Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
18.3.13 17:29

@Darina K. to jsou všechno holky co ještě nemají před termínem, ne? Ty mají zajímavější věci na práci než sedět u netu a hlavně se můžou ještě pořádně hýbat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
18.3.13 17:33

Nn to jsou všechno holky s termínem v březnu. Máme uzavřenou skupinu „termín porodu Březen 2013“ ale už nepřijímáme, je nás tam celkem 42 a víš i tam dáváme fotky které jsou viditelné jen nám, ne jako tady. Což je škoda.
Jinak hodně z nich porodila už v únoru, a teď to jde tak nějako postupně. Je fajn že od holek co už broučky mají u sebe víme co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.3.13 17:34

Já myslela holky co jsi zmiňovala tady ve skupině, ty co se neozývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
18.3.13 17:37

@Fazolka1 jj to je pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.3.13 17:39

@Darina K. a ty teda pořád nic, ani nějaký náznak, že by se to blížilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
18.3.13 17:43

@Fazolka1 právě že vůbec nic…prostě děs to čekání, ale tak do termínu mám ještě 7 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.3.13 17:52

@Darina K. já jen doufám, že až si malá vzpomene, tak bude lepší počasí a ne jako dneska.Na silnicích to bude asi dosti zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
18.3.13 17:59

@Fazolka1 jojo dnes je venku blivajs…ale zklamu tě…lepší to být nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.3.13 18:03

@Darina K. no tak to se máme na co těšit a já myslela, že bude jaro :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
18.3.13 18:05

@Fazolka1 to já také :roll:, ale prý se má jaro hodně prát se zimou…takže to bude zajímavé…
A to má být ve čt první jarní den :roll:

A co jinak jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.3.13 18:53

@Darina K. no tak to nebude moc ideální počasí na procházky s kočárkem, ale tak snad ta zima brzo odejde. Mně je jinak docela dobře, jen mě dnes občas pobolívá v podbříšku, ale to bude tím, jak mě dr dnes vyšetřoval, není to nic závratného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
18.3.13 21:00

@Darina K. Joo holky já jsem oproti vám v začátkách takže si nemáme moc o čem povídat. takže sem většinou jen nakouknu, mrknu jak běží diskuze a zase mizím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
18.3.13 21:18

@Michaela99 to neva že jsi v začátku ;). Ráda popovídám i s tebou ;).
A jak ty nevolnosti? Už se ti srovnaly? A co kočárek už řešíš? Povídat jde o čemkoli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
19.3.13 06:34

Tak se hlásím stále 2v1 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
19.3.13 07:56

@Darina K. Já jsem dnes přibližně 6+6 ale myslím že budu o 1-2 dny více no uvidíme co u dr. nevolnosti se kupodivu celkem uklidnili poslední dva dny se proti tomu co jsem měla dá říct že pohoda. Jestli se ozvou, tak převážně večer. Zítra máme jet 220km ke tchýni, tak jsem zvědavá jak to zvládnu a zda mi mužíček nebude muset dělat přestávky na :poblion:. Kočárek ještě nikterak neřeším protože sama se cítím že nosím druhého chlapečka ale všichni mi říkají že to bude holčička. Jak různé grafy, tak i babské rady a i jedna maminka mi to tu počítala podle věku manžela a mého a oplozujícího měsíce a v 25 případech se netrefila jen 2×, no a ta mi taky řekla holčička. Nejvíc asi budu naštvaná jestli to fakt víjde, že tu mám 4 krabice oblečení na miminko v klučičím provedením.(rodina hned nazásobila :D) no a co ty? Předpokládám že už jen čekáš kdy to příjde že? To je na tom celém těhu to nejotravnější. Člověk už chce toho prdísla mít u sebe a ono se mu furt nechce ven. Vím u Pétíka toho jsem měla mít přesně na silvestra co myslíš.. no samozřejmě sme byli ještě do 12.1. 2v1 a narodil se asi ze strachu z vyvolávačky 13.1. v 7:45 ráno.. hezkej 4kg macek :D a to mě lékaři utěšovali jak nebude mít víc jak 3,5kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová