Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale dobre, minuly tyden jsem byla od stredy do patku v nemocnici, ja jsem mela zase az moc malo cukru v krvi
a nizky tlak, jinak uz je snad vsechno ok
Já musím na diabetologii a tam se teprve uvidí co dál. Musíš poradit co jíš ať mám taky málo cukru, než tam pujdu.
Do nemocnice bych nechtěla. Co tam s tebou Dr. dělal, jen sledoval?
jj, jen pozorování, já jím úplně normálně
Dostala jsem nakázané sladké kafe denně ![]()
To já měla nakázané přibrat a jak to dopadlo. Ale né, cukrovka prý nejde sladkým nijak zapříčinit. A jinak co, už koukáš po kočárku, postýlce a oblečeníčku? Vím je ještě brzo, ale zeptat se musím. ![]()
Koukám, ale ji mi to prd platné, mám babičku v USA a tam jsou kočárky trojkombinované za poloviční ceny jak u nás, takže dostaneme dárek, a postýlku dostanu k svátku od rodiny
Oblečení tak všelijak postupně ![]()
tak u postylky strach nemam, mamka ma lepsi vkus jak ja, a babicka mi bude posilat fotky, parametry, co k tomu vse je a podle toho si vyberu
Tak to je dobré, já první myslela že to rozhodne babička. No a když si představím moji babičku a co by vybrala… ![]()
naneta píše:
Ahoj, dlouho jsi se neozvala. Nového ani nic, u doktorky jsem měla cukr v moči tak nejím sladké. jinak nic. Co ty, jak to zvládáš?![]()
![]()
mas cukrovku?? ![]()
Ahoj weru, ještě nevím zatím dejím sladké a snažím se jíst málo a často. Mám jít na vyšetření 24 tak uvidím. Myslím si ale že ji mám.
naneta píše:
Ahoj weru, ještě nevím zatím dejím sladké a snažím se jíst málo a často. Mám jít na vyšetření 24 tak uvidím. Myslím si ale že ji mám.
a ty jsi jeste nebyla na oGTT testu?? ![]()
naneta píše:
Ne ještě ne, ten cukr zjistila doktorka v moči.
aha a v kterem jsi TT?