Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
31.3.13 20:51

@Fazolka1 ja nic, zacina me ale obcas pobolivat spodek, tak nekdy chodim jak debil. Jsem zvedava, co mi rekne dr v ut na kontrole, jestli neco novyho…uz jsem si pripravila i veci pak pro mimi az pojedem z porodnice, tak doufam, ze uz bude o neco lip, i kdyz ta predpoved pocasi na to moc nevypada :-/
@Kleris 83 taky byl byla rada, kdyby to slo rychle :-) a jak to na tebe prislo a vubec, jak to u tebe probihalo? :-) a treba na gynde na kontrole uz to nejak vypadalo, nebo to prislo z niceho nic? :-) to vis, sbiram info a zkusenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
31.3.13 21:12

@Fazolka1 Termín jsme měli až za 18 dní, malá prostě chtěla ven a já mohu říct, že jsme ráda, že je to za mnou, i když ted je to taky divočina, ale je to krásné. No sice dvě noci před porodem už jsme měla bolesti a nespala jsme dvě noci a potom když jsme jela do porodky, tak to vypadalo, že pojedu domů ráno, ale nějak to nedopadlo. Dali mi injekci, abych se začala otvírat a po prasknutí vody byla malá za 2 hodinky venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
1.4.13 04:51
@VeruskaM píše:
@Darina K.
Já se právě chystám asi do Chrudimi, ale stát se může všechno :)… jsem ve 34tt.. ještě máme chvilku čas..povědomá? Nejsem původně z Pardubic, bydlím tu cca 4 roky..Většinou jsem znala jen práci a práci a práci..jedině jestli jsme spolu neležely v nemocnici tady v Pce, někdy začátkem prosince :)
¨tak to jsme spolu v nemocnici neležely ;). Jinak Chrudim si také chválí, rodila tam známá. Ale jako všude je něco, já pce vybrala že jsou nejblíže… do HK jsem nechtěla díky strachu z ještě větší depky (otec Ondráška je mechovák a asi bych přemýšlela víc co je to za zmetka…navíc do pce to měl k nám každý blíže). V Pce jsem byla spokojená, tedy až na jednu sestru na novorozenecké.
A odkud pocházíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
1.4.13 04:54
@Kacz-ka píše:
@Fazolka1 a zkousela jsi ten caj z maliniku? Daja ho taky pila, ja si ho taky koupila a uz se nemuzu dockat az si dam, ja k smrti nesnasim bylinkovy caje :roll:

neboj on je docela dobrý :), a pokud jsi 36tt tak už ho můžeš začít pít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
1.4.13 04:56
@Fazolka1 píše:
@Kacz-ka ne ten čaj jsem nezkoušela. Vždy když jsem byla ve městě, tak jsem na něj zapomněla, nebo jsem byla tak vyřízená, že se mi nechtěl už schánět. A teď si myslím, že už to nemá cenu. Uvidím v úterý jedu na kontrolu a jede se mnou přítel, tak ho zkusím poslat do nějaké čajovny v Pce, ale nevím kde na Tř. Míru, aby mi ho koupil, ale jestli to má ještě cenu :nevim:

má to cenu :), já ho pila cca 2 dny před porodem a pak ještě v čekárně RP a to už mi začaly kontrakce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
1.4.13 05:07
@Kleris 83 píše:
@Darina K. Ahoj Darčo, jak se vede a jak zvládáš? Ještě malej tak brečí? My už jsme rádi, že jsme doma, sice s manželem nevychrapaní, ale moc šťastní. :srdce:

@Kleris 83 ahojky klárko :). No jsem ráda že už jste doma :). Zatím nám to počasí moc nepřeje, abychom mohly pak spolu vyrazit s kočárky :), tak daleko to od sebe nemáme. Já s kočárkem byla zatím jednou, den před tím než napadl sníh, bylo opravdu nádherně na první prochajdu. Byly jsme s babičkou. Doma už jsem zaklimatizvanější, stále dokrmujeme…to kojení zatím moc nejde, ale jen proto že toho mlíčka není tolik, a to si myslím že udělal ten stres z té švagrové a také ta sestra…Jak vám jde kojení? Psala jsem ti tu zprávu i s číslem na mě :)

Jinak co se holky týká pokojíku pro Ondráška, jsme zatím spolu v pokoji, musí nám to prozatím stačit a dál za čas se uvidí. Třeba potkáme fajn chlapa a taťuldu, no a pokud ne tak jsou pak 2 řešení :). Ale zatím nemá cenu se tím zabývat. Času dost.

