4. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
628
1.10.20 23:10

@Thea42 jee fakt, no tak aspoň něco pozitivního. Já z toho byla celkem dost mimo. Je to mé první těhu, ale teď je to lepší. Mám strach z další kontroly, má být vidět srdíčko. Hlavně mám moc nízko uznizdene embryo a mám ležet. Tak ze mne bolí furt zada. Jako musím říct, ze zatím žádný krásný začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
1.10.20 23:40

@Malej melounek Ok, nakoupím jablka a zlusím přesnídávku :palec: Co ještě ti pomáhá? Já se toho trochu bojím, neboť mi v minulém těhotenství bylo dost zle, že jsem zvracela někdy až 4× denně, také v sobě některé dny nedokázala nic udržet a dost zhubla. (A nakonec to navíc ještě nedopadlo, ale tím se nenech strašit. Měla jsem dost specifický problém, který se stává velmi výjimečně a nemá to s nevolností nic společného.)

Budu ale ráda za jakoukoliv radu. U mě jediné, co jsem v sobě dokázala udržet bylo mléko a (já vím že se to nemá, ale ono už to fakt jinak nešlo) takové ty instantní kořeněné čínské nudle. Paradoxně mi po pálivém jídle bývalo lépe :lol: Už jsem to tu dříve psala, ale když by se ti to vrátilo, tak existují: náramky proti nevolnosti, lízátka, spreje, masti a náplasti. Dneska večer už jsem to nakombinovala všechno najednou a s velkým úspěchem jsem v sobě udržela večeři :potlesk: Jestli se to ale zhorší, tak fakt nevím, co budu dělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.10.20 23:54

@Thea42 lizatka mám také 😁 no po ránu na udržení mi pomáhají modre mentosky a vlastně i kolikrát venku když něco cítím a udělá se mi zle. No já kolikrát zvracim i v noci nebo nez jdu spát, nemám to jen ráno 😁 😁 ale studena presnidavka par lzicek kdykoliv během dne mi udělá vždy dobre. Jo čínskou polévku jsem měla také k večeři 😂 😂 a ještě mi nevadej kuřecí polévky 😊 stejně je to zvláštní, ze nekdo o tom ani neví a nekdo trpí od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
2.10.20 11:31

Ahoj holky tak jak se vám dneska daří? Mě je zase celé dopoledne šoufl :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.10.20 11:47

Ahojky, zkusím se zeptat i tady, zda máte zkušenost.
Já dnes 4+3.V úterý těhu potvrzeno z krve Hcg 435.No ale dnes jsem blbka zkusila udělat TT a je tam jen duch, podstatně slabší než v sobotu a v pondělí a to byly čárky hezké. Mám si dělat starosti, nebo pokud nešpiním, nemám velké bolesti a v úterý HCG podle doktora pěkná hodnota, tak tomu nemám přikládat význam? Na utz jdu až v úterý, nechci na to myslet, snažím se zabavit, ale nějak to nejde no. Neměla jsem ten test dělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
2.10.20 12:03

@Karkulka66 je možný, že na tom testu je menší množství té kontrastní látky, takže se čárka jeví slabší. Pokud si nezačala krvácet, tak bych to brala jako horší provedení testu, který se miň barví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.10.20 12:07

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole a vypada to dobře. Podle ms bych dnes měla končit 6tt, ale podle ultratvuku jsem 5+5. Byl krásně vidět gestacni vacek. Udělal mi i foto. Na kontrolu jdu 16. 10. A když bude vše ok, dostanu už prukazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.10.20 12:15

@maruš85 Takhle to vypadá, od shora 8dpo, pak 10dpo, pak 12dpo a ten spodní je dnešní 16dpo.
Uplně si to vyčítám že jsem ho udělala, asi bude nejlepší vyčkat úterního utz :oops: Ale pocit mám divný, dalšího testu se už bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
2.10.20 12:33

@Karkulka66 je vážně možné, že test byl nějaký špatný. Zkusila bych udělat ještě jeden třeba zítra ráno a uvidíš. Hodnotu si měla určitě moc pěknou a dokud není krvácení tak bych to nebrala jako špatné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.10.20 12:35

@Weru32 Ahoj. Já jsem měla na prvním utz vidět taky gestecni váček a na další jdu 15.10. Moc se bojím, aby tam bylo už něco vidět. Mělo by být už i srdíčko. Nemám skoro žádné příznaky, hlavně mě stresuje, že ani popichování v podbřišku nebo tříslech není :(. Jak jsi na tom ty s příznaky? Mně jenom chytají prsa a nechutenství. Ale to může být i po utrogestanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.10.20 12:38

@Margit. Tomanova Strašně moc děkuji za uklidnění. Pujdu na procházku ať na to nemyslím a možná jeden zkusím ještě zítra. Sice přítel mi hubuje že nemám dělat testy, když z krve to mám ok, mám počkat vklidu na utz, ale mu se to řekne..Každopádně do úterý to bude hrůza čekat. Děkuju a přeju hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.10.20 12:39

@Kulicka22 me teda orsa boli pekelně. Zoe mi moc neni, ale když mám hlad tak se musím najíst. To se mi pak zvedá žaludek. Co se bricha týče, tak to cítím. Ne moc, občas je to takový lehký stah nebo sem tam nějaké to dloubnuti, pichnuti a cítím to i v trislech. Já se bojím jen, aby se mi nerozjely tý nevolnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
2.10.20 13:31

@Karkulka66 celý těhotenství mi nebylo nijak špatně, ani jednou jsem nezvracela. Břicho mě pobolívalo řekla bych až trošku později a bylo to ok, za celou dobu jsem asi 3× malilinko zašpinila, což mě trošku vyděsilo, ale nechala jsem tomu ještě „chvilku“ a přešlo to, aniž bych jela k doktorovi. Teď jsem 39TT a nevím, jak vypadají poslíčci, břicho mi trošku ztuhlo jenom párkrát, takže to vypadá, že jsem slonice a je dalšího 3/4 roku předemnou :lol: Dneska je krásně, tak pokud můžeš, tak si zajdi ven na sluníčko, posbírat trošku vitamínu D a určitě ti to vylepší náladu. Ono to miminko taky zůstane rádo u maminky, která je spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.10.20 13:43

@maruš85 Máš naprostou pravdu, teď jsem si na chvíli lehla po obědě a pak pujdu na procházku, máme za dome les, vyčistím si hlavu. Stejně nic nevyřeším, tak hlavně ať je dušička v klidu. Já vlastně asi potřebovala uklidnění a názor někoho druhého a to mi pomáhá také, takže děkuji a přeju hodně štěstíčka a zdravíčka, miminko už budeš mít zachvilku u sebe, to je supeeer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
3.10.20 22:22

@Karkulka66 A dělala jsi si ten test hned ráno nebo během dne? Já to měla podobně, že třetí nebo čtvrtý test byl mnohem slabší. A bylo to zřejmě tím, že jsem ho dělala odpoledne a předtím více pila. Další test jsem si pak udělala hned ráno a byl mnohem výraznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí