Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky a maminy,
chci vás poprosit o typ na těhu cvičení a těhu kurz v Praze.
Mockrát děkuji za radu.
Tina
Ahoj,
navštěvuji cvíčo na balónech v A-centru v Karlíně (Vítkova 10, Praha
, kousek od metra C Florenc. Bezvadný přístup, příjemná atmosféra. Nabízejí různorodá cvičení, takže si můžeš vybrat, co ti bude vyhovovat, a i s ostatními se podělit o radosti a starosti.
web: www.materstvi.cz, tel: 224 811 190
Pořádají i předporodní kurzy a mnoho jiného.
Pěkný den.
Pavlina ![]()
Ahoj,
já jsem navštěvovala kurz i cvičení na Praze 5 v poliklinice Lípa hned u metra Nové Butovice. Dělá ho paní Marková, porodní asistentka z Krče, a je moc fajn. Jestli chceš, napíšu Ti na ni kontakt.
Silvie
http://www.aperio.cz/…ejnost.shtml prozkoumej si jejich nabídku. Já jsem se zúčastnila a byla spokojená s dvouhodinovkou před porodem.
Linka
ahoj,
taky doporucuju Aperio - hlavne pokud jde o predporodni kurz, je daleko zevubnejsi nez delaj v porodnicich a taky informace, ktery se tam dozvis jsou daleko objektivnejsi
do Aperia jsem chodila i na gravid jogu a byla jsem moc spokojena
Lola
Super tehotenska joga spojena s informacemi o porodu a po porodu (jednou jde dokonce i tatinek) je v soukenicke ulici v centru Yoga Prague. Vede ho fantasticka joginka Aruna Singhvi a vice informaci se muzete dozvedet na www.yogaprague.cz
Ten kurz ma jedinou nevyhodu… je strasne drahy, ale myslim, ze stoji za to tam alespon na jednu hodinu zajit.
Jinak urcite A-centrum - je tam spoust akurzu a seminaru, a vubec vsechno co se tyce tehotenstvi a malych deti. Vice informaci na http://www.materstvi.cz
Aperio ma jak predporodni kurzy tak i tehotenskou jogu kterou kazdemu vrele doporucuji z vlastni zkusenosti! Doporucuji take stat se clenem klubu APERIO, budete dostavat ctvrtletne casopis APERIO, ktery je specialne sity pro rodice, tehotne, nastavajici rodice a vubec veskere veci tykajici se rodicovstvi a deti, a tato spolecnost se jmenuje „Spolecnost pro zdrave rodicovstvi“. Najdete na webu www.aperio.cz
A pak samozrejme soukrome porodni asistentky napriklad Alfa Asistentky na Andelu, mozna trochu drazsi, ale zato stoprocentne individualni pristup. S asistentkou si povidate samy a muze vas pak take doprovazet k porodu. Podivejte se na www.alfa-asistentky.cz
Skvělý přístup k nastávajícím maminkám má cvičitelka Jitka a kurz si kamarádky pochvalovaly - isadora.cz.
Hodne stesti, a at jsme aktivni, protoze aktivnim maminkam se rodi fantasticke, chytre, aktivni deti ![]()
Vase
Kyticka