Těhotné Ostravačky sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1510
10.6.14 21:17

@brumi taky si rikam a doufam, ze budou v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
11.6.14 11:49

Krásné slunečné poledne všem přeji…ani pes nechce ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.6.14 11:51

@agneszka děkujem, tobě taky. Jeee to jsi vystihla přesně, nrjlíp naložit do mrazáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
11.6.14 12:27

@brumi já tu mám zatím stín, ale pes už preventivně zalez pod postel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
11.6.14 12:30

Holky to je peklo venku jsem ko, jdu delat kvetak na obed ale nemam ani hlad jak mi je horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
11.6.14 12:38

@mus já mám hovězí vývar a nemám chut a na ten..jen piju vodu..ale měla bych jít něco sníst at mi zas není špatnně…bleju zatím celé těhu, hlavně odpoledne a modlím se at to přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.6.14 13:13

@agneszka a zkoušela jdi coca colu oo douškách pěkně vychlazenoubdocela to v řěhu ppomáhá nebo zázvorové lízatkaba bombony, taky jsem měla orostřední těhu silné zvracení a to mi pomáhslo, nebo jestě studené mléko po locích. My dned jrn bretanské fazole a stejne chut žádná, zítra to vidím na palacinky se slehajdou to bodne ve vedru nebo jestevecer kureci zeleninový salat studený s testovinama a jogurtem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
11.6.14 13:18

@brumi jasně že zkoušela, prolezla sem diskuze a vyzkoušela všecko…nepomáhá nic ani cola po litrech :lol: :lol: :lol: :lol: Já zvracím i po čípcích..ale je fakt, že né tolik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.6.14 14:13

@agneszka tak to je mazec, budu drzet palecky sby to brzy preslo, já tak zvracela skorobaz do porodu a hnusbnsvic diky tomu mam vsechny zuby v haji zubsr mel vic jsk pul roku co delat aby vse spravil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
11.6.14 14:40

@brumi do porou rikas…to mi ani nerikej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
11.6.14 15:18

@agneszka jezis tak to nezavidim me sice byva zle ale jen obcas a pomaha mi teda ta cocacola nebo meloun vychlazeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.6.14 15:19

@agneszka jn zacla jsem hnedka 6 tydnem a skojcila az porodem, bylo to peklo, ted je mi nqstesti dobre spatne mi bylo snad jen dvakrat takze super uleva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
11.6.14 15:21

@brumi ja nastesti taky netrpim ale to muze jeste prijit jsem teprve 11+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.6.14 15:32

@mus to uz asi ne vetsinou je nejhur cca do toho 12 tt. Jak do te doby dobry uzbto tak vetsinou zustava, mozna pak ke konci spis zaha hodne zlobi, to jsem kolikrat spala v sede jak to lezlobl do krku,,ale to spisbjen vyjkecne protoze super na to pomahalo to studene mleko a pastilky na zahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
11.6.14 15:43

Ja jsem uz holky 15 tyden, nevolnosti zacli v 6 tydnu. U prvniho sem zadne potize nemela, tohle me docela zmaha. Cekam kazdym tydnem ulevu, zatim nic neprichazi. Citim se jak po opici…muz rikal, ze nemam po nocich tolik chlastat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová