Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, strollering se opět vrací do Pardubic a tak bych se i vás chtěla zeptat kde by jste lekce uvítaly - do užšího výběru se dostal park Na Špici - Čičák, stezka od Labského palouku směrem na Rosice a nebo Bubeníkovi sady. Díky za názory ![]()
@Kacz-ka Mě poslali domů, že si mám počkat..tak čekáme
ač můj gynekolog je jiného názoru
… už aby to bylo
…
@Mandeliinka ahoj, zrovna jsem chtela napsat, jak se mate a jak to jde holky - @Darina K., @Fazolka1 ![]()
No u nas dobry, jenom dnesni noc byla kupodivu desna, jinak mala chrni dobre, vzdycky dame najist v 11 vecer pak tak nejak ve 2,30 se budi a pak az kolem 6h, nekdy vydrzi az do 7
Dneska v noci ji bolelo brisko - kapky, ani nahraty polstarek s tresnovyma peckama nezabraly, az rektalni rourka nas vysvobodila, ale ze to pak byl narez ![]()
co se tyce kojeni, tak me to moc neba
a mala je stejne nenazrana, tak nestiham, takze stridame kojeni, nebo odstrikany mliko s nutrilonem. na kontrolu do Bely jdem ted ve ct, tak jsem zvedava, kolik bude prdola vazit.
s kocarkem jsme byli zatim jednou, ve stredu, kdyz bylo pekne, pak se to uz kazilo, tak cekame na lepsi pocasi…jinak „tatka“ nam pomaha jak muze, v noci vstavame spolu, prebaluje, chova, atp. takze jsem rada, ze se angazuje ![]()
jdu neco uvarit, tak se mejte a koukejte taky napsat jak to jde u vas! ![]()
@Kacz-ka ahojky,no u nás to celkem jde.mala je hodna, nemuzu si stěžovat, skoro o ní nevím. brečí opravdu minimálně. s prdikama naštěstí mi problémy nemáme. jediný v čem zlobi, tak u kojeni usíná a pak ma brzo hlad. nedaří se mi ji vzbudit. jinak v noci se mi stává že spi i šest hod v kuse takže paráda. my jdeme ted ve čt taky do beli, čeká nás první očkovaní, tak se tam třeba potkáme.
@Kacz-ka Ahojky no mi s prdíkama taky moc problémy nemáme jen občas nás spíš trápí potničky a teďka má celej obličejík opupínkovaný tak doufám že se to brzy spraví
…jinak v noci mě spinká krásně většinou 7hodin a dnes spala 10hodin
potom to dohání přes den a to kojíme každý dvě hodiny..taky mě to moc neba ale nechci jí dávat nic umělího když zatím mlíko mám
taťka se taky angažuje ale přebalovat zatím nechce
ve čtvrtek jdeme také do Bělí na kontrolu tak jestli máš náko v plánu v kolik tam pojedeš tak písni a třeba by jsme potom mohli nachvilku se jed projet s kočárama ![]()
@Kacz-ka píše:
@Darina K. ja bych na plavani chtela chodit a o prelouci jsem neuvazovala, protoze jsem ani netusila, ze tam neco je, tak to by bylo super a hlavne blizvcera nas pustili dom, i kdyz jsme trochu zluty, ale na lampu to neni (delali odbery) a tak ji mam davat apson k oknu. jinak vsechny testy oukej, tak jsem moc rada
a jak se mi dneska spalo, uzasny byt zas doma, i s malou jsme si poradili lip a byla hodna.
jinak na tu porodnici si (az na jidlo) nemuzu stezovat, sestry jak na novosich tak na 6ned. v pohode, a to jidlo byl des, nebo jsem moc narocna? nevim no
Tak můžeme chodit spolu, já pak seženu kontakt na tu Přelouč.
Jinak jídlo v nemocnici mi také nechutnalo a dokonce mi i semtam přivezli oběd… ![]()
Já v Pce byla též spokojena až na tu jednu debilní sestru..
Ahojky berušky po dlouhé době Vás zase zdravíme s Ondráškem.
Novinky u nás, prdíky se trošku zlepšili a i kakání. Zítra jdu já na kontrolu ke gynekologovi po 6nedělí, tak snad bude vše OK. No a příští týden jdu s Ondráškem na první očkování…to bude něco..
Jinak Ondrášek se umí občas i pěkně vztekat když nemá vše hned…po kom to asi má
? No po mě…
Jinak my se s kočárky asi ve bělí nesejdeme po očkování, jelikož máme dr. v Přelouči
.
Ale tak doufám že se něco naplánuje a my se sladíme a sejdeme a vyrazíme na TOUR DE KOČÁRKOS
?
@Mandeliinka @Fazolka1 @Kacz-ka @VeruskaM
@Darina K. Já asi těžko
… přenáším a Vojtíškovi se teda fakt ven nechce… BOŽE… ať už to je… už jsem opravdu vyčerpaná…:(
@Mandeliinka ahoj, no my pojedem s Pavlem a netusim vubec v kolik, nejak az nam to vyjde
takze bud se potkame nebo nekdy priste, ale s kocarama pak vyjedem
dneska jedem na pojistovnu, prisel rano konecne RL nasi Kaji. Driv jaky to bylo jiny
ted to vypada jak vysvedceni ![]()
@VeruskaM doufam, ze uz se ‚chystas‘ do porodnice!
takovy pekny pocasi a maji byt bourky ![]()
ahoj holky, tak vcera jsme se v Bely nejak nepotkali, co?
my tam byli nejak asi v 1. Mala pocurala sestricce vahu, no ani se nedivim, meli tam peknou zimu, az jsem ji litovala, ze musela byt nahata. Jinak od propusteni z nemocnice tech necelych 14 dni mame taky pul kila nahore a 2cm na vysku.
Na ty kycle se chystam do Prelouce, co vy? ![]()
jinak s tim mlikem to mam furt na hovno, malo…jsem si zkousela koupit i homeopatika o kt jsem cetla, ze jsou dobry na podporu laktace…beru je asi 3.den a zatim zadna zmena :-/
tak cago a preji krasny vikend! ![]()
@Kacz-ka ahojky,my byli ve beli kolem 12hod.zimu tam mají pěknou to je pravda, hlavně u sestry a u doktorky je zase moc teplo.my uz mame ted čtyři kila, takže za šest tydnu jsme pribrali kilo.jsem rada, ze tak roste, aspon vím ze mám dostatek mléka. my na kyčle chodíme do prelouce a jsme spokojeny, jsou tam moc příjemný. ted se tam chystáme v úterý na kontrolu, tak snad bude vse v poradku. jinak me se Stepanka taky vždy pocura u doktorky, ale na jednorázovou podlozku, asi jak je nahata a kope nozickama, tak se ji to uvolni.no hlavně ze nám mrnouskove dobre rostou.