Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
zlatko píše:
A co papáš za hormony?Ty máš asi dlouhý cyklus,že jdeš tak pozděJá mám cyklus jen 25 dní,tak na kontrolu chodim už 12 den.Tak už se ti to blíží.Opravdu tady na netu je těhotenská vlna.Jsou tu těhotné i po ketech.Mám s toho dobrý pocit
Taky sleduji tu těhu vlnu, je to skvělé
. Cyklus mám 28-29 dní, jak kdy..Ty hormony se jmenují DIVINA a jsou na nárůst sliznice, protože tento cyklus jsem měla jen 6,5mm.
Tak to jo a neboj určitě to pomůže ![]()
Nemůžu se dočkat pondělí ![]()
Nevíš,jak dlouho sliznice zůstane vysoká?Asi až do menstruace ne?
zlatko píše:
Tak to jo a neboj určitě to pomůže
Nemůžu se dočkat pondělí
Nevíš,jak dlouho sliznice zůstane vysoká?Asi až do menstruace ne?
ZLATÍČKO to vůbec netuším
, ale když jsem byla u doktora 17 den cyklu a sliznice byla pořád nízká, tak říkal, že to teď nemá smysl a já právě myslela, že třeba ještě může narůst.. Ale Ty se neboj a pěkně se raduj na pondělí
![]()
Já měla ten 12 den 12mm,tak doufám že vydrží.A co utrogestan?Ten je taky na rust sliznice,ne?
No ale když vzpomínám na ET,tak mě píchli pregnyl aby vyvolali ovulaci pak vyndali vajíčka a čekala jsem 4 dny na transfér,tak to přeci taky dělají po ovulaci.Já vím jsem hrozná ,ale červík ve hlodá ![]()
Ty jsi stále na nemocenské nebo už pracuješ?
zlatko píše:
Já měla ten 12 den 12mm,tak doufám že vydrží.A co utrogestan?Ten je taky na rust sliznice,ne?
No ale když vzpomínám na ET,tak mě píchli pregnyl aby vyvolali ovulaci pak vyndali vajíčka a čekala jsem 4 dny na transfér,tak to přeci taky dělají po ovulaci.Já vím jsem hrozná ,ale červík ve hlodá
Ty jsi stále na nemocenské nebo už pracuješ?
Teda, pěkná sliznice
S tím pragnylem jsem to měla taky tak, ale taky opravdu nevím
Já už pracuji, musela jsem, doktor mi nemocenskou ukončil.
Já nevím,jestly mám jít ve čtvrtek do práce?
Budu 8 hod stát ,protože pracuji v obchodě.Co ty až půjdeš na další pokus?Zůstaneš doma¨?
zlatko píše:
Já nevím,jestly mám jít ve čtvrtek do práce?
Budu 8 hod stát ,protože pracuji v obchodě.Co ty až půjdeš na další pokus?Zůstaneš doma¨?
Já budu určitě doma a nevím ZLATI, ale být Tebou, tak bych to ten první týden taky neriskovala, záleží, jaké to máš v práci..
Ještě si to promyslim ![]()
Ivvčo přeji ti hezký víkend.My jedem na návštěvu.
Páááááááááá ![]()
Dobré ráno Zlatko, držím palečky ať ti to dnes vše dobře dopadne a mimisci se u tebe krásně zabydlí ![]()
Bergle moc děkuji
![]()
V půl deváté musim zavolat do caru jestly je vše ok,tak ještě napíšu
.Tobě přeji hezký den.
Tak vše je ok. Kulíšci jsou připraveni ![]()
Ještě jednou děkuji.pááááááá
Držím moc moc moc palečky zlatko a hlavně žádný stres, v klidu ležet a hladit bříško.
![]()
Ahojky,tak jsem doma a už jsem si pěkně schrupla.
Jeden mimísek se přestal vyvíjet,tak mě zavedli jenom jednoho bojovníčka.Budu v něj věřit a nedělat si z ničeho moc velké starosti.Zítra mě přijede kamarádka a po zítří už jdu do práce.Tak bud a nebo.Děkuji za podporu a hezký večer…
Zlatko to mě mrzí, že to jeden mimísek vzdal, dřív než se doslat k mamince, ale i jedno miminko je v naší situaci ten největší poklad na světě. Posílám ti energii a sílu do boje
![]()
zlatko píše:
Ahojky,tak jsem doma a už jsem si pěkně schrupla.
Jeden mimísek se přestal vyvíjet,tak mě zavedli jenom jednoho bojovníčka.Budu v něj věřit a nedělat si z ničeho moc velké starosti.Zítra mě přijede kamarádka a po zítří už jdu do práce.Tak bud a nebo.Děkuji za podporu a hezký večer…
ZLATI držím všechno, co mám, ať to vyjde
![]()
Ahoj BERGLI
![]()