Těhotné maminky ze Slaného?

6
14.8.14 11:54

Těhotné maminky ze Slaného???

Jsou tu nějaké maminky co jsou těhotné ze Slaného??? :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.8.14 11:59

@katka63 Ahoj, já tedy zatím oficiálně těhu nejsem, čekám na UTZ na srdíčko. Ale krev mi pozitivní vyšla. Bydlíme na venkově, kousek od Slaného.
Kdy máš termín a budeš rodit ve Slaném? My bychom to měli nejblíž, jen názory na porodnici se dost liší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.8.14 12:02

Já jsem na tom stejně jako ty :-) jdu teď 18.8. na ulz.. Já taky bydlím kousek od Slaného - Žižice, ale pracuju ve Slaném… A asi budu rodit ve Slaném :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.14 12:27

@katka63 Do Žižic jezdíme pro husy…mňam :palec: UTZ mam až 28.8., prasknu nedočkavostí. V té době bych měla být podle MS 7+1, tak doufam že srdíčko tam už bude. To budeme mít hodně podobný termín porodu že? :pankac: Taky asi vybereme porodnici ve Slaném. Gynekologii jsem letos už okoukla a bylo to tam super. Jen na porodnické oddělení občas slyšim nadávat. To prý rekonstrukcí ještě neprošlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.8.14 21:04

No vidíš :-).. To budeme mít asi stejné.. No já jsem zvědavá na to pondělí co mi řeknou :-)..tak hned písnu.. máš FB? Já jsem tam jako Kateřina Šidlová Bečvářová :-) tak si mě tam klido přidej… JJ taky slyším někdy jen samou chválu a pak nadávky, ale to si asi nevybereme. Ségra rodila v Motole a tam se mi to vůbec nelíbilo „továrna na děti“ a přístup sester hrozný.. Tady to mám blízko.. a do Kladna bych rodit nejela pze jsem jako bývalá zdr. sestra tam dělala a nešla bych tam ani za nic.. Tak se jukni na FB budu se těšit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová