Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
19.3.13 17:43

@Kleris 83 jinak mě už se spí hodně moc špatně…člověk neví jak si má lehnout…no a když mě někde píchne tak plaším…no jo prvorodička.

Ale holky jsem moc a moc ráda, že mě k porodu doprovodí moje mamina.
i kdyby jsem byla s ex tak bych ho tam asi nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
19.3.13 17:46
@Kleris 83 píše:
Tak šikulka, přeji dobrou chuť. Já kylča také neřeším, no co jsou naše a nebojím se, že by zůstaly, ono se s prcken ani nezastavíme a hlavně na léto budeme stále někde venku a pochodovat s kočárkama.Příspěvek upraven 19.03.13 v 17:45

to je pravda a já už se na to moc těším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.3.13 18:03

Darina K. : já také čekám první a dlouho nám to nešlo a tak jsme na nervíky od začátku těhu. Před týdnem už jsme byla v porodve v Pcích, šíleně mě bolelo podbříško a malá se tam kroutila jak kdyby byla v křeči celé dvě hodinky, tak jsme raději jeli, samozřejmě, když jsme dorazili do nemocnice, bolesti přestaly. Ale koukli na malou a udělali mi vyšetření a bylo vše ok a já si zase odděchla, takže je fakt, že když něco raději jet, než se trápit, jestli to je nebo není ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
19.3.13 18:08

@Kleris 83 jj přesně, raději jet tisíckrát zbytečně než jednou pozdě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.3.13 18:14
@Darina K. píše:
@Kleris 83 jj přesně, raději jet tisíckrát zbytečně než jednou pozdě :palec:

Jen mě štve hoky, že musím od září dodělat vejšku dala jsme si kvůli rizikovému těhu odklad a ted to musím dodělat, sice je to poslední rok, ale… raději bych se věnovala jen malé a neseděla nad učením :roll: A darinko, je strašně fajn, že u porodu budeš mít maminku, je to velká podpora, já tam budu mít manžela, tak doufám, že to zvládne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
19.3.13 18:24

@Kleris 83 Tu školu jistě zmákneš a proložíš to časem stráveným s malou :hug:. Jaké že máte jméno?
Já pro holčičku mám Elen a pro kluka Ondřej.
Jinak ty budeš mít školu, já zase pak budu muset začít pracovat, abych nás uživila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.3.13 18:57

@Darina K. Snad máš pravdu :) No my čekáme holčičku a bude to Viktorka, už se na tu naši treperendu těšíme. Stejně tě obdivuji, je se s tím budeš prát sama, jsi šikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
19.3.13 19:23

Ahoj holky, tak koukám že jste se dneska docela rozepsaly. Já jsem se dneska objednala ještě ke kadeřnici na pátek, tak doufám, že to ještě stihnu a že si malá nevzpomene, že chce jít ven.Ale řeknu Vám, že v tomhle počasí bych jí to teda opravdu nedoporučovala. Už aby bylo jaro. Jinak jsem dneska konečně vysadila prášky na oddálení a je mi rozhodně lépe, než poslední tři týdny, je to docela úleva, že se nemusím ničím cpát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
19.3.13 19:32
@Kleris 83 píše:
@Darina K. Snad máš pravdu :) No my čekáme holčičku a bude to Viktorka, už se na tu naši treperendu těšíme. Stejně tě obdivuji, je se s tím budeš prát sama, jsi šikulka.

Bylo to těžké rozhodování, ale tak děti jsem vždy chtěla…jen to přišlo prostě nečekaně a naprosto neplánovaně. to že se na nás s prominutím ten zmetek vykašlal je věc druhá… :evil: :,(…ale tak už se na malého těším a nikde není psané že skončíme samy, třeba se časem objeví ten co za to bude stát. Každopádně svého rozhodnutí nelituji. Hodně mi pomohla práce se vyrovnat s tím jak to je a také má rodina a přátelé co jsou při mě. Navíc není mi 20 let a školu mám za sebou a pracuji, takže si myslím že to bylo správné rozhodnutí. Sice to nebude lehké, ale já to zmáknu. Holt budu muset zabrat, a až když to nepůjde tak holt se s otcem dítěte budeme soudit…i když já už se zmetkem nechci mít nic společného…

Holky já sem nenažraná, sem si dnes v Přelouči koupila 3 pudinkové hřebeny :D a všechny jsem je zhltala…také jsem měla 2× tu polévku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
19.3.13 19:33

@Fazolka1 no na mě to zatím ne a ne jít :nevim: :nevim:…kdyby si rodila v pce tak bych i věřila tomu že se tam sejdeme 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
19.3.13 19:44

@Darina K. určitě to zvládneš a budeš dobrá maminka.Jen si myslím, že bys to tomu zmetkovi neměla nechat jen tak projít a donutit ho aby aspoň na malýho přispíval nějaký peníze. Přeci jen je to i jeho dítě, tak ať se podílí aspoň finančně. Já vím, že se to lehce říká, ale že to není jednoduchý, ale určitě by ti nějaký penízky navíc na malýho přišli vhod.

