Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacz-ka já už razítko pediatra dávno mám a to do Přelouče. Tam co jsme chodili my s bráchou. Je to naproti poliklinice, mám to nastejno od nás jak do LB tak do Přelouče, ale na LB pediatra jsem chválu neslyšela.
Tam co jdeme tak nastoupili noví dva lékaři Šáchová s Něměc (bývalí primář nemocnice). My jdeme k Šáchové.
Jinak co já pamatuju kluky všechny ze ZŠ, tak všichni byly pěkný zmetci…ale nejspíš většina z nich z toho vyrostlo ![]()
Do LB bych nesla, tam jsem chodila ja a vsichni moji vrstevnici z LB, spoustu veci nerozpoznala a pak z toho byl peknej maler, takze zkusim Belou…s dr jsem si psala po mailu a napsala, ze staci mesic pred porodem, tak si tam sjedu a aspon to omrknu ![]()
@Kacz-ka fotagrafka má svůj ateliér ale věci si musíš přinést svoje(náké doplňky tam sice má ale je lepší když to máš svoje a seš s přítelem sladěna)jinak my jsme platili 2500,– za 50fotek na cd a 15fotek vyvolaných ale myslím že normálně to je za 2900,– my to máme levnější protože už jsme u ní byli
ale tak na to se jí určitě zeptej jestli ji budeš psát
@Kacz-ka jinak k pediatrovi budu chodit také do Bělí už jsem tam i byla pro razítko a paní doktorka je moc příjemná ![]()
Ahoj holky, doufám, že se můžu přidat, jsem kousek od Pardubic a jsem v 13 týdnu, sice mi bude teprve 20, ale s přítelem jsme spolu 4,5 roku
na prcka se moc těšíme ![]()
@DominikaP Určitě se můžeš přidat
a na věku nesejde
, však Radu bude také teprv 21 let.
A odkud jsi?
Hostovice
my vlastně pod Pardubice patříme
jinak přemýšlím o těhu cvičení, nemáš zkušenosti? ![]()
@DominikaP já bohužel těhotenské cvičení nezvládala z pracovních důvodů, ale jistě to je fajn věc. Ale porodíš i bez toho
. Já občas doma cvičila na míči, teď už nee…teď už na to dlabu
.
Jinak byla jsem na těch kurzech - předporodní a o kojení. Jinak na ty se chodí tak 2 měsíce před porodem, i klidně později.
Hostovice, to mi nic moc neříká ![]()
No moje známa mi právě cvičeni doporučila, mě se taky moc chodit nechtělo, ale rikala, ze si tam i skvele pokecala a ze jednou za 14 dni jsou tam i přednašky od početí až po porod, hodina stoji 60 kč což si myslím, není tak hrozné jednou za týden obětovat
A co Černa za Bory? to ti nic neříká? ![]()
@Darina K. píše:
Holky já už to chci mít za sebou a malého mít už u sebe
Taky se tesim, uz je to na me doma dlouhy, ty to mas za par, ja si jeste mesic a pul pockam ![]()
Muzu se tesit jeste z priprav - budem jeste malovat a pak si to sem vsechno od mamy, kde to mam ted nashromazdeny, prestehuju a pripravim na mimi ![]()
@DominikaP ahoj ahoj ![]()
ja chodila akorat plavat, pak s rostoucim briskem to je docela prijemny pohyb. Jinak mam doma taky mic, spis si na nem obcas sedim u krbu, nebo hopsam, protoze me bolej porad zada a leva noha (asi jak se roztahuje stydka spona)
No nad plaváním jsem taky přemýšlela, ale nevím kvůli zánětům ![]()
@DominikaP tak jedine s tamponem
ja se spis stitim tech moznych plisni ![]()
Ono vubec ty plavečáky, když si vezmu, kolik lidí v té vodě bylo a je se mnou
je to zvlaštní když najednou nedávám pozor jen na sebe ![]()