Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
13.3.13 16:18

@Kacz-ka a kde teď bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
13.3.13 18:30

@Kacz-ka No já jsem na to také důvěřivá, a obětavá a každému ráda pomohu, ale je pravda že ne vždy se mi to vrátí. Také jsem tím dost kamarádů, těch rádoby vyselektovala.
Jinak já v prvním trimestru brala vitamíny femibion, pak jsem v nich pokračovala (to už byla ta 2) no a pak zas je nebrala. No a teď ke konci už je zase beru, doporučil mi je doktor spolu s železem, protože mám málo hemoglobinu. Ale železo jsem teď vysadila, protože mám dost problémy jít na wc…
Zítra na mě holky myslete, jdu na kontrolu. Jinak na miminko se podívat nejdu, ta má kamarádka se necítí moc dobře.
Jinak hořčík jsem nebrala, jen piju sem tam magnesii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
13.3.13 18:32

@Fazolka1 Zuzi, moc krásná profilová fotka :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.3.13 18:46

@Darina K. děkuju. To jsme si nechali udělat pár fotek v sobotu od bráchy. Teď jen čekám až upraví, ty co jsme si vybrali.Moc se na ně těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
13.3.13 19:25

@Fazolka1 To věřím :). Budete mít pěknou památku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.3.13 19:32

@Fazolka1 uz rok a pul v Bukovce, koupili jsme domek a postupne predelavame :) ja jsem spokojena, i kdyz to neni uplne Bohdanec, ale je tu asi i vetsi klid, my do hospod nechodime (to je nejcastejsi minus lidi co chtej spis do mesta), kdyz chcem, tak si zajedem, pritel pije alko jen vyjimecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.3.13 20:09

@Kacz-ka já bydlím na vesnici od malička a nemůžu si stěžovat. Sice nám tu už i zrušili obchod, takže nakoupit nejblíže do Chlumce nebo ještě vedle ve vesnici se drží obchůdek a máme to cca dva kilometry.Ale jsem spokojená. Je tu klid a to že tu nejni živo jako ve městě mi vůbec nevadí. Když chci do kina nebo tak, prostě vezmu auto a zajedu si do Pce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
14.3.13 11:13

Ahojky holky, tak jak trávíte dnešní den? Já opět v posteli, už mě to nebaví, ale po práškách co beru na oddálení ani na nic jiného nemám sílu. V pondělí jdu na kontrolu, tak doufám že mi ty prášky sebere, dávají mi docela zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
14.3.13 12:08

Hezke poledne! :mavam:
Dneska nic moc, ja mela rano vstavat a v 8 byt na uradu, uplne jsem na to zapomnela, takze jsem v 7,20 jiz uvedomela vylitla a pekne spechala, do ty zimy se mi teda vubec nechtelo…Ted si jdu dat rizek s br. salatem, ktere nam vcera babi z oslavy nabalila :-)
Se mi zdalo v noci o kocarku, tak doufam, ze uz nam ho brzy dodaji, uz maji jen do pristiho tydne a ja jsem cim dal vic nedockava.
@Fazolka1 tys tu nekde psala, ze ten vas meli v Opat. pripraveny pomerne brzo vid? No me asi napinaji :) Tak doufam, ze to aspon bude stat za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
14.3.13 12:10

@Darina K. A jak je dneska tobe? :) Nevis, jake jsi mela ty hodnoty hemoglobinu, ze ti nasadili zelezo? ja jsem koukala, ze je norma asi 120-160 a ja mela minule 117 a to beru zelezo denne uz asi 4 mesice jen ze svyho presvedceni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
14.3.13 12:11

@Kacz-ka my jsme na něj čekali zhruba šest týdnů. Když jsem tam chtěla volat, tak mi zrovna volali, že ho mají už připravený. Mají na to cca 6-8týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
14.3.13 12:36

@Kacz-ka tu posl. hodnotu jsem měla 108

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
14.3.13 12:39

Jinak krásné poledne, tak já z kontroly a nějak z toho nejsem moudrá…nic moc jsem se nedozvěděla…jen že si doktor myslí, že se už ve čt na další poradně neuvidíme…ale to na kolik prstů jsem otevřená mi neřekl…a zprávu rozluštit neumím… :x
Takže porodit můžu asi kdykoli :D
Jinak se cítím fajn…až na to že jsem v noci měla malé bolesti a už od 4 ráno jsem nespala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
14.3.13 12:43

@Darina K. mě doktor řekl, že se asi 18.března taky neuvidíme a zatím vše nasvědčuje tomu, že ho ještě uvidím. Nedivila bych se kdybych přenášela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
14.3.13 12:45

@Fazolka1 NO uvidíme, každopádně ze mě něco teče (ale plodovka to není) a občas cítím kontrakce a tvrdnutí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová