Těhule Hradec Králové 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
23.8.16 12:04

@misgwa myslíš ti diskuzi o mindžákovi? To je tak půl roku zpátky a bylo to na FB, to je podle mě, dávno smazaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.16 12:17

Jo na Fb primo jo? tak to se ke me nedostlo.ty cekas 3 vid. v pulce zari mam jit do fakulty na ultrazvuk to budu ve 21tt tak jsem zveda co mi reknou za pohlavi ve 12tt me rekli holku.jak jsi to meĺa ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.8.16 12:22

@misgwa já jdu 15. na NT screening do fakultky. Logopedii máme v pondělí, tak se v úterý můžeme sejít. V kolik jdeš? My si nechali říct, ale teď chci překvápko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.16 12:28

Ve 12 tam mam bejt to ti budou detí spat.to my jsi to nechame rict tak uwídime zda se to potwrdi a nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.8.16 12:37

@misgwa to už bude holka ve školce a pro Víťu půjdu po obědě do školky. Takže máte první? A kolik Ti je, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.16 12:49

Jo tak pohoda.Jo 1 je mi 31.Nejdrív jsme chteli bydleni to zaridit a pak prcka takze mame 3plus 1 a jediny co zbejva udelat je pokojicek. o vikendu jsme byli pro nabytek a musi se udelat podlaha a vystukovat atd, ale to uz je jen na priteloj.ale v listopadu to chci mit hotove ;) tak uvidíme jak to pujde od ruky. vecicky na miminko nemam zadne zatim ale koncem zari zacnu nakupovat. a kolik je tobe? jeste mame doma pejska staforda tak jsem na to zvedava na vsecho tesim se i bojim se, ale to je asi normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.8.16 12:53

@misgwa to víš, že to je normální. U prvního vůbec nevíš co Tě čeká, u druhého sice trochu víš, ale už budeš mít dvě, takže jiný záhul, navíc každé dítě může být jiné. Uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.16 12:56

Jo to mas pravdu uwidime zda druhe nebo ne. zatim o tom nemluvime.tak uwidime. a co by jsi chtela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.8.16 13:05

@misgwa čoveče, je mi to jedno. Kluk je vzhledem k našim kvalitám vlasů praktičtější, :mrgreen: máme oba jemný a rovný. Ale ve finále mi to je fuk, hlavně, ať je zdravý. Proto si chci nechat překvápko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.16 13:14

@Tofik jo to jsi taky rikam at to je zrave zatim me vsechny testy a prohlidky dopadaji dobre. problem zadnej nemam tak zatím v pohode.od 11tt jsem pribrala necele 1kg tak jsem zvedava kdy to prijde i ten pupik rekla bych ze uz tam malinko je? mela jsí kazde tehot. jinak kdyz mas holku a kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.16 17:45

@Hanka666 no ja chtela zmenit pred tehu a taky me tam co jsem chtela nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.8.16 20:05

@misgwa já byla těhotná jen jednou, takže ještě nemůžu porovnávat ;) Ale kdyby se to mělo poznat podle průběhu, tak teď to musí být stopro holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.16 20:21

Jó tak ja myslela kdyz mas 2 tak to se omlouvam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
23.8.16 20:22

@misgwa Nic se neděje. To přece nemůžeš vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
24.8.16 18:28

Díky holky, asi tedy budu muset zůstat :think: jak probíhají vaše kontroly? Třeba to tak má být :think: jak to máte s utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová