Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Weru32 super
alespoň pak bude člověk klidnější, když bude vědět, že je všechno v pořádku ![]()
Holky ja jsem dneska zacala trochu spinit, ale jen dopoledne
. Tak doufam, ze je vse v poradku. Nasadila jsem utrogestan od dr. A pristi tyden jdu na prohlidku a snad uz bude fazolka videt a vse bude ok ![]()
@Dominika7 to určitě nic nebude neboj ![]()
Hlavní je, že to přešlo. Všude píšou, že se má jet na pohotovost pokud je krev jasně červená. Takže hoď nohy nahoru a hlavně hodně odpocivej.
Nevím jestli je to už nějaký přiznak nebo jsem si to hezky vsugerovala sama, ale už několikáty den po sobě si jdu odpoledne vždycky dát šlofíka
a je to báječný ![]()
@Margit. Tomanova no klidna nejsem a odpocitavam dny. Bohuzel me objednaly az na ten datum, ze driv by nemuselo byt jeste nic moc videt, abych se zbytecne nestresovala…
@Margit. Tomanova ja si taky chodim odpoledne zdrimnout kdyz to jde 😀 a hlavne se strasne cpu, protoze ted jim prece za dva ze
![]()
Kdy jste objednany na první vyšetření? Na který týden to vychází?
@Monka00 vzali mi krev, hcg 223, můj gynekolog má nějaký lepší utz takže už fazolku viděl, dal mi i obrázek
o dva dny později jsem si zašla jako samoplatce na krev a hcg 663.
Jestli nechceš jít tak brzo ke gynekologovi, tak si taky skoč na krev, nestojí to moc, platila jsem 245 Kč
@Monka00 me ten 1.ultrazvuk vychazi na 7+1, na krvi jsem byla 1× jako samoplatce a 2 dny na to na gynde.
@Dominika7 Ahoj, já jsem na tom podobně. Dneska mi vyšel pozitivní test a balancuji mezi pocity: ještě mi to asi úplně nedošlo - jsem ráda, že to snažení konečně vyšlo - přemýšlím, co dělat, aby se tentokrát to dopadlo úspěšně - doufám, že mi nebude tak strašně zle jako minule - nechci se příliš těšit, abych nebyla zase tak zklamaná… nepřišli jste někdo na nějaké tipy / rady, co pomůže v prvním trimestru to udržet? Díky ![]()
@Thea42, to te chapu
…ten strach je vazne paralyzujici a nejde na to moc nemyslet. Ale asi na to neni zadna rada
. Jedine o cem jsem se docetla je ten utrogestan. Budu nam drzet palce at to dobre dopadne!
![]()
@Monka00 já jdu k doktorovi ve čtvrtek na krev a na i na utz. To budu podle ms 4+6, ale myslím, že k oplodnění došlo dřív.