Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fazolka1 No upřímně, není to to nej…dole mě to docela bolí…ale říkám si, že až začne porod, že to bude daleko horší
![]()
Jinak moc se bojím toho nastřihnutí…a i toho že pak po porodu ještě 2h ležíš na sále aby tě kontrolovaly…
@Darina K. z nástřihu mám taky strach, ale tak myslím si že to bude ta menší bolest a je lepší, než když se pak prý natrhneš sama, je to pak horší. Teda to jsi teď jak na trni co?
@Fazolka1 No to jsem…jsem na to moc zvědavá
Hlavně že už je to tady, a za chvíli bude malý u mě
@Darina K. Docela ti začínám závidět. už víš že to bude za tebou a budeš mít malého u sebe.
@Darina K. nebojse nástřih v tech bolestech ucítíš jen jako malé štípnutí nic víc. U Pétíka jsme měla obrovský nástřih a bylo spíše horší to šití ne z venku ale ze vnitř, ale neboj vše ti opíchají.. opravdu ten nástřih a šití je na tom celém to nejmenší a ty dvě hodiny po porodu na sále jsem prospala naprosto vyčerpaná ![]()
@Michaela99 no jsem na to zvědavá jaké to bude…nějak mi tvrdne bříško a je mi opravdu divně…tak že by to už dnes bylo ![]()
@Fazolka1 Je mi 30, hrozně to letí, ale stále se cítím na 20 a doufám, že se budu cítít takto minimálně do 70. ![]()
@Darina K. Neboj se zlatíčko, v nemocnici by jsi to přežila a hlavně budeš si jistá, že je vše v pořádku a davají na tebe pozor. Ale je jasné, že být v nemocnici není nic příjemného. Ta moje malá taky dneska moc nekope, ale mají tam už opravdu málo místečka, tak se není čemu divit, dneska jsme jí tam posílala sluníčko, venku je nádherně a já musela alespoň na půl hodinky, sice jsem jen seděla na židličce, ale bylo to moooc příjemné.
Já co se bavím s kamarádkama, které jsou po porodu, tak říkají, že se nástřihu bály moc, ale nakonec to byla spíše úpeva a prcek hnedka šel ven
Spíš to zašívání bolí, ale to budeme mít svoje prcky u sebe a už nám bude krásně ![]()
@Kleris 83 píše:
Já co se bavím s kamarádkama, které jsou po porodu, tak říkají, že se nástřihu bály moc, ale nakonec to byla spíše úpeva a prcek hnedka šel venSpíš to zašívání bolí, ale to budeme mít svoje prcky u sebe a už nám bude krásně
jj spustí se prý hormon štěstí až mimi položí na nás
@Darina K. Na ten hormon se těším nejvíce. Holky jukněte na tenhle dudlík, to je síla
http://www.netshop007.cz/…ubaty-usmev/
Jinak už mám čajík z maliníku, maminka mi ho koupila, tak už ucucávám. Darčo, vem si ho kdyby náhodou, i do porodky, je prý fajn ho tam ucucávat.
@Kleris 83 píše:
@Darina K. Na ten hormon se těším nejvíce. Holky jukněte na tenhle dudlík, to je sílahttp://www.netshop007.cz/…ubaty-usmev/Jinak už mám čajík z maliníku, maminka mi ho koupila, tak už ucucávám. Darčo, vem si ho kdyby náhodou, i do porodky, je prý fajn ho tam ucucávat.
myslíš udělat si ho do petky?
Jinak já jdu za mmt s kámoškou na procházku, tak třeba se ondra rozhoupe ![]()
@Kleris 83 ten dudlík je hustej ![]()
Já jinak dudlána mám, ale nemám v plánu ho dávat…to jen kdyby bylo nejhůř
@Darina K. Tak jaká byla procházka? taky bych šla, ale nebylo s kým a samotná se bojím někam chodit, kdyby náhodou.