Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fazolka1 píše:
@Darina K. Ahojky..tak pořád 2v1?
taky jsem zvedava ![]()
@Kacz-ka tohle čekání je nejhorší, člověk neví dne ani hodiny. Zvlášť teda u Darči ![]()
Clovek uz to chce mit za sebou, a pak nakonec bude jeste prenaset ne?
To je vzdycky jak na potvoru
Ty finalni dny musi byt asi hrozny, dlouhy…
Ja cekam tak max na kocarek, uz maji jen tri dny do terminu dodani a docela jsem napnuta, jsem verila, ze v tech Opatovicich budou teda rychlejsi
jsem na nej totiz hrozne zvedava, tuhle barvu jsem nazivo nevidela ![]()
@Kacz-ka neboj oni se určitě ozvou a kdyžtak si tam pak zavolej a poptej se. Nám řekli 6týdnů a opravdu den kdy to bylo šest týdnů nám zavolali, když jsem tam zrovna chtěla volat. Určitě to stihnou do tvého porodu.
@Darina K. píše:
Kočko čaj z maliníku koupíš v každé čajovně, já ho kupovala v Přelouči
.
A kdy že máš ty termín?
Jé, vidíš, to mě nenapadlo zajít do čajovny. Termín první mám 4.4.2013, takže doufám, že na nád počkáte ![]()
No hloky, to je dneska venku síla včera nasněžilo takového sněhu a dneska je 13 stupňů, to počasí si z nás normálně dělá blázny.
Mě v noci pěkně tvrdl pupík a měla jsme bolesti a lítala čůrat jak Alík, už jsme myslela, že budu burcovat manžela, protože se mi to opakovalo po 15 minutách, ale nakonec se to uklidnilo a bylo dobře, takže asi jen poslíčci. Dneska jsem doma sama, manžel pracuje, ale naštěstím tady jsou moji pesánci ![]()
Darinko: ty možná budeš znát moje mladší sestřičky jsou to dvojčata Jitka a Gabina Šafaříková.
A s tím bejvalým prevítem si nedělej hlavu, ono bude lepší, když tě nebude otravovat, než ho mít třeba ještě na krku, když se takto vybarvil, ale to víš sama nejlépe.
@Fazolka1 píše:
@Darina K. ještě jsem se chtěla zeptat, zda si bereš do tašky na porodní sál přezuvky pro i pro sebe.
Přezuvky určitě sebou, mám je také zabalené, píšou, aby byly omyvatelné. A berete si holky něco na mimi? Já jen pleny a ty vlhčené ubrousky a tatínek potom přiveze v den odjezdu hadýrky na malou, ty už mám také zabalené, tak doufám, že nebude vedro, protože jsme pobalila spíše teplejší ![]()
@Kleris 83 já si na mimi beru sebou jen plenky a ubrousky a pak jsem si ještě přibalila ponožtičky. Když jsem procházela net a scháněla různé info o Hradecké porodnici, tak to holky dost doporučovali, že měli miminka studené nožičky, tak jsem si je přibalila. Uvidím třeba je nepoužiju. Jinak věcičky mi pak přiveze přítel až půjdeme domů.
@Kacz-ka teda sníh, okna a malování, teda to tě opravdu obdivuji, já bych nezvládla nic, jsme opravdu ráda, že uvařím a upeču a tím končím, max naházím do myčky nádobí a zaliji si kytky. Tak si dneska pěkně odpočiň, ať malá není divoká
Já do porodky mám jednu cestovku a bude tam manžel, který mi snad podá co bude potřeba. Prý, když člověk přijede do porodky, tak ho dají na monitor a potom 2 hodiny vyplňuje nějaké dotazníky a papíry a to je fakt bezva v kontrakcích se soustředit.
@Fazolka1 jsem na tom stejně a není na tom nic špatného, ikdyž bych se viděla i jinde, ale nic nevydržím a těch sil bude potřeba hodně, tak nabírat a nabírat ![]()
@Kacz-ka píše:
Clovek uz to chce mit za sebou, a pak nakonec bude jeste prenaset ne?To je vzdycky jak na potvoru
Ty finalni dny musi byt asi hrozny, dlouhy…
Ja cekam tak max na kocarek, uz maji jen tri dny do terminu dodani a docela jsem napnuta, jsem verila, ze v tech Opatovicich budou teda rychlejsijsem na nej totiz hrozne zvedava, tuhle barvu jsem nazivo nevidela
Jé my si ho taky vybrali v Opatovicícj, chtěli jsme ho dřív tak jsme si tam nechali dát poznámku a měli jsme ho za tři týdny. Jakou barvu a značku máte? My ho odložili k našim, jak se to má, ale už se těším až ho provětrám ![]()
@Fazolka1 Taky to udělám stejně. Jinak já su také stále celá. Kolegové z práce mi volají každý den a ptají se jestli už mám malého klona, prdloušové. Ona malá bude celá nakonec tatínek a po mě nic ![]()
@Kleris 83 ono většinou když se narodí holky, tak jsou celé po tatínkovi. Doufám, že bude mít po mě aspoň něco ![]()
Jo a holky na jak dlouho si budeta dávat rodičovskou? Já chci být doma s malou ty tři roky, sice peníze stojí za prd, ale chci si to užít, když první roku budu dělat ještě tu vejšku. A jak to máte v práci, počkají na vás i s tím vašim místečkem, nebo nee? Na mě v práci počkají, ale kdoví kam mě šupnou a zase se učit něco nového ![]()
@Fazolka1 píše:
@Kleris 83 ono většinou když se narodí holky, tak jsou celé po tatínkovi. Doufám, že bude mít po mě aspoň něco
No manžel chce ať je po mě, ale mě to bude jedno, alespoň si bude jistý, že je to jeho holčička
Jen jí budu litovat, při česání vlásků, já je mám rovné a jemné a manžel je má děsně kudrnaté a takové pevné jak černoch.