Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro všechny těhulky 2013 z Pardubic. Pojďte pokecat ![]()
Ahoj sice nejsem přímo z pardubic… bydlím kousek za pardubicema ale určitě ráda pokecám ![]()
@Mandeliinka Vítej.. no hlavně aby si nebyla z Prahy a jináč je to asi jedno
Jak dlouho si těhulka? Já našla // teprva předevčírem ![]()
Ne z Prahy nejsem bydlím kousek za Bohdančí ![]()
Tak to gratuluju ![]()
Já jsem už ve 33tt a těším se už na porod už je to pro mě dlouhý jsem od začátku těhu doma.
@Mandeliinka Tak to už máš za pár
a víš co to bude? Holčička nebo Chlapeček?
Bude to holčička Kristýnka ![]()
koukám že už jedno mimčo máš…rodila jsi v pardubicích?
@Mandeliinka Jo mám chlapečka a rodila jsem v příšerných Pardubicích.. no a s tím jménem si mě dostala.. to sme se s manžou doluvili že když se povede holka tak to bude Kristýnka
Jinak Pétík už není žádné miminko ale pěkně otrkanej tříletej zlobr. ![]()
Jo je to krásné jméno pro holčičku
ty si přeješ holčičku když už máš chlapečka?
no prý se pardubická porodnice teďka hodně změnila poslední půl roku každej říká něco jíného ![]()
@Mandeliinka já rodila před třemi roky a byla to pohroma díky doktorce kokrdové ale to už jsme tu mnohokrát popisovala. Mě konkrétně je jedno co to bude a manžoj taky.. osobně sme se ale schodli že by byl lepší další kluk ale jinak to nehrotíme a necháváme to osudu. Pétíkovi to řeknu hned jak to budu mít potvrzené od DR. abych mu nemotala hlavičku.. testy mám sice pozotivní, všechny příznaky včetně mleziva ale vyčkávám. Teď mám spíše plnou hlavu schánění bytu.. sme v 1+1 a to se fakt nedá takže hledáme 2+1 ![]()
@Michaela99 tak to bude mít určitě radost až mu řekneš že bude mít sourozence ![]()
My bydlíme v baráku…předtím když jsem bydlela v pardubicích se mě nejvíce líbilo na dukle
… byteček určitě seženeš
mě přijde že je potom horší to stěhování ![]()
@Mandeliinka jo, taky si říkám, že je lepší vyhořet
kdybych nemusela tak tu zustanu ale už takhle je to složité a pétík potřebuje pokojíček.
@Michaela99 jo to chápu…a mimčo bylo plánované nebo to bylo překvápko?
@Mandeliinka jak Pétík tak to co teď čekám dle testíku, oba plánovaně. A vy také plánovaně?
@Michaela99 jo my jsme to měli také plánované potom bychom chtěli také druhé a přítel by chtěl ještě třetí
ale to se asi uvidí časem jak to dopadne ![]()