Těhule Hradec Králové 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
1.9.16 13:16

A já se, holky, dnes v práci dozvěděla, že RD si prodloužit nemůžu, takže v prosinci návrat do práce a když mi gyndař napíše, tak na neschopenku. Si to nedovedu představit, jen pár hodin vycházek, ach joo. jak to děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.9.16 13:29

@Tofik to si delaš srandu? to je pekne byly, ale myslim si ze ti to napise nebo se hod marod se zádama na tu chvílku. vzdyt to budeš uz v nejakym 7 ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
1.9.16 13:32

@misgwa no volal kvůli tomu i do Phy na personální a tam mu to takhle řekli. Že když jsem nahlásila, že doma zůstanu 3 roky, tak že s tím nejde hnout. Leda bych se chtěla dřív vrátit, to jo. Takže mi řekl, ať jim prostě přinesu od 14. neschopenku a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.9.16 13:33

@endy88 ja musela hlasit hnedka na par mesícu jsem sla na jinou praci, ale nezvladala jsem to.ty vedra travim u vody jinak se to neda jako. a co uz ti roste brisko? me jeste ne. a co pohyb cejtis.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.9.16 13:36

To je mazec, ale nenadelas s tim nic.je to jen par mesicu.ale i tak to bude pro tebe slozitejsi co :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
1.9.16 13:37

@misgwa asi tak dva a půl měsíce. od kdy je mateřská? Kolik týdnů před porodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.9.16 13:48

To nevim :( jeste jsem nerodila, ale slysela jsem 3tydny pred.tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
1.9.16 13:56

@Tofik Tak to je škoda, že to nelze protáhnout a budeš muset na neschopenku, ale to se zvládne také na ni budu :-) Na Mateřskou můžeš 6-8týdnů před porodem (respektive. termínem)
@misgwa Já dělám v kanclu, takže v pohodě…Jj břicho roste dost i přesto, že se naštěstí váha drží a pohyby zatím bohužel necítím :-( ale snad to brzo přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.9.16 20:15

@endy88 A v kolikatem tt jsi? uz vis co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
1.9.16 20:53

@endy88 Otázka je, jestli mi mudr. vůbec neschopenku dá. Nemám s ním zkušenost. Je to kancelářská práce, nic náročnýho. I když spisy se tam taky dají tahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.9.16 21:20

@Tofik myslim jsi ze v dnesni dobe ti to napíse a kord kdyz budes uz ve 3trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
2.9.16 07:08

@misgwa Já jsem dneska 20+5, nevíme pohlaví miminka, ale tušíme holčičku! A co ty v kolikátém jsi a pohlaví víte?
@Tofik Také nemám zkušenost s neschopenkou (zatím jsem žádnou neměla) ale řeknu, že mi nedělá dobře dlouhé sezení u Pc atd. Navíc až budeš potřebovat ty, tak to jsou ještě 3měsíce a ve 3trimestru, takže Ti ji určitě napíše v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.9.16 08:54

Díky, holky za info! Uvidíme, jak to bude. Hlavně, aby vše dobře dopadlo. :palec: Holky, dejte si metřík, ať se nemusím pořád ptát v kolikátým jste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.9.16 13:36

Jsem 18+5 pohlaví ještě nevíme ale necháme jsi ho říct. jdu 22 do fakultní nemocnice tak doufám že bude prcek dobře vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 13:49

Ahoj. Můžu se přidat? Bydlím asi 10km od Hradce. Čekáme holčičku, právě začínám 23tt a kvůli předchozím potratům jsem na rizikáči od doby, kdy jsem zjistila, že jsem těhule. Jak tu někdo řešil vycházky - v pohodě se to dává. Jsou chvíle, kdy mě to omezuje, ale za tu pohodu, klid a možnost si kdykoli odpočinout mi to stojí. Kor přes léto mi práce vůbec nechybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová