Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misgwa myslíš ti diskuzi o mindžákovi? To je tak půl roku zpátky a bylo to na FB, to je podle mě, dávno smazaný
Jo na Fb primo jo? tak to se ke me nedostlo.ty cekas 3 vid. v pulce zari mam jit do fakulty na ultrazvuk to budu ve 21tt tak jsem zveda co mi reknou za pohlavi ve 12tt me rekli holku.jak jsi to meĺa ty?
@misgwa já jdu 15. na NT screening do fakultky. Logopedii máme v pondělí, tak se v úterý můžeme sejít. V kolik jdeš? My si nechali říct, ale teď chci překvápko
Ve 12 tam mam bejt to ti budou detí spat.to my jsi to nechame rict tak uwídime zda se to potwrdi a nebo ne ![]()
@misgwa to už bude holka ve školce a pro Víťu půjdu po obědě do školky. Takže máte první? A kolik Ti je, jestli se můžu zeptat?
Jo tak pohoda.Jo 1 je mi 31.Nejdrív jsme chteli bydleni to zaridit a pak prcka takze mame 3plus 1 a jediny co zbejva udelat je pokojicek. o vikendu jsme byli pro nabytek a musi se udelat podlaha a vystukovat atd, ale to uz je jen na priteloj.ale v listopadu to chci mit hotove
tak uvidíme jak to pujde od ruky. vecicky na miminko nemam zadne zatim ale koncem zari zacnu nakupovat. a kolik je tobe? jeste mame doma pejska staforda tak jsem na to zvedava na vsecho tesim se i bojim se, ale to je asi normalni
@misgwa to víš, že to je normální. U prvního vůbec nevíš co Tě čeká, u druhého sice trochu víš, ale už budeš mít dvě, takže jiný záhul, navíc každé dítě může být jiné. Uvidíš.
Jo to mas pravdu uwidime zda druhe nebo ne. zatim o tom nemluvime.tak uwidime. a co by jsi chtela?
@misgwa čoveče, je mi to jedno. Kluk je vzhledem k našim kvalitám vlasů praktičtější,
máme oba jemný a rovný. Ale ve finále mi to je fuk, hlavně, ať je zdravý. Proto si chci nechat překvápko
@Tofik jo to jsi taky rikam at to je zrave zatim me vsechny testy a prohlidky dopadaji dobre. problem zadnej nemam tak zatím v pohode.od 11tt jsem pribrala necele 1kg tak jsem zvedava kdy to prijde i ten pupik rekla bych ze uz tam malinko je? mela jsí kazde tehot. jinak kdyz mas holku a kluka?
@Hanka666 no ja chtela zmenit pred tehu a taky me tam co jsem chtela nevzala.
@misgwa já byla těhotná jen jednou, takže ještě nemůžu porovnávat
Ale kdyby se to mělo poznat podle průběhu, tak teď to musí být stopro holka
Díky holky, asi tedy budu muset zůstat
jak probíhají vaše kontroly? Třeba to tak má být
jak to máte s utz?