Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacz-ka píše:
Chtela jsem se zeptat tech, co uz odrodili i tech, kt teprv budou - co je lepsi ten yal nebo klasika klystyr. Ja ze dr mi to dnes nabizela a ja rikala, ze se jeste rozmyslim. Vase zkusenost?moc dik
Yal je lepší
Ahoj holky moc se omlouvám, nestíhám sem chodit…mateřství mě opravdu plně zaměstnává a je to skvělí pocit. Už se těším až to budete mít také za sebou a sejdeme se třeba, co vy na to?
A Zuzi, Kači a Radu stále nic??
@Darina K. Ahojky já stále nic ale je mě každý den hůř a hůř tak bych to měla ráda za sebou tak doufám že nebudu přenášet. Jinak nevím jestli jsem ti psala gratulaci tak ti moc gratuluju
ten den co jsi rodila jsem tam taky byla ležela jsem na tom pokoji vedle těch porodních sálů
Koukám tady už jsou všichni na spadnutí
… já mám ještě měsíc čas, ale dneska jsem byla ještě dokupovat nějaké drobnosti kdyby náhodou..známým se teď předčasně narodilo miminko, měli termín také až za měsíc, tak mě to trochu vylekalo…:)
@Mandeliinka píše:
@Darina K. Ahojky já stále nic ale je mě každý den hůř a hůř tak bych to měla ráda za sebou tak doufám že nebudu přenášet. Jinak nevím jestli jsem ti psala gratulaci tak ti moc gratulujuten den co jsi rodila jsem tam taky byla ležela jsem na tom pokoji vedle těch porodních sálů
Jéé vidíš to
. A kdy jsi tam byla? To jsme si i klidně mohly vidět
.
Děkuji za gratulaci, počítám že se pak nějak všechny sejdem drcat ![]()
@Darina K. no přijela jsem tam náko kolem půl 5 odpoledne…no mě to potom řekla až druhej den Verča že jsi porodila
jo určitě se potom sejdeme ![]()
@Mandeliinka píše:
@Darina K. no přijela jsem tam náko kolem půl 5 odpoledne…no mě to potom řekla až druhej den Verča že jsi porodilajo určitě se potom sejdeme
Tak ja 16:42h porodila.
@Mandeliinka jezis, co ti bylo? Snad jsi ok. Me nastesti nic neni, jen mi prijde ze se ten cas strasne vlece..tvoje dr ma monitor nebo chodis do nemocnice? Ja ze budu muset pak tam…
Holky jen rychlosti, mala je na svete. narodila se včera ve 14:25 máme 51cm, a 3190g.az budu doma pisnu vice.je kouzelna ![]()
@Fazolka1 píše:
Holky jen rychlosti, mala je na svete. narodila se včera ve 14:25 máme 51cm, a 3190g.az budu doma pisnu vice.je kouzelna
Jupíííííí
tak tu máme další maminku..Moc gratuluju
..hlavně ať je vše v pořádku a přeji hodně zdravíčka
jsi šikula
@Fazolka1 píše:
Holky jen rychlosti, mala je na svete. narodila se včera ve 14:25 máme 51cm, a 3190g.az budu doma pisnu vice.je kouzelna
Tak moc s Ondráškem gratulujeme a přejeme hodně zdraví. ![]()
@Kacz-ka no já jsem tam byla protože jsem necítila pohyby ale naštěstí je vše dobré ![]()
@Bambrštoul heleď ale ty ještě nejseš z okolí pardubic
![]()