Těhulky - Litoměřice TP 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
22.4.15 17:42

@gaasty ve 24 tt byla hlavičkou dole, pak se otočila a minulý pátek na kontrole v 30+4 tt stále prdelkou dolů. To měla 1600 g. Ty jsi teď v kolikátém týdnu? Určitě tam ještě chvíli vydrží. Rodit budeš v Lito?
My jsme doufali, že to bude kluk, ale na holčičku jsou hezčí věci a už teď je to naše oblíbená mrňouska :srdce:. Těším se až bude venku mezi náma. Byla u nás na návštěvě kámoška s 6ti týdenní holčičkou (narodila se ve 33 tt), tak má teď tři kila a přítel z ní byl naprosto unešený, tak jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží u tý naší kočky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.4.15 17:56

@Livave tak mate jeste casik se otocit ;-) hele ja jsem 33+4tt, jeste aspon 14 dni, aby se drzela, pak at klidne jde.. :oops: Jojo, mela jsem prave v Praze, ale pak jsem byla v Litomericich kvuli spineni a jsem z toho nadsena, takze si to pristi tyden chci zaridit tady.. Ty uz jsi byla na to sepsani tech papiru, teda jestli nerodis v Usti? Ja chtela kluka a pritel holcicku, tak mu to vyslo a nemuze se dockat a ja uz taky ne, mam uz vse nakoupene a mamka mi rika, ze jsem blazen, jak to porad kontroluju, jestli mam opravdu vse.. :lol: :lol: Neboj to jestli z ni byl unesenej tak tu svoji vlastni bude milovat, chlapy jsou z tech holek pak cely hotovy a muzou se z nich podelat.. :srdce: :mrgreen: A kolik Ti vlastne je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.4.15 18:13

@gaasty Někdo preferuje Roudnici, ale já půjdu do Lito. Porodopis jsem ještě nesepisovala, na to je ještě čas a je fajn, že se tu nemusí registrovat dopředu. My oba právě kluka, ale už jsme se s tím smířili a těšíme se oba :dance:. On už plánuje jak jí bude koupat a až přijde z práce, jak s ní bude odpočívat :lol:.Já tak nějak koupené vše taky mám, až na pár drobností. Hafo věcí jsem dostala od ségry, má dvě holky. Jinak teď čekám, až přítel dodělá skříň, abych mohla začít prát věci na tu malou prdku. Já mám šílený sny, že už rodím a nemám sbalenou tašku :lol:. Mně je 32 a Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.4.15 18:24

@Livave no taky i o Melniku hodne mluvi, ale to by jsem rovnou mohla do Prahy, kvuli ty ceste.. :-D To je super, ja prave ve 14tt behala a hledala porodnici, jak blazen, je to dost hloupy, ale zase chapu, ze v Praze je hodne mamin.. ;-) To je hezke a bude s Tebou u porodu? Ja uz se tesim, az ji pritel poprve uvidi, jak se bude tvarit :srdce:
Ja mam vse uz 2krat vyprane, no blazen proste. :mrgreen: Tak to me zatim sny nedesi.. :-D hele me je 23 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.4.15 18:32

@gaasty bude, jestli se teda prdka otočí a budu rodit normálně. A ten tvůj tam bude? Já jsem na něj taky zvědavá, jak se bude tvářit a chovat, doufám jen, že na mne tu chvíli nezapomene :roll:. Já už bych to taky měla vyprané, kdybych to měla kam dát, takže bych řekla, že to je normální. Tak to jste teda na to vlítli brzo :D. Já k tomu dospěla až teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.4.15 18:37

@Livave jojo, taky bude, ale nejdriv nechtel, musel si to srovnat a pak rekl, ze jo ;-) Je mi to jasne, ale tak nastesri to je behem chvilky hotove. :-) Ja chtela az ve 30, porom jsem zacala chodit s pritelem a rikala jsem si, ze tech 25 bude akorat, ale pak jsem otehotnela i pres antikoncepci, tak jsme se rozhodli si malou nechat a jsem rada.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.4.15 18:43

@gaasty Já mu řekla, že bych ho tam chtěla, že se k rodičkám chovaj líp, když tam mají někoho. Ani neprotestoval, jen si zjišťoval u kámošů, jak to chodí, někdy žasnul :lol:. Já dítě dřív vůbec neplánovala. Ne za každou cenu, leda že budu mít někoho s kým to dítě chci. A abych se přiznala, tak mne trochu přemlouval, protože se mi do toho ještě nechtělo, i když jsme se na to připravovali rok do předu. Hlavně já - vysadit léky, nebo aspoň snížit na minimum. Ale ten rok utekl jako voda 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.4.15 13:09

@Livave ale tak ted jsi rada, ze budes malou mit ne? :oops: :srdce:
No, ja chtela a on ne.. Tak jsem to nechala byt, on si to pak nejak prebral, trochu jsme si o tom popovidali a nakonec rekl, ano. Tak jsem rada :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.4.15 08:06

@gaasty to je jasný že teď jsem ráda, to jen na začátku jsem si říkala, jestli to byl dobrý nápad. I když i teď mám určité pochybnosti, to spíš jak to zvládnu, jestli bude hodná a zdravá.
Většinou jsou chlapi proti, a pak říkaj, že kdyby věděli jaký to je, tak do toho jdou dřív :D.
My jsme hlavně probírali, že to bude totální změna, minimální volnost. Protože často jsme se sbalili, sedli na motorku a někam jeli, což teď fakt nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
24.4.15 13:04

@Livave chápu, taky se toho dost bojim, že to nezvladnu, že jsem na to zase dost mlada a že si třeba za 2 roky řeknu, že už nechci.. Ale verim tomu, že to nějak pujde.. Horší je, že my jsme to absolutně neplanovali..
To ne no, jedině, že by jste si k motorce nechali pridelat takovou tu sedacku tam malou posadili a sup na vylet.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.4.15 13:13

@gaasty Zvládneme to, to je jasný :potlesk:. Kdyby jsme neměly pochybnosti, tak nejsme normální.
Jeho rodiče taky jezděj na motorce a už plánovali, jak jí budou vozit. Že prý se vejde do kufru, no v tu chvíli bych asi vraždila :evil:.
Holt, budeme podnikat krátké výlety a malá zatím bude asi u mojí mamky.
Ježíš, jak já se těším až jí budu mít v náručí :srdce:. A ta potvůrka, jako kdyby to cítila, začala se mrskat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
24.4.15 13:20

@Livave i tak to jde :pankac: Jéé, to je hezký, ví že o ní píšeš.. :srdce: Mi povídej, už se nemůžu dočkat, ale včera večer zase poslíčci, takže děsný, už, aby byla venku, už je to čím dál tím horší.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.4.15 13:38

@gaasty u mne celkem klid, jen se asi občas snaží otočit, tak to trochu bolí :?. Jinak se mi hůř vstává a čím dál tím víc mi trvá, než začnu normálně chodit, protože už asi od 20 tt se mi povolujou vazy v pánvi. To je taky super pocit. Jak stará babka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
11.5.15 21:07

@Livave ahoj, tak jak je? Jak to zvladas? Co mala, jak rostete? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
12.5.15 16:50

@gaasty Ahoj. Ve čtvrtek jsme byly na kontrole, všechno je v pořádku, jen je ta potvůrka pořád hlavou nahoře :think:. Prý mám zkusit cvičit, když se bude hýbat, tak to zkouším, ale zatím nic. Od pátku jsem na mateřské, takže pohoda.
Mám se rozmyslet, jak budu rodit. Tak řeknu že radši císař a budu se modlit a dělat všechno pro to, aby se otočila a já mohla rodit normálně.
Co Ty? Všechno v pohodě? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová