Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
15.8.13 22:15
@Darina K. píše:
Ahojky no já látkuji a super. Jen když někam cestujeme a na noc to dáváme jednorázovky a žádný tip plen nám nevadí a vyzkoušeli jsem jich více.
Doporučuji tesco plíny nejsou drahé a jsou fakt kvalitní. Naprosto zbytečné mi přijdou ty pempersky.

Ahojky.. to jsem ráda, že tu také někdo látkuje..spousta lidí si pořád klepe na čelo :D..Jinak když někam jedeme, tak dávám také papír, ale jinak jsme nakoupili happy bela a jsou super… :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.13 18:20

Ahojda holky - nevíte kam se chodí na vyšetření těhucukrovky? Mě z Gmedu napsal žádanku - ale není tam adresa - jen si pamatuji, že říkal někde u veteriny (pod nemocnicí) ale nemůžu najít adresu, stránky atd…

• Citovat
  • Upravit
1986
18.8.13 21:12

Já byla na odběr cukru v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
18.8.13 21:13

@VeruskaM jako já si na látkovky nemůžu stěžovat, a hlavně nezatěžuji tak životní prostředí.
My máme klasické čtvercové plíny a plenkové kalhotky bambio mio a jsou fakt super, neprosáknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
18.8.13 21:16

@VeruskaM Ahoj vespolek, taky látkujeme, vyvařujeme, žehlíme, taky si někteří klepou na čelo :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.8.13 21:31

Holky co latkujete, tak vas obdivuje.ja bych na to nemela, nedokazu si to vubec predstavit.my pouzivame pampersky, zkousela jsem tesco pleny, ale po nich jsme meli hned opruzely zadecek, takze koukam po akcich a kupuju pampersky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
18.8.13 22:54

@Duckula no to znám, ale nemají důvod klepat na čelo :), látkování je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
januk87
19.8.13 09:56

Taky vas obdivuju, nakoupila jsem nedavno v akci taky pampersky a i nejaky balik huggies…ty jsem mela v porodnici a ok…ty tesco jsem mela na zacatku 1 balik a ani jsem ho nedodelala, me osobne prisly takovy tuhy a nenasakavy…asi muj pocit.
Na cukrovku jsem byla taky v nemocnici, je to vzdy jen v 1 den v tydnu, nebo si tam zavolej a oni ti ten postup cely vysvetli, musi se brzy tam a nalacno, tel je na jejich strankach.

• Citovat
  • Upravit
januk87
19.8.13 09:57

Taky vas obdivuju, nakoupila jsem nedavno v akci taky pampersky a i nejaky balik huggies…ty jsem mela v porodnici a ok…ty tesco jsem mela na zacatku 1 balik a ani jsem ho nedodelala, me osobne prisly takovy tuhy a nenasakavy…asi muj pocit.
Na cukrovku jsem byla taky v nemocnici, je to vzdy jen v 1 den v tydnu, nebo si tam zavolej a oni ti ten postup cely vysvetli, musi se brzy tam a nalacno, tel je na jejich strankach.

• Citovat
  • Upravit
167
19.8.13 10:02

Ja jsem blba, psala jsem tu pod jinym nickem :-) jsem si rikala, proc mi to nejde se prihlasit, to januk jsem byla ja :-D

jinak me se mala ani neoprudila, vlastne jednou jak byla ta hrozna vedra, tak mela kolem zadku cerveno, mazali jsme, vetrali…dobrej na to byl ten imazol.

Jinak me staci zehlit tak 10 plinek tydne, davam nekdy namisto bryndaku, a i to mi staci, si nedovedu predstavit prat a zehlit treba 60 tydne…i to je asi malo ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
19.8.13 10:09

@Darina K. hlavně to nesmrdí, papírové dávám na noc a z toho smradu asi padnu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
19.8.13 10:34

Holky, potřebuju poradit, kde si necháváte vyvolat fotky? Posílala jsem je přes net do teta drogerie a tam to teď zdražili, tak scháním něco lacinějšího. Děkuju za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
19.8.13 23:13

@Duckula Na noc dávám také papírovku, a s tím smrádkem souhlasím.

@Fazolka1 já dávám vyvolat fotky v globusu, nahraju si je na flashku a tak si je i upravím když by bylo třeba a vyberu velikosti jaké potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
20.8.13 08:04

@Fazolka1 Petr nechává vyvolávat někde ve městě, ae nevím přesně kde ae zeptám se.

@Darina K. v globu jo?, se asi potkáváme, mám to s kočarem kousek, bydlím ve Starém Hradišti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.8.13 08:58

@Darina K. A myslis jako v globusu ve fotosberne nebo globusu v tom ‚automatu‘ jak je u vchodu?
Ja to taky chtela puvodne v tete nechat po lete vsechno vyvolat :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová