Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
25.4.13 12:51

Ja zas dneska saskuju na zahrade, musim si uzit to slunicko a chci jeste neco dodelat, at si pak muzu prdoly uzivat…
Ja si nasla dr vedle ve vesnici mam to 1km, jinak kdyz jsem koukala na recenze v pardubicich, byla dobra dr tusim v polabinach csukacsova nebo tak nejak, k ni bych sla, kdybych nenarazila na tuto nasi pobliz.
My mame peknyho zmetka bigla Sarlotu, doufam, ze bude taky na mimi hodna a bude ho chranit. Posledni tyden se chova jak dement, jestli ze me neco citi, nevim…
A bricho jsem skoro nemela, takhle se mi za posledni dva tydny vyvalilo a i tak mi rikaj na to ze mam par dni do terminu, ze mam maly, asi po mame, ta mela taky prd, mam nahore jen 10kg, tak treba to je tim :-) i kdyz ja zadny hubenour nebyla..tak asi dobry zasoby :-) snad to hned necham v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.4.13 22:14

Ahoj holky, jsem ráda že jste všichni v pořádku a miminka vesele rostou.Ten náš roste až moc, dle ultrazvuku má už 3,95kg a jsem v 37 týdnu, takže rozhodnutí doktora zní - rodit..takže v pondělí nastupuju do porodnice. Nebo alespoň jedu do porodnice do Chrudimi na ambulaci a tam se uvidí, ale doktor mi do zprávy napsal že doporučuje porod. Je moc velký, mám oteklé nohy a to hodně, tak by byl raději když mi to vyvolají. Samozřejmě že jsme s tím nepočítali. Doděláváme byt, nemáme nábytek, maluje se.. no nechci na to ani myslet…snad to kluci do konce příštího týdne stihnou abychom se s Vojtíškem vrátili do hotového :D
Takže se tu mějte hezky a já se někdy až bude čas ozvu :)..držte mi palečky… :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
26.4.13 08:56

Ty brdo, tak zas nekdo, kdo pujde treba driv jak ja, to neni fer :-)
a ty budes teda v chrudimi? Ja byla rano na monitoru a dobry, ale ta krivka s delohou litala az k 80 a 100 furt :-) tak snad se to uz taky pomalu blizi :-)
at ti vsechno dobre dopadne a dej vedet, jak jste na tom! :-)
vsem ostatnim preji krasny vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.4.13 14:48

Pane jo, to bude Vojtíšek pořádný kus chlapa ;) Taky držím palce, ať to všechno dopadne na výbornou a jste oba v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.4.13 11:05

Holky, chci se zeptat, jaký plínky se chystáte používat??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.4.13 17:33

Ja teda jednorazovky :-) mam nejaky latkovy, tak treba obcas…urcite to budu davat kvuli kyclim aspon na tu papirovou, teda chtela bych…
Jinak byly tu i takove, ktere budou latkovat, ale ja se tesim, ze budu delat ve volny chvili kolem baraku a na pliny by nebyl cas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
28.4.13 21:58

@Fazolka1 Malá je překrásná :)

Také holky tady vkládám foto malého, omlouvám se, dřív jsem se sem nedostala. Teď hlídá babi s dědou, tak mám chvilinku pro sebe než se mi zlatíčko vzbudí.

@Kacz-ka A jak ty jsi na tom Káťulko?

Mandelinka už prý co jsem zaslechla od Verýska porodila. Jaký byl porod?

Tak papa holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.4.13 10:56

@Darina K. :mavam: Ani mi nemluv, pořád nic, už mě to neba :-) zítra jdu ke svý gyndě ještě na poslední kontrolu a pak už prý do rizikový do nemocnice, v pá jsem se ještě objednala do nemocnice na další monitor, doufám, že už nebude třeba!!! :-) dneska jsem se pustila do uklízení, praní apod, třeba se něco hne.
Ten tvůj bobnek je krásnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
29.4.13 13:44

@Kacz-ka držím pěsti :), a pak dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
29.4.13 15:17

@Darina K. ahojky jo už jsem porodila Kikina se narodila 16.4 a porod byl hrozný :D a co vy jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.4.13 12:59

Holky, tak ze bych sla taky konecne na radu? :-) dneska od rana kontrakce á 5 min, byla jsem na KO na gynde, postourala se ve me a je to á 2-3, ted jsem dojela dom, cekam az si pro me pritel prijede a jedem do porodnice, ve zprave mam napsano Prosim o prijeti na porodni sal :-D doufam, ze narazim na nejakyho dobryho doktora a hodny personal :-) dam vedet. Divny, jak jsem se nemohla dockat a ted se mi tam nejak nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.4.13 15:29

Páni, držím pěsti!! A jste s miminkem v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
30.4.13 15:34

Ahojky holky můžu se k vám přidat? sice už mám pár dní po termínu, ale stále nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
30.4.13 21:53

Ahojky, tak jsem si všimla, že Míša se tady už nějakou chvilku neukazuje. To mě mrzí, protože jsme na tom dost podobně. Mám za sebou screening a vše v pořádku. Tak mám radost. No doufám, že sem přijde nějaká mamina, která bude rodit na podzim, abych si tady nepovídala sama. Jinak všem, co porodily - gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.5.13 05:00

Zdravim, jen v rychlosti - dneska ve 2,28 h jsem tu nasi treperendu po neskutecnych a dlouhych bolestech vytlacila, ma 3070g a 48cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová