Těhulky Pardubice 2013

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
11.3.13 18:32

@Darina K. Teď jsem se zadívala na tvou fotku a příjdeš mi dost povědomá. Mám takový pocit, že jsi chodila do stejného ročníku se mnou do LB, ale do jiné třídy. Jmenuju se Zuzana Žáková, jestli ti to něco řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.3.13 18:53

Chtěla jsem se ještě zeptat, jak dlouho vam trvaly nevolnosti. Ja je mam už tak čtvrty den a nejvice od odpoledne až dokud nejdu spát a je to fakt šílený strašně mi je blivno až mdlo ale zvracet zaboha nebudu a to mam pocit že by mi to pomohlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.3.13 19:52
@Fazolka1 píše:
@Darina K. Teď jsem se zadívala na tvou fotku a příjdeš mi dost povědomá. Mám takový pocit, že jsi chodila do stejného ročníku se mnou do LB, ale do jiné třídy. Jmenuju se Zuzana Žáková, jestli ti to něco řekne.

Jasně že si tě Zuzko pamatuji ;), chodila jsi do A a já do B, a do třídy s tebou chodil Aleš Černohlávek, Kateřina Kučerová a další že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.3.13 19:53
@Michaela99 píše:
Chtěla jsem se ještě zeptat, jak dlouho vam trvaly nevolnosti. Ja je mam už tak čtvrty den a nejvice od odpoledne až dokud nejdu spát a je to fakt šílený strašně mi je blivno až mdlo ale zvracet zaboha nebudu a to mam pocit že by mi to pomohlo. :nevim:

Já nevolnostmi začala trpět až od 8tt a to jenom dopoledne a skončily mi až když začal druhý trimestr :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.3.13 20:02

@Darina K. jo to ty spolužáci souhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.3.13 20:04

@Fazolka1 No vidíš to jak je svět malej :). S Káčou si občas píšu na FB a s Alešem jsme spolu i před cca rokem a rokem a půl chodila…ale není dospělej a na můj vkus si s holkama jen hraje…ale jinak se teď už s ním bavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.3.13 20:06

@Darina K. jo to že jsi s Alešem chodila vím. Já jsem s ním tak trochu příbuzná. Jeho mamka je mojí mamka sestřenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.3.13 20:09

@Fazolka1 No vidíš to :). Pavla ta už má druhého synka Richarda ;), ale to asi víš. Jinak Aleš i byl s tou Petráskovou pokud znáš, na ZŠ se jí říkalo kobyla…ale jako ta mě i jiným vyhrožovala, no a teď má Aleš snad normální holku, aspoň co mi říkal Werísek.
A kde ty teď bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.3.13 20:14

@Darina K. Jo Petráskovou si pamatuju.Je pravda že to Aleš docela dost střídal, no uvidíme zda se konečně usadí. Já bydlím v Malých Výklekách. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.3.13 20:15

@Darina K. Tak to ti zavidim. Ja už od 5+0 nevolnosti a jsem zvědava kdy to přejde. Dnes teprva 5+5. Uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.3.13 20:17

@Fazolka1 Já bydlela v HK ve Svobodných Dvorech s bývalým, ale po rozchodu jsem se vrátila do Přelovic k rodičům. Je super že mám oporu rodiny.
Jinak ty chlapi někteří nikdy nedospějí. Aleš mi tenkrát hodně ublížil a po mě toho dost vystřídal…a nikdy nebyl tak upřímnej…ale tak třeba se změnil. Už je to nějaký čas a já už teď nemám problém se s ním bavit. A jak brácha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.3.13 20:17

@Michaela99 já jsem byla na začátku děsně unavená a to jsem ještě ani nevěděla že jsem těhotná. No a nevolnosti jsem měla zhruba od 6tt a pustili mě až na konci druhého trimestru.Byla jsem kvůli tomu od začátku na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.3.13 20:19

@Michaela99 Ono to přejde uvidíš :), ale pak zase nastanou jiné obtíže jako je pálení žáhy a občas zácpa atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.3.13 20:20

@Darina K. brácha bydlí s přítelkyní v Pardubicích. Dodělal bakaláře na dopravce a teď dálkově při práci zkouší Ing.Jsme na něj zvědaví zda to dodělá, protože sotva udělal toho Bc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.3.13 20:20

@Fazolka1 no tak se můžu jen modlit že to nebude můj případ :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie