Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
1.5.13 08:54
@Mandeliinka píše:
@Darina K. ahojky jo už jsem porodila Kikina se narodila 16.4 a porod byl hrozný :D a co vy jak se máte?

Ta je přenádherná beruška :) :kytka:, povedla se Vám.
No Ondrášek je čertíček, o své se umí náležitě přihlásit.
Jinak Veru říkala že porod u tebe asi nic moc, ale tak zvládla si to a si pyšná maminka ;). U mě u porodu nejvíc vadily ty kontrakce, ale zvládla jsem to bez oblbováků, a upřímně už jsem na to zapomněla a šla bych do toho klidně znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
1.5.13 08:57

@Kacz-ka Káti moc a moc ti gratuluji :). Jaký si měla porod, určitě jsi to vše bravurně zvládla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
1.5.13 08:58

@mixy Ahojky a kdypak máš ty termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.5.13 10:43

@Darina K. Já už jsem termín měla 27.4., ale tý naší opičce se nějak nechce ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
1.5.13 11:00

@Kacz-ka moc gratuluji at jste hlavně obě zdraví a ať vám dela mala jen a jen radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
1.5.13 11:19

@Kacz-ka Moc ti gratuluju :kytka: ať jste obě zdravé ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
1.5.13 11:20

@Darina K. děkujeme :-) já už na tu bolest taky zapomněla a teďka vím že budeme mít druhé ale ten den jsem řekla že nikdy víc :D :D :D tak někdy musíme se sejít a pokecat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
2.5.13 12:21

@Mandeliinka určitě se sejdeme :). Nám teď končí šestinedělí, vlastně dnes nám je 6 neděl. Jinak jak ti malá spinká v noci? U nás je to hrozný boj, Ondrášek to má přetočené a tak spí víc ve dne a v noci je to děs…a to se ho snažím přes den budit, ale je to marné když prostě spí tak spí a nic s ním nehne :D…No je asi po mamince, já jsem také spíš sova a v noci spíš žiju, ale teď jak je malý tak to tak není :D.

Jinak @Fazolka1 jak se daří?

@mixy tak to už bude každou chvíli ne? A odkudpak jsi? A jak jsem pochopila bude to další holčička? jaké máte vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.5.13 13:24

Ahoj holky! Doufam, ze se Vam taky dobre dari. Ondrasek se urcite srovna, je to nocni ptak no :-) me dali malou az od dnesniho rana k sobe, protoze jsem byla totalne neodpocata, naspala jsem asi 30 minut a desne se mi vcera motala kebule. Uz se i koupala, to byla sranda. Kojeni nam jde, prisava a taha dobre, jen obcas usina a nekdy tak dostriknem striknem strikackou. Nabeh na zloutenku zatim nema a i pupik pekne schne, tak doufam, ze i nadal bude vse oukej a pujdem v sobotu dom! Uz me to tu prijde dlouhy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.5.13 13:25

Ahoj holky! Doufam, ze se Vam taky dobre dari. Ondrasek se urcite srovna, je to nocni ptak no :-) me dali malou az od dnesniho rana k sobe, protoze jsem byla totalne neodpocata, naspala jsem asi 30 minut a desne se mi vcera motala kebule. Uz se i koupala, to byla sranda. Kojeni nam jde, prisava a taha dobre, jen obcas usina a nekdy tak dostriknem striknem strikackou. Nabeh na zloutenku zatim nema a i pupik pekne schne, tak doufam, ze i nadal bude vse oukej a pujdem v sobotu dom! Uz me to tu prijde dlouhy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.5.13 13:44
@Darina K. píše:
@Kacz-ka Káti moc a moc ti gratuluji :). Jaký si měla porod, určitě jsi to vše bravurně zvládla. :kytka:

porod byl neco neskutecne strasnyho! :-) doufam, ze do ty dobry nez budu chtet druhy mímo, ze tohle aspon trochu zapomenu…kontrakce od 2hod rano, od 5hod po 5 minutach, od 12 po 3 min, ve 14h prijem, od 17 na sale, nejak po 19h mi prdli vodu a pak to bylo neskutecny, to ani popisovat nebudu! Sice mi pichli epidural ve 22h ale to nevydrzelo ani do pulnoci a dalsi mi dat nechteli, no aspon jsem se otevrela na 8prstu…desny, jak se ve me furt nekdo hrabal! Nechci hlavne odstrasit nastavajici maminky :-) ja byla asi nejaky extrem, no po pulnoci to byl nejvetsi horor, rozestup mezi kontrakcemi byl sotva na jedno nadechnuti a to takhle bylo 2hod. K samotnymu rozeni prislo asi ve 2hod po tech 24hodinach, tlacila jsem do zadku, co to slo, i zavreny oci…nastrih mam, pripadam si, jak kdyby mi tam vybuchl granat…sili me asi hodinu…myslela jsem, ze jsem vetsi hrdina, pritel to nastesti ustal a trpel se mnou…takze asi tak holky, preji ostatnim pohodovy porod, ja ho mela fakt asi za trest, ale ten uzlicek stesti, co vam pak polozi na to vytahany bricho za to stoji, nechapala jsem, jak neco tak ‚velkyho‘ muze projit necim tak puvodne malym :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.5.13 14:03

@Darina K. Jojo budeme mít holčičku Vanessku a to nejdýl 7.5. dneska jsem se s nima v porodnici domlouvala na vyvolání, jsme ze Sezemic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
2.5.13 17:23

@Darina K. Ahojky..no máme se celkem dobře. Teď zrovna malá spinká, tak užívám klidu.Dnes jsme byli u doktorky na kontrole, tak jsme za 14dní přibrali půl kila a vyrostli jsme o tři cm, tak jsem ráda, že tak přibíváme. Už vážíme 3620g. Měla jsem strach, aby nestrádala, ale teď jsem klidnější. Jinak teď poslední dva dny moc nechce spát v noci a přes den vyspává. Jinak v noci spinká dobře, vydrží spát i 5hodin nahamá se a spinká dál, takže paráda. Snad se to brzo srovná a bude zase tak hezky spinkat. A co vy? Jak se vám daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
2.5.13 17:25

@Kacz-ka Malá je nádherná, moc se vám povedla :hug: Tak si ji užívej plnými doušky, hrozně to utíká. Naší Štěpánce bude v neděli měsíc a mně to příjde jako včera kdyby se narodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.5.13 17:31

Sakriš samá holka.. no to jsem zvědavá co nosím v bříšku já :) jinak velká gratulka :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová