Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak se taky přidám do diskuse - sice nebydlím přímo v Pardubicích, ale snad to neva
Mám doma téměř 5ti týdenního chlapečka a je to naše první mimi ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím ještě jsem doma. Zkoušela jsem ricinový koktejl a už nikdy více, na mě to mělo opačný účinek, akorát jsem posra…A jak se máte vy?
@lada.mullerova píše:
Ahoj holky, tak se taky přidám do diskuse - sice nebydlím přímo v Pardubicích, ale snad to nevaMám doma téměř 5ti týdenního chlapečka a je to naše první mimi
Gratulace a vítáme tě..:)… to je krásný
.My už se nemůžeme dočkat až tu bude s náma.. Jsem ve 34.týdnu takže se to pomalu blíží, teď akorát rekonstruujeme byt, tak to budeme mít jen tak tak, sotva se hýbu, bude to zajímavé.. A kdepak jsi rodila a jak pak se maličký jmenuje? Jak ti je a jak to probíhalo?
Přeji hlavně hodně zdraví, ať se umoudří počasí a můžete drandit venku s kočárkem
a hodně spááááánku ![]()
@Fazolka1 píše:
Ahoj holky, tak se hlásím ještě jsem doma. Zkoušela jsem ricinový koktejl a už nikdy více, na mě to mělo opačný účinek, akorát jsem posra…A jak se máte vy?
@VeruskaM píše:
Gratulace a vítáme tě..:)… to je krásný.My už se nemůžeme dočkat až tu bude s náma.. Jsem ve 34.týdnu takže se to pomalu blíží, teď akorát rekonstruujeme byt, tak to budeme mít jen tak tak, sotva se hýbu, bude to zajímavé.. A kdepak jsi rodila a jak pak se maličký jmenuje? Jak ti je a jak to probíhalo?
Přeji hlavně hodně zdraví, ať se umoudří počasí a můžete drandit venku s kočárkem![]()
a hodně spááááánku
Ahojda, já jsem měla celé těhotenství naprosto v pohodě a moc jsem si ho užila
Malej byl v bříšku zadečkem dolů, takže jsem rodila v Chrudimi císařem. V porodnici vše v pořádku - personál úžasnej
Rodil nás pan primář pavlíček a paní doktorka Pinková a 28.2. se nám tak narodil syn Patrik. Sestřičky na novorozeneckém byly perfektní a se vším pomohly, poradily a vůbec nám pobyt velmi zpříjemnily. Takže za mě Chrudim jen a jen doporučuji!
@lada.mullerova
Tak to jsem ráda, že slyším na Chrudim samou chválu… Mám tam na porodním známou sestřičku a o to víc tam chci..:)..Příští týden se tam jedu podívat..díky a ať se daří ![]()
@VeruskaM píše:
@Fazolka1 pár hodin žádný příspěvek…jak to vypadá???
no ja jsem taky jak na trni, jestli uz neco…a pokud ne, musi to byt hrozny -zvlast kdyz se te kazdy pta a vyzvida, ‚tak co uz?‘ ![]()
me uz to noseni bricha nebavi :-/ vcera jsme v Kikku koupili super oblecek do porodnice, nic moc ruzovyho jsem nemela, protoze znamy meli spis kluky a ani me poradne nerekli, jestli holcicka nebo kluk, ale spis ta holcicka, tak jsme koupili ruzovo bily hadriky, zrovna to peru, abych to nachystala, az pro me pojedou ![]()
jinak me posledni dny trapi zase nejaka ryma a hl. ucpany nos. Od zitra tu bude peknej hukot, zacinaj delat tu strechu, tak snad nebude lejt, aby to brzo dodelali! ![]()
@Mandeliinka ahoj Rado, jak to s tebou vypada a jak se citis?
dlouho jsi nam nic nenapsala, ale mimi na svete asi jeste neni, vid? ![]()
@VeruskaM @Kacz-ka Ahojky holky..jsem ještě pořád 2v1.žádná změna u mě není. Jen jsem toho minulou noc moc nenaspala, tak jsem se dnes potřebovala prospat, abych nabrala trochu sil. Musím říct, že se mi to po dlouhé době povedlo, jen 2×na wc. Jinak se cítím pořád stejně, žádná změna. Už je to dlouhý a už se nemůžu dočkat až to bude za mnou a budu mít malou v náručí. Včera už i přítel říkal, že už je to čekání pro něj dlouhý a už by to mohlo přijít, takže pokud se do víkendu nerozdvojím
tak zkusíme ten sex a uvidíme. Zítra jedu do HK do rizikové poradny, tak jsem zvědavá co mi tam řeknou a jestli je nějaká změna od úterý. No uvidíme, zda mě ještě pustěj domů, každopádně určitě budu informovat ![]()
@Kacz-ka Ahojky poslední dva týdny je mi hrozně takže moc na internet nechodím…doufám že už brzo půjdu rodit
dneska jedu na kontrolu tak jsem zvědavá co mě doktorka řekne a jak je tobě?
@Fazolka1 píše:
@VeruskaM @Kacz-ka Ahojky holky..jsem ještě pořád 2v1.žádná změna u mě není. Jen jsem toho minulou noc moc nenaspala, tak jsem se dnes potřebovala prospat, abych nabrala trochu sil. Musím říct, že se mi to po dlouhé době povedlo, jen 2×na wc. Jinak se cítím pořád stejně, žádná změna. Už je to dlouhý a už se nemůžu dočkat až to bude za mnou a budu mít malou v náručí. Včera už i přítel říkal, že už je to čekání pro něj dlouhý a už by to mohlo přijít, takže pokud se do víkendu nerozdvojímtak zkusíme ten sex a uvidíme. Zítra jedu do HK do rizikové poradny, tak jsem zvědavá co mi tam řeknou a jestli je nějaká změna od úterý. No uvidíme, zda mě ještě pustěj domů, každopádně určitě budu informovat
z vyprávění známých sex prý pomáhá..tak uvidíte..ale aby tě neposlali hned do nemocnice z té poradny…:(.. přeji hodně štěstí a odpočívej, žádný stres…ona vyleze..neboj
![]()
@VeruskaM no já tak nějak doufám, že když si mě tam nechají, tak že mi dají třeba do 24hod. provokačku. Jiný důvod proč tam zůstavat ani není. Nemám žádný problémy, jen jsem více otevřená a za to jsem ráda, aspoň část porodu je za mnou.
@Fazolka1 no uvidíš..každopádně hodně štěstí a pak nám povyprávíš jak to vše bylo
…