Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.Tak nam uz je 6 mesicu a 5dni a taky si to uzivame a taky uz jsem vcera nasla prvni zoubek.
@Luc-ka30 nojo, to už papáte příkrmy, tak to máte srandu
odkud jste??
Jj, uz papame prikrmy, presnidavky, kasicky atd. Zatim Martinek neni vybiravej a hama vsechno.Jsem ze Svitkova a je mi 29 a tobe?
Ahoj maminky z Pardubic.. taky se hlásím malý se mi narodil 7.12.2013 dnes jsem založila diskuzi a schodou okolností mi vyjela tahle po té co jsem založila tu svou jinak jsem hledala a hledala a nemohla nic najít..:( tak jsem ráda že jsem vás objevila..:)
@marysnoop Nazdárek.. tak to máš ještě spinkací mimčo
my máme za pár dní půl roku.. tak už máme doma veseleji ![]()
@micka87 ahojda jojo eště spinkáme i když v noci být lepší..:D jojo malej bude mít ted 8.týdnů…:)
@marysnoop a jakpak se cítíš být maminkou? Je to tvé první?? Já jako prvorodička musím říct, že si to užívám
my už teda skoro od 2 měsíců přes den skoro nespíme, ale v noci jak zabitej.. takže se aspon vychrupkáme s tatínkem
Odkud jsi? Přímo z Pc?
@micka87 cítím se moc dobře je to to nejkrásnější co mě mohlo potkat
no to tak to vám tiše závidím.. my eště tak 2× v noci minimálně eště vstáváme.. už to bylo lepší že vydržel malý dýl ale najednou zase se mu moc spinkat nechce…ano ano jsem z přímo z Pardubic z polabin…
A ty jsi odkud taky přímo z pce..?? ![]()
@marysnoop já jsem ze Starých Jesenčan - nevím jestli ti to něco říká
je to hnedka za Pardubkama na Chrudim
S tím spaním to bude lepší, uvidíš.. já že nekojím, tak vím, že vypije co má a stačí mu to, takže docela super.. ted se snažíme papat zeleninové příkrmy s masem + odpolední přesnídávku, tak je to už takové pracnější.. ale je to veselé… Tak to bychom se mohly někde sejít a poklábosit
ráda poznám další mamču na mateřské ‚dovolené‘ ![]()
@micka87 vůbec nevím kde to je ale vím, že to je někde směrem na chrudim budu muset mrknout na mapu..:) jo snad jo.. malej bude mít teprve dva měsíce..ale až mu budou ty 4 tak ty kašičky se mu budou moct dát.. to ti ted závidím že už hamáte něco jiného a ne jenom mlíko..jo to by jsme klidně mohly ráda poznám novou tvář a taky někoho kdo má ted skoro stejné radosti, zkušenosti jako já.. akorát vy jste na před o 2 měsíce..:);)
@marysnoop to se jukni na mapu, taková krásná vesnička
(bydlí nás tu 5 a půl
ale je to docela fajn, je tu klídek a hlavně do Pardubic 2km, takže co víc si přát
napřed jsme o 4 měsíce, ale tak to ničemu nevadí, aspon uvidíš co tě čeká
ted nás čeká v úterý půlroční kontrola, tak jsem zvědavá jak jsme přibrali atd.. to je vždycky sranda
malej to tam většinou prořve, nějak paní doktorku nemá rád ![]()
My kašičky zatím vůbec nedáváme, protože v noci krásně spí, tak je to u nás zbytečné.. ale ve vašem případě to třeba pomůže..
@micka87 aha a ja myslela ze jen o dva no tak to uz sedite bo brzo budete:-) jo to nas asi cekaji driv kdyz uz nekojim..tak snad pak bude spat celou noc:-) to my jdeme az 10.brezna na 3 mesich malymu se u pani doktorky libi…ale zatim nedostal zadne zihadylko..takze si myslim az tam ted pujdem tak taky nebude mit rad mudr…:-D tak pokud vas tam je malo tak to verim ze tam je pekny klid:-) a i ty prochazky muzou byt fajnove:-)