Těhotná - problémy s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
25.4.16 18:47

Promiň, je mi líto, ale věř tomu, že ten potrat je nejlepší řešení. Ten člověk tobě i tomu dítěti udělá ze života peklo, když už se teď chová jako pako. Vypadá to na manipulátora a psychopata. Takže jsi mladá, je to sice drsné, ale raději si pořídit dítě s normálním člověkem, než abyste oba dva - ty a dítě - měli dosmrti zkažený život jedním šílencem. Otcovská práva mu nevymažeš a dneska mají tatínci přednost a vždy bude vše proti tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
25.4.16 18:49
@Maggica.24 píše:
Já teď koukala do jejích diskuzních příspěvků a tam někde píše, že je pro změnu už vdaná, takže bůhví jak to je..
Tady už člověk vážně nejspíš nemůže nikomu moc věřit.

Seš tady nová. To je tu celkem časté, prostě někteří mají potřebu si vymýšlet blbosti a lhát tady stejně jako ve skutečném životě případně zakládají smyšlená témata s imaginárníma situacema, které nikdy nenastaly asi se tím baví, jak lidi reagují…je to dost zvláštní, taky nechápu, no holt lidi jsou různí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.4.16 18:49
@Elisekulicka píše:
Takze pro vsechny co psali skrze penize, stredni jsem chodila rok, pak si rekla ze to zkusim jindy a jednoduse odesla, do prace chodim 3 roky, penize usetrene mam celou dobu jsem setrila na vlastni byt takze tohle bych neresila. Pritelem jsem zasnoubena, svatba byla naplanovana jeste drive nez me pozadal diky vire rodicu hned co jsem zjistila ze jsem tehotna. S ditetem jsme pocitali do budoucna, stalo se to hned pro pritele to opravdu vymodlene dite bylo, ja dlouhou dobu verila ze i pro me. Rypalky at si rypou opravdu mi prijdou akorat k smichu ze me nadavaji do ditete a pritom ony sami se jako deti chovaji :) tem co slusne napsali svuj nazor tem dekuju, rada vidim ze existujou normalni lidi, na potrat bych proste nesla, to at si rika kazdy co chce tohle je proste moje rozhodnuti.

Tak zase bacha, vztahovačná nebuď a omleté fráze o rýpalech vynech. Pokud je vše tak OK, pak nechápu, že jsi diskusi vůbec zakládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.4.16 18:51
@Elisekulicka píše:
@3R dekuji, je to tak jak pises…pritel byl driv snad ten nejlepsi chlap na svete, nevim co tak najednou…

a pak se změnil…kdeže jsem to už četla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.4.16 18:53
@Elisekulicka píše:
Takze pro vsechny co psali skrze penize, stredni jsem chodila rok, pak si rekla ze to zkusim jindy a jednoduse odesla, do prace chodim 3 roky, penize usetrene mam celou dobu jsem setrila na vlastni byt takze tohle bych neresila. Pritelem jsem zasnoubena, svatba byla naplanovana jeste drive nez me pozadal diky vire rodicu hned co jsem zjistila ze jsem tehotna. S ditetem jsme pocitali do budoucna, stalo se to hned pro pritele to opravdu vymodlene dite bylo, ja dlouhou dobu verila ze i pro me. Rypalky at si rypou opravdu mi prijdou akorat k smichu ze me nadavaji do ditete a pritom ony sami se jako deti chovaji :) tem co slusne napsali svuj nazor tem dekuju, rada vidim ze existujou normalni lidi, na potrat bych proste nesla, to at si rika kazdy co chce tohle je proste moje rozhodnuti.

No jen se směj dokud můžeš. Dlouho to trvat nebude. Bohužel pro tebe.

• Citovat
  • Upravit
7571
25.4.16 18:55
@anonymouss píše:
Sim vás, to zase „vysvětlí“ tak, že pod jedním nickem sem chdí polovina paneláku a rodiny a každý si zakládá „svoje“ téma…

Normálka ne, dala přístupy sousedce a ještě nevlastní sestřenici, však nevěděla, že se to nesmí a v pravidlech určitě není, že jedna osoba = jeden nick. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.4.16 18:55

Tak si to s přítelem krásně užij :palec: a srovnej v hlavě, proč jsi téma vůbec zakládala. A zachovávej konzistentnost založených témat a přípěvků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmd
171
25.4.16 18:56

Taky jsem měla prvního syna v devatenácti bez dokončeného vzdělání… Navíc s partnerem, který je ještě mladší než já a v době mého těhotenství mu bylo 17. Taky nás odsoudíte? Zakladatelko, Pokud to tak cítíš miminko si nech. Vždy jsou způsoby, jak to lze zvládnout. Neboj, i když jsi nepracovala, máš nárok na rodičák a jiné příspěvky. Stačí se jen zeptat na sociálce. Každopádně přítele pošli k šípku, pokud je to možné, myslím, že jeho chování by se po porodu mohlo ještě zhoršit. Sežeň si alespoň brigádu, zkus něco málo našetřit a zkus si ještě promluvit s mamkou, aby Tě u sebe nechala, než si najdeš něco svého. Místní „dámy“ neposlouchej, vždy je lehké poslat na potrat cizí ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 18:57

@Ellusa antikoncepce neselhala spis si myslim ze to bylo tak trochu shvalne..porad dite chtel…ja verila ze i ja..bylo to spis ale vnucovani toho ze ho chci.. Mych rodicu - rodice jsou toho nazoru ze kdyz je dite musi byt svatba proto nam ji hned naplanovali po tom co jsem jim oznamila ze jsem tehotna proto taky to ze s nim musim zustat..rodice v nem vidi boha, venku je skvelej to je pravda ale doma se chova uplne jinak…ale too taky neni dlouho dva mesice zpatky to opravdu skvelej chlap byl a nevim co tak najednou…jeho rodice to nejak moc neresi..na potrat opravdu jit nechci, verim ze bych nas zvladla uzivit sama, vydelavam dost a muzu pracovat i po porodu, mam skvelou sestru ktera mi pomaha ted kdyz mam problemy a verim ze se na ni budu moct spolehnout i pak, vlastni dite mit nemuze, pracovat taky kvuli hendikepu nemuze tak by mi pomohla ona..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 19:00

@mmd moc dekuju :) ja se rozhodla a ze skoly odesla uz 3 roky mam stalou praci a penez nasetrenych dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
25.4.16 19:02

@Elisekulicka Tak si to příště musíš napsat do deníčku, kde ti to nikdo nebude číst a můžeš si sama sobě dávat pochvalný komentáře. Deníčkem myslím papírový sešit.
Pokud vím, že nemůžu brát hormonální antikoncepci, hledám alternativu jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8867
25.4.16 19:02

Vydelavas dost se základní školou? To děláš načerno, nebo co se pro tebe dost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 19:07

@truelly ano vydelavam :) na cerno nepracuju, jen nesedim na zadku a bavi me pracovat :) vydelavam cistych 18tis plus bonusy, do toho o vikendech brigady u strejdy co mi mesicne vynesou 10tisic :) takze si nemyslim ze bych mela malo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.4.16 19:07
@Elisekulicka píše:
@mmd moc dekuju :) ja se rozhodla a ze skoly odesla uz 3 roky mam stalou praci a penez nasetrenych dost :)

Tak peněz máš dost, to je dobrá zpráva :lol:, takže jsi plně ekonomicky zajištěná, v těchto letech úžasné :palec: :lol: můžeš si dovolit vlastní bydlení, uživíš se, kde je tedy problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
25.4.16 19:08
@Burj Chalifa píše:
Tak peněz máš dost, to je dobrá zpráva :lol:, takže jsi plně ekonomicky zajištěná, v těchto letech úžasné :palec: :lol: můžeš si dovolit vlastní bydlení, uživíš se, kde je tedy problém?

Takže slečna se vlastně přišla pochlubit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria