Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Krev 28.10 ale testit se můžu už za 10 dní říkal doktor
@Luciuuska A budeš? Já jsem se totiž při prvním pokusu při verdiktu rozbrečela, tak nevím, jestli netestit a obrečet to doma.
@jaket píše:
@Luciuuska A budeš? Já jsem se totiž při prvním pokusu při verdiktu rozbrečela, tak nevím, jestli netestit a obrečet to doma.
jj budu se testit první doma, to nejde vydržet, ale tentokrát dodržím lhůtu opavdu raději 14 dnů. Minule jsem se testila už po 8 dni a brečela jsem z neg, vysledku a měla už po zbytek dnů po náladě. Ted se chci opravdu nechat překvapit
@jaket píše:
@Luciuuska![]()
![]()
![]()
a co ty už víš něco blížšího ohledně tvého KEtu?
@Luciuuska Půjdu luci až leden/únor…čeká mě imunologie a chci na laparku a hysteroskoopii…takže až budu mít toto vyšetření za sebou, tak pak.
@jaket píše:
@Luciuuska Půjdu luci až leden/únor…čeká mě imunologie a chci na laparku a hysteroskoopii…takže až budu mít toto vyšetření za sebou, tak pak.
jj to je správné, taky už mám za sebou LP a HS a to 2×
a na nic mi nepřišli, akorat mi vzali jeden vejcovod. Prosím Tě platili jste zmražení embryi???
@Luciuuska Ano platili, ale nemám v práci fakturu, ale moc to nebylo myslím 1500,–
@jaket píše:
@Luciuuska Ano platili, ale nemám v práci fakturu, ale moc to nebylo myslím 1500,–
tak málo? po nás chtěli za 3 embryjka 6.000 kč a to jsme se včera v caru s něma pohádali, prože nás o tom dříve neinformovali a po dvou měsících na nás vytáhli fakturu…sprosté
@jaket píše:že bych přešla?
@Luciuuska Ve FN Olomouc je to všechno hodně levné.
Dopadlo to dobře, klinika fakturu stornovala a omluvili se. JInak dne od rána mě docela bolí brušek, zvlaštní tlak, ale ne jak při ms.Je to normalní???
@Luciuuska Tak aspoň, že tak!!! No mě bolelo po IVF, jako blázen, ale pry to byl posthormonální syndrom.
@jaket píše:
@Luciuuska Tak aspoň, že tak!!! No mě bolelo po IVF, jako blázen, ale pry to byl posthormonální syndrom.
já doufám, a toužím aby ta bolest v mém bříšku bylo uhnizďování bobískú ![]()