Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A teď tu o budulínkovi…
jasně, od 16 máš 18 čistýho a bonusy, legálně, platíš daně i socku. A to vše s devítiletkou. Tak určitě
@bartsch pani asi z doby kamene nevi co to je dalkove studium ![]()
@Elisekulicka píše:
@truelly ano vydelavamna cerno nepracuju, jen nesedim na zadku a bavi me pracovat
vydelavam cistych 18tis plus bonusy, do toho o vikendech brigady u strejdy co mi mesicne vynesou 10tisic
takze si nemyslim ze bych mela malo
Jj, a v 15 letech jsi už vystudovala mezinárodní obchod na Harvardu a ve volném čase děláš marketingovou ředitelku v korporátu ![]()
Vypadáme tady všichni, že nám trčí špejle z hlavy??
Hele přestaň fabulovat a běž se radši učit…
… ženský, neblbněte, copak vy nevíte, že se s miminem nedá chodit do práce? Slečna si to představuje jak Hurvínek válku. Sama bydlení a dítě prostě neutáhne. Copak vy nevíte co to všechno stojí? To máte bydlení, jídlo, krmení pro mimino, plíny, oblečení… jestli slečna dělala někde servírku a celkem dobře vydělávala, tak s tím je teď šlus. S malým dítětem sama se od něj ani nehne.
@lear píše:
A teď tu o budulínkovi…![]()
![]()
jasně, od 16 máš 18 čistýho a bonusy, legálně, platíš daně i socku. A to vše s devítiletkou. Tak určitě
Třeba se živí vlastním tělem na HPP i brigádně
![]()
@lear kdo hleda praaci najde, prace je vsude dost jen ne kazdej je schopnej pracovat, s prraci jsem mela stesti to ano, sehnala jsem ji pres mamku ale na tom nevidim nic spatneho navic netvrdim ze jsem hned ze zacatku brala 18, zacinala jsem na minimalni castkach
@Elisekulicka píše:
@bartsch pani asi z doby kamene nevi co to je dalkove studium
Holka, ty mě opravdu neurazíš, ale pokračuj
Já se bavím ![]()
@Lychee13 nejak o moc o te praci asi vite kddyz o ni pisete, vlastni zkusenost?
Já už jsem z toho všeho trochu zmatená a smutná. Zakladatelka si opravdu v dosti věcech protiřečí.
Nicméně, pokud to, co říkáš o svým chlapovi je pravda, nemá cenu s ním zůstávat. Ale o spoustě věcech by se dalo diskutovat. Teď to na mě působí tak, že nejsi upřímná a dost věcí si přikresluješ, jak se ti to zrovna hodí. Nerada bych se někoho dotkla, ale tohle je můj názor. V tom případě by byla pravda v tom, co tady některé tvrdily a to taková, že si nezralá. To ovšem neznamená, že se nezvládneš postarat o dítě. Je jen na tobě, jak si dáš život do pořádku.
@Elisekulicka mně to nevysvětluj, já práci mám. Ale 18 čistého bez maturity nemá skoro nikdo, pokud nešlape, nedealuje fet atp. Navíc v 16 tě legálně na HPP ani zaměstnat nemůžou.
Hele, sorry, mě nepřesvědčíš, což ani neni tvůj záměr, jsi podle mě znuděná pubina, co tu píše báchorky z propastí své fantazie, a na to nemám čas. Měj se. ![]()
@Tecumseh píše: … ženský, neblbněte, copak vy nevíte, že se s miminem nedá chodit do práce? Slečna si to představuje jak Hurvínek válku. Sama bydlení a dítě prostě neutáhne. Copak vy nevíte co to všechno stojí? To máte bydlení, jídlo, krmení pro mimino, plíny, oblečení… jestli slečna dělala někde servírku a celkem dobře vydělávala, tak s tím je teď šlus. S malým dítětem sama se od něj ani nehne.
Tak dle jejích slov, se jí o dítě bude starat sestra. ![]()
@Elisekulicka No, když tak úžasně vyděláváš, nebude pro tebe problém si z fleku najít pronájem a přestěhovat se. Svou mámu k životu nepotřebuješ, tak proč se k ní vracet. ![]()
@Elisekulicka píše:
Bohužel, nikdo mě nechce.Jen mi chováním připomínáš jednu takovou, co tu přispívala a dělala přesně tuhle práci. Byla ve sra*kách a nosánek nahoře.
Mimochodem, tu školu asi ještě dlouho mít nebudeš, když tak koukám na Tvůj češtin. ![]()
@bartsch Také byla zakladatelka v Americe jako au-pair (píše to jinde). Tam se jezdí v 18 letech minimum a na rok ![]()
@ajtakrajta1 píše:
@bartsch Také byla zakladatelka v Americe jako au-pair (píše to jinde). Tam se jezdí v 18 letech minimum a na rok
Slečna vlastní časostroj? Kde se to dá sehnat? (i s tou prací na HPP v 16 letech, prosím)