Těhotná - problémy s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
25.4.16 19:29

@Elisekulicka Počkej. Tak co chceš za radu?? Když Ti holky radily ať jdeš na potrat tak jsi napsala, že na potrat Tě nikdo nedostane. Peníze teda taky máš tak co chceš teda poradit? Konkrétní otázka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3R
2829
25.4.16 19:30

Začíná to houstnout. Počkám co se z toho vyvrbí. Přestávám zakladatelko také chápat jakou radu potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
25.4.16 19:30

A dokonce studuje i :mrgreen: Aha tak to ja na maserku teprve maturuji tenhle rok :) v říjnu mi bude 20 :)

A jsou spolu dlouho i
plánované :) s přítelem jsme se snažili přesně půl roku :) :D přítel je tedy starší než já -28let jsme spolu skoro 4 roky z toho 2roky spolu bydlíme v baráčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
25.4.16 19:33

@pikola 8o Těžká schizofrenie. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
25.4.16 19:34

@pikola
To jsou zase někde prázdniny? Chřipkové třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.4.16 19:35

@Elisekulicka Budeš si muset ujasnit, co v které diskuzi píšeš. Možná nebude špatné si to bodově někam poznamenat :think: Tohle je slabé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.4.16 19:40
@Elisekulicka píše:
@lear kdo hleda praaci najde, prace je vsude dost jen ne kazdej je schopnej pracovat, s prraci jsem mela stesti to ano, sehnala jsem ji pres mamku ale na tom nevidim nic spatneho navic netvrdim ze jsem hned ze zacatku brala 18, zacinala jsem na minimalni castkach

a co jsi vlastně vystudovala? Třeba bychom si mohly popovídat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.4.16 19:41

@lear Já 18 čistého mám a nemám maturitu. Neprodávám drogy ani nešlapu :D Jsem vyučena. Ale dělám o víkendech 12ky a nepřetržitý provoz. (Dělala jsem. Teď jsem na rizikovém těhotenství) Na pozici kterou mám, jsem se dostala až po 4 letech a začínala jsem v 19ti letech na 9-10 tisících. Takže 18 tisíc bez maturity není žádná pohádka, ale chce to mít praxi a v práci „vynikat“ :) Tím netvrdím, že si zakladatelka nevymyšlí, ale věta, že 18 nemá skoro nikdo pokud nešlape…se mě trochu dotkla :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
25.4.16 19:47

Mě připadá, že to tu začíná být samý magor s prominutím :nevim: nejdřív deníček o úmrtí syna, kterému jsem teda věřila, ale pak někdo psal, že už to tu bylo v roce 2008 a celé vymyšlené, teď chudinka těhotná se ZŠ, co si nosí domů 18 plus bonusy, chce odejít přesto k matce, která ji odmítá, přítel byl super chlap a najednou není, prostě samej vyšinutej Andersen :nevim:

Chápu, že nikdo nemá povinnost sem psát křišťálovou pravdu, ale úplný magořiny by sem lidi taky psát nemuseli. Zjevně můžou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101834
25.4.16 19:48
@lear píše:
Chápu, že nikdo nemá povinnost sem psát křišťálovou pravdu, ale úplný magořiny by sem lidi taky psát nemuseli. Zjevně můžou. :nevim:

A pak se diví, že jsou ostatní apriori podezřívaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
25.4.16 19:50

@Mexie promiň, napsala jsem to špatně, 18 čistého v 19, to tam chybí. Že to je dejme tomu nástupní plat sekretářky v 19, ale tam musí mít maturitu,
Samozřejmě se na takovou částku vypracuješ jako vyučená (což je ukončená střední škola, co ona tvrdí, že nemá, výuční list beru za víceméně ekvivalent ve smyslu, že jsi školu dodělala), ale tvrdit mi, jak si to vydělá v 19 se základním vzděláním… :nevim:
Samozřejme respekt tobě, že jsi se vypracovala a dostala se na ty peníze dřinou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.4.16 19:51

Začínám si klást otázku, zda jsou to stránky normálních, dospělých lidí. Když to člověk srovná s Rodinou, EM těžce prohrává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
25.4.16 19:52

@lear kdybys tu byla pár let, ani by ses už nedivila. Takové případy tu jsou casto. Jen pakcloveka spíš mrzí, že se snaží něco psat a je to k nicemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101834
25.4.16 19:53
@Burj Chalifa píše:
Začínám si klást otázku, zda jsou to stránky normálních, dospělých lidí. Když to člověk srovná s Rodinou, EM těžce prohrává.

A ony jsou matky na mateřské normální dospělí lidé? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
25.4.16 19:54
No asi fakt začnu být, protože nemám sílu lustrovat příspěvky, jestli ten člověk píše konzistentně nebo ne, ale přestanu tyhle příspěvky a la rytmus života číst a reagovat na ně, protože mi připadá, že sem píšou chudáci toužící po pozornosti naprosté výmysly, a pak investuji svůj čas do lidí, co si to nezaslouží.
Ráda poradím, když mám co, ale ne zoufalcům, co potřebují schopného psychiatra.
@j.a.n.i1 píše:
A pak se diví, že jsou ostatní apriori podezřívaví…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí