Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
12.3.13 00:21

@Fazolka1 jj to já zase jedině Pardubice, líbí se mi tam prostředí a i personál. Do HK ani za nic, ale ne kvuli nemocnici, ale kvůli jiným důvodům…to radši kterákoli jiná nemocnice, ale HK nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.3.13 07:14

Vy jste se teda rozjeli holky, taky si podle obliceje pamatuju :-) a martinu jaklovou jsem obcas potkala, ma uz aspon dvou lety dite. Kdysi jsem chodila s jejim brachou, ted uz se se mnou nebavi a jen na me hazi kysely obliceje, kdyz me potka :-) a s tou Kobylou me to dostalo, aspon jsem se pousmala, Monika Petraskova, ta chodila vedle do Becka, pri telaku behala s fotkou M.Maxy a walkmenem v usich, koho asi poslouchala :-) to byly casy, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
12.3.13 09:39

@Michaela99 já jsem měla nevolnosti od začátku těhu až do 4 měsíce a docela dost jsem i zvracela :-( a teďka se mě ty nevolnosti zase vrací :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.3.13 09:51
@Kacz-ka píše:
Vy jste se teda rozjeli holky, taky si podle obliceje pamatuju :-) a martinu jaklovou jsem obcas potkala, ma uz aspon dvou lety dite. Kdysi jsem chodila s jejim brachou, ted uz se se mnou nebavi a jen na me hazi kysely obliceje, kdyz me potka :-) a s tou Kobylou me to dostalo, aspon jsem se pousmala, Monika Petraskova, ta chodila vedle do Becka, pri telaku behala s fotkou M.Maxy a walkmenem v usich, koho asi poslouchala :-) to byly casy, co?

Jojo to byly časy :), jen jí ta prdlost jaksi zůstala :).
Holky dnes mě pobolívá podbřišek, ale asi se ještě nic nechystá…ach jo jsem pěkně napnutá jak na skřipci…těším se až to přijde, ale zaroveň mám obavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.3.13 09:52

@Mandeliinka jej tak se Radu drž, nevolnosti nejsou také nic příjemného. Ono celkově těhotenství ti připraví dost nepříjemností těchto, ale za to pak to stojí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.3.13 09:55

Já se těším, až dáš vědět, že už je po všem a jaký to bylo :)
Obavy neměj, bude to určitě rychlý a v pořádku a pak už se budeš jen těšit z malýho prďoly :dance:
Kobylu jsem zas já vůbec v poslední době neviděla, ale též pochybuju, že je jiná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
12.3.13 09:55

@Darina K. jo já už jsem si náko zvykla :D myslím že až nevolnosti mít nebudu tak mě to bude připadat divné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.3.13 09:56

:mavam: půjdete do klystyru nebo do yalu? ten muze predepsat gynekolozka a je to pak v lekarne levnejsi, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.3.13 09:59

@Kacz-ka No já a Lenka co chodila také s Alíkem tak jsme si s ní dost užily…ta holka je fakt magor…a to jí asi zůstalo…

Jinak já už se nemůžu dočkat, pak dám určo vědět co a jak. Podrobnosti, tak ty uvidíme jako to bude probíhat ;).
Ale už se těším, musím dohnat holky, ty už porodily a už čekají kdy je s Ondrou budeme následovat. Už se těším na ježdění s kočárkem a tak :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.3.13 10:00

@Mandeliinka me bylo blbe na zacatku, zvracela jsem sice jen parkrat, ale kolikrat jsem to teda musela ustat :-) hlavne mi vzdycky bylo lito zrovna snedene snidane :lol: :jazyk:
kdyz presly nevolnosti, tak me zas stvaly sileny bolesti hlavy, na ktery nic nepomahalo a pak nafouknuti bricha, na ktery taky nic nezabiralo :-) jsem si pripadala k veceru jak vzducholod…ted uz jen paleni zahy, bolest zad a to pichani leve nohy, zrejme ta stydka spona…furt teda lepsi nez ty patalie do toho 5 mesice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.3.13 10:02
@Kacz-ka píše: :mavam: půjdete do klystyru nebo do yalu? ten muze predepsat gynekolozka a je to pak v lekarne levnejsi, ze?

jj když ti ho předepíší je levnější. Já tedy mám yal gel. V krabičce jsou ale 2 flaštičky a stačí ti jen jedna, tak druhou můžeš prodat někomu o kom víš že ji potřebuje. Mě ji prodá sestřička u gynekologa, ptž mě by doma pak byla k prdu :). Jinak ty dvě flaštičky mě stály 104,–Kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.3.13 10:03
@Mandeliinka píše:
@Darina K. jo já už jsem si náko zvykla :D myslím že až nevolnosti mít nebudu tak mě to bude připadat divné :D

Na to nezvracet si ale zvykneš rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.3.13 10:04

@Darina K. Tak Maxa ji asi nechtel :) a z obrazku ji zrejme nevyskocil, tak lovila jinde, spis nechapu ty, co si s ni teda zacali :mrgreen:
Ja mam kocarek zatim jen objednanej v arealu Vesny v Opatovicich, do pristiho tydne musi prijit, uz to bude 2 mesice, jsem na nej strasne zvedava, jinak tu jizdu jsem s nim zkousela jen po obchode, ale taky se tesim.
Uz se vidim, jak si budu pripadat na poprve jak kreten, ze vsichni musi zarucene poznat, ze jsem vyjela prvne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
12.3.13 10:06

@Kacz-ka ja měla ten yal ale nakonec jsem nepotřebovala šlo to vše samo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
12.3.13 10:08

@Kacz-ka já půjdu taky do Yall gelu přijde mě to lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová