Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
29.3.13 01:59

@VeruskaM Ahojky ja rodila v. Pceba byla jsem spokojena ;)
A v kolikatem.tt jsi, prijdes mi povedoma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.3.13 08:35

@Fazolka1 Na přenášení není nic tak hrozného :D.. já jsem také přenošená :D… komu by se taky chtělo do takového počasí? :)
Já se mám celkem dobře…34tt.. takže se mi to krátí. Byt pořád v rekonstrukci a vypadá to až ak za 3 týdny..takže to budu mít jen tak tak..nevím jak se stihnu pořádně připravit na příchod..trápí mě to..ale snažím se myslet pozitivně :D :D :D
včera jsem byla na kontrole..náš Vojtíšek má už 2,45 kg, dr říkal, že ještě kilčo přibere..takže do 4kg se vejdeme :D… paráda :)
:mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.3.13 08:37

@Darina K.
Já se právě chystám asi do Chrudimi, ale stát se může všechno :)… jsem ve 34tt.. ještě máme chvilku čas..povědomá? Nejsem původně z Pardubic, bydlím tu cca 4 roky..Většinou jsem znala jen práci a práci a práci..jedině jestli jsme spolu neležely v nemocnici tady v Pce, někdy začátkem prosince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.3.13 08:50

Ja dneska zacinam 36tt, boze, at uz se ten mesic pretoci dopredu a je to tady :-) nesnasim cekani. ale kdyz koukam ven, taky si rikam, ze chvili pockam a snad mimiska porodim do hezciho pocasi :-)
@VeruskaM :mavam: s tou rekonstrukci mi ani nemusis nic rikat :-) pristi tyden nam privezou stresni tasky a chcem delat novou strechu, snad uz bude lip za tyden ci dva, aby se to stihlo. jeste je na poradniku dodelani dlazby (chodnik a sezeni), kterou mame jen na stani aut…no na jednu stranu bych nejradsi zalezla do nemocnice a videla to vsechno pak hotovy a uklizeny :-) stejne s nicim poradne uz nemuzu pomahat a to me stve asi nejvic, jsem v tomhle jinak hodne akcni :-) z cehoz zase šíli ostatni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
29.3.13 09:46

@Darina K. My máme taky samolepku s medvídkem PU a ostatníma kamarádama. Koupila jsem ji na aukru, mají tam toho mraky a hlavně to není tak drahý. Když jsme to nalepili, tak se ten koutek úplně rozzářil a je to o něčem jiném. Tak snad se ta naše beruška příjde na to brzo podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
29.3.13 09:50

@VeruskaM Tak hlavně, že jste oba v pořádku a že malej tak hezky příbívá. Do těch 4kg to ještě jde, oni kluci bývají větší.
Ta rekonstrukce to je na prd, tak snad se to nějak pohne a bude to brzo aspoň trochu obyvatelné, abys mohla pro malýho začít chystat věcičky. A už máš vše nakoupené? A netrap se tím, určitě vše pak doženeš. Kdyžtak přichystáš pak to nejdůležitější a potom ti přítel jistě pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
29.3.13 09:54

Holky včera jsem si zkusila dát svařák, pokouším se tomu porodu nějak pomoct, byl teda výbornej, nádherně nám provoněl byt skořicí, ale v noci jsem byla asi 3× na záchodě a děsně mi trvdlo břicho. Nevím zda to bylo po tom svařáku nebo co to bylo :nevim:,ale ráno mě vzbudili šílený bolesti břicha, ale to jsem měla asi z toho, co jsem včera splácala dohromady, pořád jsem měla na něco chuť :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.3.13 10:07

@Kacz-ka Jo přesně tak..nejhorší je to že nemůžu s ničím pomoct.. Nic nedělání a jen přihlížení mě štve..a vím, že pak ani nezvládnu uklidit..Na okna už jsem si pozvala tchýni :D…a zbytek mi bude muset asi také pomoci. Protože to sama nezvládnu..Všechno bude nové…a všechno je v krabicích… už teď se sotva ohnu když vytírám :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.3.13 10:11

@Fazolka1 Všechno nakoupené ještě nemám..ale už jen pár dupaček, mám totiž jen pár body.. dneska si jdu na poštu pro balíček, objednávala jsem ještě nějaké drobnosti na mimibazaru.. Čekáme na kočárek a přitom vezmeme i vaničku.. drogerii snad už mám, takže jen takové drobnosti..
No a jelikož jsem se rozhodla, že budu používat látkové pleny, teda chci to zkusit, možná to prostě nedám.. tak ještě nakoupit vše na látkování.
jenže všechno je v krabicích, nebo pytlích, vše ještě musím vyprat..
O jakých samolepkách to prosím tě mluvíte? Taky jsem si říkala, že bych do pokojíku chtěla nějaké tapetky na zeď, mašinky, nebo zvířátka.. ale koukala jsem že to je docela palba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.3.13 10:14

K těm chutím..to já teď teda taky splácám všechno možné dohromady..hrůza, jenže pak večer funím a sotva se zvednu z postele.. Pak mám hroznou žízeň takže pořád piju a v závislosti na tom, chodím pořád na záchod :D…takže tak po 2 hodinkách :D
A teď mě začali hrozně brnět ruce, hlavně pravá, celý den mě brní v konečkách prstů a v noci se bolestí budím, jede mi to od lokte až do prstů..hrozné bolesti.
Dr říkal, že je to normální, prý to po porodu přestane…:D :D :D… ale do té doby nevím co budu dělat :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
29.3.13 10:15

@VeruskaM já kupovala samolepky na zeď. Na aukru jsem to sehnala asi za 200kč i s dopravou. Jinak co jsem takhle koukala v obchodech, tak tam mi přišlo taky docela drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
29.3.13 10:18

@Fazolka1 tak to je krásná cena..:).. ještě jsem si říkala, že při nejhorším zakoupím samolepící tapetu a něco z ní vystříhám :D…ale nevím nevím..zas takový umělec nejsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
29.3.13 10:29

@VeruskaM to taky není špatný nápad. můžeš třeba jen jednodušší tvary, nějaké kytičky, hvězdičky a tak.Nebo si tam můžeš něco obkreslit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.3.13 10:29

@Fazolka1 a zkousela jsi ten caj z maliniku? Daja ho taky pila, ja si ho taky koupila a uz se nemuzu dockat az si dam, ja k smrti nesnasim bylinkovy caje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.3.13 10:32

My detsky pokojicek zatim nemame (mame zrekonstruovany spodek baraku a mame tady probourany pokoje kvuli velkemu obyvaku) a loznice budou az nahore, to planujem na letosni leto, az se udela prave ta strecha…takze tu mam pro mimiska jen vycleneny koutek :-) aspon nebudu muset litat po schodech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová