Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja zas dneska saskuju na zahrade, musim si uzit to slunicko a chci jeste neco dodelat, at si pak muzu prdoly uzivat…
Ja si nasla dr vedle ve vesnici mam to 1km, jinak kdyz jsem koukala na recenze v pardubicich, byla dobra dr tusim v polabinach csukacsova nebo tak nejak, k ni bych sla, kdybych nenarazila na tuto nasi pobliz.
My mame peknyho zmetka bigla Sarlotu, doufam, ze bude taky na mimi hodna a bude ho chranit. Posledni tyden se chova jak dement, jestli ze me neco citi, nevim…
A bricho jsem skoro nemela, takhle se mi za posledni dva tydny vyvalilo a i tak mi rikaj na to ze mam par dni do terminu, ze mam maly, asi po mame, ta mela taky prd, mam nahore jen 10kg, tak treba to je tim
i kdyz ja zadny hubenour nebyla..tak asi dobry zasoby
snad to hned necham v porodnici.
Ahoj holky, jsem ráda že jste všichni v pořádku a miminka vesele rostou.Ten náš roste až moc, dle ultrazvuku má už 3,95kg a jsem v 37 týdnu, takže rozhodnutí doktora zní - rodit..takže v pondělí nastupuju do porodnice. Nebo alespoň jedu do porodnice do Chrudimi na ambulaci a tam se uvidí, ale doktor mi do zprávy napsal že doporučuje porod. Je moc velký, mám oteklé nohy a to hodně, tak by byl raději když mi to vyvolají. Samozřejmě že jsme s tím nepočítali. Doděláváme byt, nemáme nábytek, maluje se.. no nechci na to ani myslet…snad to kluci do konce příštího týdne stihnou abychom se s Vojtíškem vrátili do hotového
…
Takže se tu mějte hezky a já se někdy až bude čas ozvu
..držte mi palečky…
![]()
Ty brdo, tak zas nekdo, kdo pujde treba driv jak ja, to neni fer ![]()
a ty budes teda v chrudimi? Ja byla rano na monitoru a dobry, ale ta krivka s delohou litala az k 80 a 100 furt
tak snad se to uz taky pomalu blizi ![]()
at ti vsechno dobre dopadne a dej vedet, jak jste na tom! ![]()
vsem ostatnim preji krasny vikend
Pane jo, to bude Vojtíšek pořádný kus chlapa
Taky držím palce, ať to všechno dopadne na výbornou a jste oba v pořádku ![]()
Ja teda jednorazovky
mam nejaky latkovy, tak treba obcas…urcite to budu davat kvuli kyclim aspon na tu papirovou, teda chtela bych…
Jinak byly tu i takove, ktere budou latkovat, ale ja se tesim, ze budu delat ve volny chvili kolem baraku a na pliny by nebyl cas ![]()
@Fazolka1 Malá je překrásná ![]()
Také holky tady vkládám foto malého, omlouvám se, dřív jsem se sem nedostala. Teď hlídá babi s dědou, tak mám chvilinku pro sebe než se mi zlatíčko vzbudí.
@Kacz-ka A jak ty jsi na tom Káťulko?
Mandelinka už prý co jsem zaslechla od Verýska porodila. Jaký byl porod?
Tak papa holky ![]()
@Darina K.
Ani mi nemluv, pořád nic, už mě to neba
zítra jdu ke svý gyndě ještě na poslední kontrolu a pak už prý do rizikový do nemocnice, v pá jsem se ještě objednala do nemocnice na další monitor, doufám, že už nebude třeba!!!
dneska jsem se pustila do uklízení, praní apod, třeba se něco hne.
Ten tvůj bobnek je krásnej ![]()
@Darina K. ahojky jo už jsem porodila Kikina se narodila 16.4 a porod byl hrozný
a co vy jak se máte?
Holky, tak ze bych sla taky konecne na radu?
dneska od rana kontrakce á 5 min, byla jsem na KO na gynde, postourala se ve me a je to á 2-3, ted jsem dojela dom, cekam az si pro me pritel prijede a jedem do porodnice, ve zprave mam napsano Prosim o prijeti na porodni sal
doufam, ze narazim na nejakyho dobryho doktora a hodny personal
dam vedet. Divny, jak jsem se nemohla dockat a ted se mi tam nejak nechce ![]()
Ahojky holky můžu se k vám přidat? sice už mám pár dní po termínu, ale stále nic ![]()
Ahojky, tak jsem si všimla, že Míša se tady už nějakou chvilku neukazuje. To mě mrzí, protože jsme na tom dost podobně. Mám za sebou screening a vše v pořádku. Tak mám radost. No doufám, že sem přijde nějaká mamina, která bude rodit na podzim, abych si tady nepovídala sama. Jinak všem, co porodily - gratuluju!!!
Zdravim, jen v rychlosti - dneska ve 2,28 h jsem tu nasi treperendu po neskutecnych a dlouhych bolestech vytlacila, ma 3070g a 48cm