tka by zmenili nazor na manzelstvi. :mrgreen: Ale vetsina muzu jsou totalni idioti a troubove. :mrgreen:

sim tě ty ses neoženil, jelikož tě žádná nechce, tak tu nemachruj :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

U nás se kr. skupina zjišťuje, když má matka rh negativní nebo 0. Ale kr. skupina je zakladatelce stejně k ničemu. Aby mohla dělat závěry, tak by musela znát skupinu toho druhého a dítě by muselo mít skupinu, která je z kombinace její 0 a jeho jakési vyloučená. A ani to není 100%. I kdyby dítě mělo 0+, tak to nic neznamená. Leda by on měl AB a i tak je tam možnost odchylek. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2687
24.4.16 17:16
@brumdinka píše:
sim tě ty ses neoženil, jelikož tě žádná nechce, tak tu nemachruj :mrgreen: :mavam:

Sama tomu neveris. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.4.16 17:17
@Scarabeuss píše:
Sama tomu neveris. ;)
čemu? tě jen tak špičkuju ;-) to já ráda :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.4.16 17:17
@janfra píše:
Tak na to by dojely jen ty ženské, ale co ti nevěrní chlapi?

tak ty k tomu snad potřebujou tu ženskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
24.4.16 17:18
@brumdinka píše: čemu? tě jen tak špičkuju ;-) to já ráda :lol:

Ze me zadna nechtela za manzela. ;) Ono to ani neni zadne umeni se dostat do manzelstvi, naopak to chce poradny koule se tam nedostat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.4.16 17:20
@Scarabeuss píše:
Ze me zadna nechtela za manzela. ;) Ono to ani neni zadne umeni se dostat do manzelstvi, naopak to chce poradny koule se tam nedostat. :mrgreen:

ale vůbec ne, pořádný koule je třeba na to každej den pracovat na dlouhodobym vztahu v manželství…ona je to totiž práce a někdy dost těžká a makat se spoustě lidem v dnešní době nechce..ono řešit to nevěrou nebo rovnou rozvodem je totiž děsně jednoduchý, víš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.4.16 17:21
@brumdinka píše:

Neznamená to, že takový jsou všechny, ale ono to procento záletnic asi nebude zrovna nízký :think: A na to, aby to chlap zjistil, ani nemusí chodit sem, to se dost dobře ví i bez internetu. Na jednu stranu se fakt není těm chlapům co divit, že jsou tak podezřívaví, já bych na jejich místě asi byla taky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25123
24.4.16 17:21
@janfra píše:
Ale kdyby ženská zjistila, že je těhotná s někým jiným, tak bude muset jít na potrat, ale jak bude postihnut ten nevěrník? Mu uříznou koule?

a proč by musela apriori na potrat :think:

jinak lepší je pověsit za ty koule do průvanu, to je efektivnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí