Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A já se, holky, dnes v práci dozvěděla, že RD si prodloužit nemůžu, takže v prosinci návrat do práce a když mi gyndař napíše, tak na neschopenku. Si to nedovedu představit, jen pár hodin vycházek, ach joo. jak to děláte?
@Tofik to si delaš srandu? to je pekne byly, ale myslim si ze ti to napise nebo se hod marod se zádama na tu chvílku. vzdyt to budeš uz v nejakym 7 ne? ![]()
@misgwa no volal kvůli tomu i do Phy na personální a tam mu to takhle řekli. Že když jsem nahlásila, že doma zůstanu 3 roky, tak že s tím nejde hnout. Leda bych se chtěla dřív vrátit, to jo. Takže mi řekl, ať jim prostě přinesu od 14. neschopenku a je to
@endy88 ja musela hlasit hnedka na par mesícu jsem sla na jinou praci, ale nezvladala jsem to.ty vedra travim u vody jinak se to neda jako. a co uz ti roste brisko? me jeste ne. a co pohyb cejtis.?
To je mazec, ale nenadelas s tim nic.je to jen par mesicu.ale i tak to bude pro tebe slozitejsi co ![]()
@misgwa asi tak dva a půl měsíce. od kdy je mateřská? Kolik týdnů před porodem?
To nevim
jeste jsem nerodila, ale slysela jsem 3tydny pred.tak nevim
@Tofik Tak to je škoda, že to nelze protáhnout a budeš muset na neschopenku, ale to se zvládne také na ni budu
Na Mateřskou můžeš 6-8týdnů před porodem (respektive. termínem)
@misgwa Já dělám v kanclu, takže v pohodě…Jj břicho roste dost i přesto, že se naštěstí váha drží a pohyby zatím bohužel necítím
ale snad to brzo přijde
@endy88 Otázka je, jestli mi mudr. vůbec neschopenku dá. Nemám s ním zkušenost. Je to kancelářská práce, nic náročnýho. I když spisy se tam taky dají tahat
@Tofik myslim jsi ze v dnesni dobe ti to napíse a kord kdyz budes uz ve 3trimestru
@misgwa Já jsem dneska 20+5, nevíme pohlaví miminka, ale tušíme holčičku! A co ty v kolikátém jsi a pohlaví víte?
@Tofik Také nemám zkušenost s neschopenkou (zatím jsem žádnou neměla) ale řeknu, že mi nedělá dobře dlouhé sezení u Pc atd. Navíc až budeš potřebovat ty, tak to jsou ještě 3měsíce a ve 3trimestru, takže Ti ji určitě napíše v pohodě…
Díky, holky za info! Uvidíme, jak to bude. Hlavně, aby vše dobře dopadlo.
Holky, dejte si metřík, ať se nemusím pořád ptát v kolikátým jste ![]()
Jsem 18+5 pohlaví ještě nevíme ale necháme jsi ho říct. jdu 22 do fakultní nemocnice tak doufám že bude prcek dobře vidět.
Ahoj. Můžu se přidat? Bydlím asi 10km od Hradce. Čekáme holčičku, právě začínám 23tt a kvůli předchozím potratům jsem na rizikáči od doby, kdy jsem zjistila, že jsem těhule. Jak tu někdo řešil vycházky - v pohodě se to dává. Jsou chvíle, kdy mě to omezuje, ale za tu pohodu, klid a možnost si kdykoli odpočinout mi to stojí. Kor přes léto mi práce vůbec nechybí