Dala bych sem foto, ale je to tu veřejné všem, takže kdyžtak spíš na FB.
@Kleris 83 píše:
@Kacz-ka Děkujeme. No je to nádhera, člověk ani na ten porod už nemyslí a bolest rychle zapomene. Jen Vám holky přeji, aby jste to měli taky tak rychlé jako já.

Máš pravdu člověk na tu bolest zapomene, protože to za tu bolest opravdu stojí, je to krásný pocit když ti malého položili k tobě :srdce:
A Klárko jak dlouhý jsi měla porod od první kontrakce? Já 7h, kontrakce už mi začaly v té čekárně na rizik. p…začal přirozeně sám, ale díky tlaku se to muselo urychlit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
2.4.13 05:04

Hezký den maminky..gratuluji k narození, těm co se narodily jejich poklady. Ty které čekají, tak příjemné čekání a nebojte, jednou bude muset ven :)
Mám na Vás všechny prosbičku… V čem perete pro mrňousky, nebo se chystáte?
Já zakoupila Lovelu, abych si vše předvyprala, ale je to finančně celkem náročné, tak jsem přemýšlela o nějaké levnější variantě :)…díky za příspěvky
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
2.4.13 05:05

@Darina K. pocházím ze severních Čech. Chvilku jsem bydlela ve Svitavách a Litomyšli, mám tam bráchu a teď nějakou dobu v Pce, kde asi pro zatím :D…zůstanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.4.13 09:53

@Darina K. jsem si ho vcera uvarila a docela to slo, ale dostala jsem se k nemu uz studenymu…dneska si ho udelam zas, kdyz na to nezapomenu.
koupila jsem si i to lneny seminko, tak si parkrat za den hrstku rozkousu :-)

@Fazolka1 koukej dat vedet, tusim, ze jsi rikala, ze jdes dneska na gyndu :-) ja jedu taky, ale asi mi nic novyho nerekne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
2.4.13 14:19

Ahoj holky…tak jsem byla na kontrole.Jsem otevřená na tři prsty, porod je na spadnutí, mám se už nahlásit do rizikové poradny, jenže v HK mě neobjednají, mají plno, tak si to musím v pátek vyčekat. No ale přítel mi kývl na sex, tak to dnes zkusíme, doktro říkal, že po tom se to určitě rozjede a pak jsem četla na netu o ricinovým koktejlu, prý to vyvolá porod, když je to nachystaný, tak snad to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.4.13 15:18

Chtela jsem se zeptat tech, co uz odrodili i tech, kt teprv budou - co je lepsi ten yal nebo klasika klystyr. Ja ze dr mi to dnes nabizela a ja rikala, ze se jeste rozmyslim. Vase zkusenost? :-) moc dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
2.4.13 15:53

@Kacz-ka já jsem teda jedna z těch nezkušených, ale jdu do klystýru. Yal jsem si nenechala nakonec napsat, ani mi ho doktor nenabízel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
2.4.13 15:55

@VeruskaM já jsem si koupila Lovelu a vyprala věcičky v ní. Krásně to voní, takže budu používat dál, je to sice dražší, ale vyhovuje mi to. Když je v akci, tak se to docela dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
2.4.13 22:13

@Fazolka1 Holka tak hodně štěstí :)..myslíme na tebe a přejeme hodně zdaru… dej o sobě vědět.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
2.4.13 22:14

@Fazolka1 já jsem dneska koukala v obchodě na prací práčky ulrich, je to ekologický přípravek, cenově podobný lovele, ale prý líp pratelný :D.. tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová