Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fazolka1 píše:
@Darina K. my jsme se nakonec rozhodli pro Hradec. Holky co znám a co rodily v Pce, tak na to moc slávu nepěly a to nebyly stížnosti jako třeba na jídlo, prostředí nebo tak. Nebyly to prostě jen banality.
jj já mám konkrétně ten názor, že na názory ostatních nedám…vesměs se stejně všude jen píší negativa…a jsem natolik si myslím chytrá, že si názor udělám sama.
Do HK ani náhodou proto, že by tam na mě padla deprese že on je poblíž…navíc to k nám bude mít každý blíž spíš do PCE. Jinak v pce jsem prošla kurzy a všichni mi tam přišli super, teď tam rodili 3 mé kamarádky a byly nadšené a dvě z nich tam ležely na rizikovce.
Jinak v Hk to snad bude super
. I když mojí kamarádky kámoška tam rodila…a trošičku to paní doktorka zanedbala…ale to se může stát všude…ale nechtěla bych být na jejich místě
, malého museli oživovat…
![]()
@Kleris 83 píše:
Takový pitomec za to nestojí, neví o co přišel! A podpora okolí je to nej a hrozně pomůže. Mám kámošku, co je na tom stejně a zvládá to báječně, jste šikovné holky. No já jsme taky nenažraná a ted se nemůžu ani hnout, už se mi toho moc do žaludku nevejde, ale ty chuťe jsou šílené a lehce se jim podlehne. Dneska jsem si chtěla koupit ten čajík z maliníku, ale v žádné v lékárně jsme nesehnala, nevíte kde bych mohla koupit? A Dari: pěkně na porod počkej na mě, ať tam nejsem sama
Kočko čaj z maliníku koupíš v každé čajovně
, já ho kupovala v Přelouči
.
A kdy že máš ty termín?
@Fazolka1 jinak Pavlína Černohlávková rodila v HK a byla spokojená ![]()
@Fazolka1 píše:
@Darina K. ono některý lidi nepoznáš třeba ani po 10letech. Někdo se prostě dokáže přetvařovat, člověk si myslí, jak ho nezná a nakonec se z něj vyklube takovej zmetek.
To máš pravdu, jen já na ty zmetky mám nějaké štěstí…no snad se to do budoucna změní ![]()
@Darina K. určitě si časem najdeš nějakého tatínka, který vás bude mít oba ráda ![]()
@Darina K. píše:
jj já mám konkrétně ten názor, že na názory ostatních nedám…vesměs se stejně všude jen píší negativa…a jsem natolik si myslím chytrá, že si názor udělám sama.
Do HK ani náhodou proto, že by tam na mě padla deprese že on je poblíž…navíc to k nám bude mít každý blíž spíš do PCE. Jinak v pce jsem prošla kurzy a všichni mi tam přišli super, teď tam rodili 3 mé kamarádky a byly nadšené a dvě z nich tam ležely na rizikovce.
Jinak v Hk to snad bude super. I když mojí kamarádky kámoška tam rodila…a trošičku to paní doktorka zanedbala…ale to se může stát všude…ale nechtěla bych být na jejich místě
, malého museli oživovat…
![]()
no my máme Hradec a Pardubice tak nějak na stejno, ikdyž u nás se najede na dálnici a v HK jsme možná o fous rychlejí než v Pce.
@Darina K. ještě jsem se chtěla zeptat, zda si bereš do tašky na porodní sál přezuvky pro i pro sebe.
@Fazolka1 píše:
@Darina K. ještě jsem se chtěla zeptat, zda si bereš do tašky na porodní sál přezuvky pro i pro sebe.
No já mám zabalenou jednu cestovní tašku se vším, a igelitku a do té pak vyndám to potřebné na sál. ![]()
@Darina K. myslíš, že na to budeš mit čas něco přendávat? Já mám právě zbalený kufr na potom na dobu v porodnici, kt mi pak přítel donese na pokoj a pak mám tašku jen na porodní sál, kterou si vezmu hned sebou.
@Fazolka1 Tak mám to navrchu tašky, a budu tam mít kdyžtak maminu, takže uvidíme
Ahoj holky, včera jsem byla v porodnici za kamarádkou má nádherného kluka
tak se taky těším až budu rodit…asi by jsem si měla už konečně dobalit tažku do porodnice ale pořád to náko odkládám…jinak já mám nahoře už 17kg a náko mě to netrápí
co máte dneska v plánu?
Ja dneska na vsechno kaslu, jen uvarim.
Vcera jsem totiz u mamy shrnovala dobu snih a jak byl mokrej, tak to bylo dost tezky a pak me bolelo bricho…Tak jsem radsi lezela a nic moc nedelala. Taky mi dal zabrat dost ten „malovaci“ vikend a pondelni myti oken…
Jen odpoledne konecne zajdem do Bohdance na ten urad ohledne otcovstvi, aby to melo Pavlovo prijmeni.
Dostala jsem vcera na gynde tu karticku na jmena, tak na kluka dame Vojtecha (kdyby nahodou) ale na ty holcicce se furt nemuzeme nejak uplne dohodnout, spis ja furt vaham ![]()
Vcera jsme napsali na listecky kazdy tri jmena, ja napsala Anezku, Katerinu a Isabellu, pritel zase Annu, Anezku a Emmu, pak jsme to rozhodili a pes nam vybiral
a dvakrat za sebou vybrala Anezku
to je asi znameni, ne?
leda ze by ten papirek byl navonenej po nejakym zradle, ale to fakt nebyl ![]()
@Kacz-ka teda ty jsi koukám ještě pěkně akční, to já bych tohle už teda nedala, ani 14dní zpět. Měla byses už začít trochu šetřit a nepřeceňovat síly.
Anežka je moc pěkné jméno a když to vybral i pejsek, tak to je opravdu znamení ![]()
@Mandeliinka Ahojky…já mám dnes opět v plánu přesně to samé co už dělám poslední měsíc. Jen odpočívat a nabírat síly. Včera jsem byla nějaká dosti unavená a celkově už mě to těhotenství dosti zmáhá, už bych to měla ráda za sebou.