Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsou tu nějaké maminky co jsou těhotné ze Slaného???
![]()
@katka63 Ahoj, já tedy zatím oficiálně těhu nejsem, čekám na UTZ na srdíčko. Ale krev mi pozitivní vyšla. Bydlíme na venkově, kousek od Slaného.
Kdy máš termín a budeš rodit ve Slaném? My bychom to měli nejblíž, jen názory na porodnici se dost liší ![]()
Já jsem na tom stejně jako ty
jdu teď 18.8. na ulz.. Já taky bydlím kousek od Slaného - Žižice, ale pracuju ve Slaném… A asi budu rodit ve Slaném
![]()
@katka63 Do Žižic jezdíme pro husy…mňam
UTZ mam až 28.8., prasknu nedočkavostí. V té době bych měla být podle MS 7+1, tak doufam že srdíčko tam už bude. To budeme mít hodně podobný termín porodu že?
Taky asi vybereme porodnici ve Slaném. Gynekologii jsem letos už okoukla a bylo to tam super. Jen na porodnické oddělení občas slyšim nadávat. To prý rekonstrukcí ještě neprošlo ![]()
No vidíš
.. To budeme mít asi stejné.. No já jsem zvědavá na to pondělí co mi řeknou
..tak hned písnu.. máš FB? Já jsem tam jako Kateřina Šidlová Bečvářová
tak si mě tam klido přidej… JJ taky slyším někdy jen samou chválu a pak nadávky, ale to si asi nevybereme. Ségra rodila v Motole a tam se mi to vůbec nelíbilo „továrna na děti“ a přístup sester hrozný.. Tady to mám blízko.. a do Kladna bych rodit nejela pze jsem jako bývalá zdr. sestra tam dělala a nešla bych tam ani za nic.. Tak se jukni na FB budu se těšit ![]()