Jinak nenažraná rozhodně nejsi, já bych taky teď pořád jen něco cpala do té své papuly. Hlavně mám poslední týdny hroznou chuť na sladké, to jsem nikdy moc nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
19.3.13 19:48

@Darina K. my jsme se nakonec rozhodli pro Hradec. Holky co znám a co rodily v Pce, tak na to moc slávu nepěly a to nebyly stížnosti jako třeba na jídlo, prostředí nebo tak. Nebyly to prostě jen banality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.3.13 20:12
@Darina K. píše:
Bylo to těžké rozhodování, ale tak děti jsem vždy chtěla…jen to přišlo prostě nečekaně a naprosto neplánovaně. to že se na nás s prominutím ten zmetek vykašlal je věc druhá… :evil: :,(…ale tak už se na malého těším a nikde není psané že skončíme samy, třeba se časem objeví ten co za to bude stát. Každopádně svého rozhodnutí nelituji. Hodně mi pomohla práce se vyrovnat s tím jak to je a také má rodina a přátelé co jsou při mě. Navíc není mi 20 let a školu mám za sebou a pracuji, takže si myslím že to bylo správné rozhodnutí. Sice to nebude lehké, ale já to zmáknu. Holt budu muset zabrat, a až když to nepůjde tak holt se s otcem dítěte budeme soudit…i když já už se zmetkem nechci mít nic společného…Holky já sem nenažraná, sem si dnes v Přelouči koupila 3 pudinkové hřebeny :D a všechny jsem je zhltala…také jsem měla 2× tu polévku… :zed:

Takový pitomec za to nestojí, neví o co přišel! A podpora okolí je to nej a hrozně pomůže. Mám kámošku, co je na tom stejně a zvládá to báječně, jste šikovné holky. No já jsme taky nenažraná a ted se nemůžu ani hnout, už se mi toho moc do žaludku nevejde, ale ty chuťe jsou šílené a lehce se jim podlehne. Dneska jsem si chtěla koupit ten čajík z maliníku, ale v žádné v lékárně jsme nesehnala, nevíte kde bych mohla koupit? A Dari: pěkně na porod počkej na mě, ať tam nejsem sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
19.3.13 20:29
@Fazolka1 píše:
@Darina K. určitě to zvládneš a budeš dobrá maminka.Jen si myslím, že bys to tomu zmetkovi neměla nechat jen tak projít a donutit ho aby aspoň na malýho přispíval nějaký peníze. Přeci jen je to i jeho dítě, tak ať se podílí aspoň finančně. Já vím, že se to lehce říká, ale že to není jednoduchý, ale určitě by ti nějaký penízky navíc na malýho přišli vhod.Jinak nenažraná rozhodně nejsi, já bych taky teď pořád jen něco cpala do té své papuly. Hlavně mám poslední týdny hroznou chuť na sladké, to jsem nikdy moc nemusela.

Myslím že to není dobré ho uvádět, moje kamarádky to udělali a litují…jejich malé děti teď mají v hlavě maglajs…protože je štvou proti ní…a to to mi za těch pár smrků nestojí…navíc za celou dobu mého těhotenství se nezajímal a ani se neozval…jenom mě urážel a psal ošklivé věci…není to dobrý člověk, ale to vše ošklivé na něj vylejzá až teď…a myslím si že takový člověk se nikdy nezmění…bohužel…
Kdyby ale přišel tak mu bránit nebudu…ale on nepřijde…má tu ukrajinku a tu milenku a kdoví koho ještě..je mi z něj na :poblion: :poblion: :poblion: :zed: :zed:
A to jsem mu bezmezně vše věřila, žili jsme spolu a byli spokojeni…nechápu to…
:( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
19.3.13 20:32

@Darina K. ono některý lidi nepoznáš třeba ani po 10letech. Někdo se prostě dokáže přetvařovat, člověk si myslí, jak ho nezná a nakonec se z něj vyklube takovej zmetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová