Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
6.4.13 21:49

@Mandeliinka Já vím, ale brzo budu a barák už stojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.4.13 18:43

Ženy, co se děje, nějak nám to tu vázne od tý doby co některé porodily :-)
nám dneska konečně dodělali střechu! :-) už mi to bouchání hřebíků a různý jiný hlučný zvuky pěkně lezly krkem…
v pátek jdu na první monitory, tak jsem na to zvědavá…
Co vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.4.13 20:39

Tak jsem dnes byla na další prohlídce. Podole výpočtů bych měla být 10+4, ale podle nových tabulek mi pan doktor vysvětlil, že jsem teprve 9+5. Tak nevím. Ale hlavně, že je zatím vše OK. Příští týden mne čeká odběr krve a za tři týdny ultrazvuk. Tak snad to bude vše v pořádku.
Jinak gratuluji k dokončení střechy! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.4.13 10:07

@Kacz-ka já jdu dneska také na monitor :-) a jsem zvědavá co mě doktorka řekne. A jak se jinak máš?

@JančaM tak jestli se pan doktor neřídí spíš výpočtem podle ultrazvuku :nevim: a určitě bude všechno v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
11.4.13 11:44

@Mandeliinka :mavam: a ty chodis na ctg ke svoji gyndarce? ta moje nema, tak jdu do nemocnice, aspon si to tam omrknu.. a tam se tedy meri ozvy miminka a stahy delohy, nebo tak neco ne? :-)
Mam se docela normalne, ale uz me docela zmaha takovy to vsedni - obouvani bot, obecne ohybani se, rychlejsi chuze…
no a hlavne me bere ted porad prava noha, nekde v kycli (driv to byla leva noha a supr stydka kost), kdyz si treba nejak blbe slapnu/stoupnu, tak se mi az noha podlomi a jsem rada, ze se neceho zachytim :-) a to nemluvim v noci, nejlip se mi s tim pupkem spi na boku, jenze to me po chvili bere ta noha, takze nez se prekulim (to taky neni zrovna prdel), chvili usnu a zas…si pripadam jak krypl a hypochondr v jednom. jenze s tim nic nejde delat :-) uz aby byl prcek venku, snad tohle ustane :-)
@Mandeliinka a Tobe se dari zatim dobre, Kristynka kope? :-) Mas na letosek rybarsky listek? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.4.13 21:12

@Kacz-ka ahojky jo na monitor chodím ke své doktorce ona má v ordinaci všechno :-) na monitoru měří ozvy a stahy dělohy ale popravdě já moc nechápu k čemu to je dobré když mi potom pokaždé dělá ještě ultrazvuk :nevim: jinak s těma bolestma s tebou soucítím také mě už všechno neuvěřitelně bolí :-( a kdyže máš první termín já jsem to zase zapoměla :roll: a až bude prcet venku tak se to všechno zase vrátí do starých kolejích ;-) jinak nám se daří tak že už jsem jen doma a počítám každý den kdy už to přijde jinak malá kope už míň a docela jsem za to ráda má už 3,3kg takže moc místa kolem sebe nemá takže to hodně bolí když začne kopat. Na letošek rybářský lístek mám a upřímě se už těším až půjdeme na ryby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.4.13 10:10

Ja zrovna lezim na tom monitoru, byla jsem tu v 8hod a mam to nejaky nadprumerny vsechno, tak mi to ted delaji znovu :-/ termin mam 1. a 2.5. tak uvidime, kdy to prijde :-)
to jsi dobra, ze mas listek, snad budete mit klidny miminko a budes si moct v klidu zachytat :-) ten muj si mysli, ze si sebou bude brat kocar :-D to chci videt, by byl do pul hodky zpatky doma :-) spis obcas pojedu s nim a budu se tam prochazet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
12.4.13 10:44

@Kacz-ka snad druhý monitor ti vyšel dobře…já doufám že malá bude hodná v kočárku aspoň na hoďku aby jsem si mohla nachvilku zachytat a když ne tak třeba babička z bohdanče půjde vozit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.4.13 13:11

Druhy uz byl lepsi, co se tyce miminka, jen mi zas litali ty cisla u delohy k 80 :-D no a pak me to na ambulanci vyhodnocovala nejaka mlada dr, hrozna krava. Pristi patek zas, tak snad to bude ok, jinak by si me tam na rizikovce nechali na pozorovani, to se mi moc nezamlouva - venku konecne pekne, tak chci zacit neco delat na zahrade :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.4.13 13:13

Druhy uz byl lepsi, co se tyce miminka, jen mi zas litali ty cisla u delohy k 80 :-D no a pak me to na ambulanci vyhodnocovala nejaka mlada dr, hrozna krava. Pristi patek zas, tak snad to bude ok, jinak by si me tam na rizikovce nechali na pozorovani, to se mi moc nezamlouva - venku konecne pekne, tak chci zacit neco delat na zahrade :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
12.4.13 16:14

@Kacz-ka A kde jsi byla? tady v pardubicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
12.4.13 16:15

@Fazolka1 Tak jak pak to jde??? je vše v pořádku? Vím, že toho máš určitě hodně, ale jen se ozvi že jste v pořádku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.4.13 16:45
@VeruskaM píše:
@Kacz-ka A kde jsi byla? tady v pardubicích?

jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.4.13 10:24

To mame ale krasny pocasicko venku :-) do tohohle slunicka bych si klidne prala rodit, tak doufam, ze uz bude jen hezky a zadny extra zimy nas neprekvapi, v tom se blbe drandi s kocarkem :-)
a jaky jste meli vikend? Me bylo vcera docela fajn, chytla me se slunickem dobra nalada a asi i sily, tak jsem saskovala na zahrade a poklizela bordel po delnikach, co delali strechu. Jeste jsme rozrezavali stary stresni late a u toho jsme si ugrilovali pstruhy, masicko a hermelin. No spalo se mi blbe a nemohla jsem se skoro ani pohnout :-)
Znamy mi nedavno rikal, ze jeho zena porodila 2tydny predcasne diky zvuku sekacky, no ja stala vcera 3 hodiny metr od cirkularky a prd :-) ted jsem dozehlila pradlo za 14dnu a pujdu asi konecne ven, je tam nadherne :-)
co vase briska a kontroly? :-) ja jedu zitra na hemat a na gyndu a v patek zas na monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
15.4.13 10:49

Ahojky my jsme o víkendu dáli plot a byli na rybách :-) je fakt už krásně…ve čtvrtek mám jít k doktorce na poslední kontrolu ale moc se mě tam nechce radči bych do čtvrtka porodila :-) ale malý se furt náko nechce tak třeba ji ještě domluvím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová