Těhotná - problémy s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1109
25.4.16 19:56
Přesně, mě to stojí energii a čas něco napsat, ale říkám si, třeba někomu pomůžu. A pak akorát koukám, že dělám blbce někomu.
@pikola píše:
@lear kdybys tu byla pár let, ani by ses už nedivila. Takové případy tu jsou casto. Jen pakcloveka spíš mrzí, že se snaží něco psat a je to k nicemu..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.4.16 19:56

@lear Děkuji :kytka: člověk se musí holt nadřít, aby se dostal kam chce. :)
Tak to, že si zakladatelka vymýšlí je očividné. Zřejmě netušila, že ostatní mohou nahlédnout kam přispívá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.4.16 19:58
@j.a.n.i1 píše:
A ony jsou matky na mateřské normální dospělí lidé? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

snad sem nechodí jen ony :( Ale beze srandy - úroveň některých diskusí i diskutujících je ostudná. Je to smutná vizitka celého fóra i vizitka vydavatelství MAFRA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3R
2829
25.4.16 20:03
@pikola píše:
@lear kdybys tu byla pár let, ani by ses už nedivila. Takové případy tu jsou casto. Jen pakcloveka spíš mrzí, že se snaží něco psat a je to k nicemu..

Vypadá to, že jsem naivně naletěla. Taky mě mrzí, že jsem chtěla poradit :nevim:

Příspěvek upraven 25.04.16 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
25.4.16 20:05
@Burj Chalifa píše:
snad sem nechodí jen ony :( Ale beze srandy - úroveň některých diskusí i diskutujících je ostudná. Je to smutná vizitka celého fóra i vizitka vydavatelství MAFRA.

A jaká bys to chtěla dělat, při registraci dávat testy, nebo tvrdou cenzuru jako na koni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.4.16 20:11
@pikola píše:
A jaká bys to chtěla dělat, při registraci dávat testy, nebo tvrdou cenzuru jako na koni?

nedá, to je jasný, ale vysvětlete mi, proč tedy třeba právě na mnou zmíněné Rodině jsou témata i diskuse kvalitnější? Hovadská témata, provokace jako zde tam nejsou.Je tam inteligentnější prostředí. Porovnejte založená témata a příspěvky tady a tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
25.4.16 20:14

@Burj Chalifa já tam třeba nerada chodim, teda grafika se mi nelíbí. Ale nebyla jsem tam několik let, přišlo mi to nepřehledný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.4.16 20:17
@pikola píše:
@Burj Chalifa já tam třeba nerada chodim, teda grafika se mi nelíbí. Ale nebyla jsem tam několik let, přišlo mi to nepřehledný.

grafika je tedy hrozná, to zaspali dobu, je to uživatelsky nepohodlné, ale to je jiná věc. Opravdu, schválně, porovnejte témata tam a zde, příspěvky rovněž. Úroveň svědčí ve prospěch Rodiny. Škoda, tohle mohly být dobré stránky, ale nejsou. Úroveň fóra dělají ti, kdo na ně přispívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.4.16 20:54

@Burj Chalifa ePipi má svou nejlepší dobu již za sebou, bohužel :nevim: Za dob Missorky a Lesiny tento web měl úroveň - to bylo staré eMimino. To už je hodně let nenávratně pryč :( S novým vlastníkem klesla ePipi na úroveň bulváru. Proto se tady teď dějí takové „zábavné“ diskuze a deníčky. Byla jsem tu i za dob starého eMimina, byla jsem tu i v době jeho krize, kdy odešla část uživatelek na BC. Když však přestalo staré eMimino existovat, na nějakou dobu jsem odsud odešla a profil zrušila. Vrátila jsem se po nějaké době, jiná doba, jiný nick a jiné fungování :nevim: Už spíš jenom čtu a pozoruji, co se tady děje, z povzdálí. A to, co se tady děje, mě už ani nepřekvapuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
25.4.16 21:19

Jsem zklamaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.4.16 21:24

Potrat je krajní řešení, sama píšeš, ze na potrat jít nechceš :) dnes jsou ubytovny, později u azylové domy.. Jsou různé příspěvky na bydlení apod. Já s tím zkušenosti nemám, ale zrovna kamarádka tihle řeší, budou ji proplacet nájem, apod. Samozřejmě asi je to hodně létání po úřadech, ale múzou jiný, tak proč ne ty? Já bych tomu miminku život nevzala, jen proto ze ze ti byla špatná volba přítele, a proto, ze tvá Mama ti nechce pomoci..všem úkaz ze ti zvládneš i sama, hlavu nahoru, a buď hrdá, přivedes na svět dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.4.16 21:26

@Kajkalinka Promiň, ale „létání po úřadech“ mě rozesmálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.4.16 21:27
@hanka.br. píše:
@Kajkalinka Promiň, ale „létání po úřadech“ mě rozesmálo.
*litani píšu z mobilu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.4.16 21:32
@Kajkalinka píše:
*litani píšu z mobilu ;)
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.4.16 21:47
@Burj Chalifa píše:
grafika je tedy hrozná, to zaspali dobu, je to uživatelsky nepohodlné, ale to je jiná věc. Opravdu, schválně, porovnejte témata tam a zde, příspěvky rovněž. Úroveň svědčí ve prospěch Rodiny. Škoda, tohle mohly být dobré stránky, ale nejsou. Úroveň fóra dělají ti, kdo na ně přispívají.

Až bude rodina přehlednější, bude to stejné jako tady. Tam, než někdo něco dohledá, tak se na to raději vykašle a jde pryč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky