Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
20.3.13 10:27

@Darina K. Ahojky..tak pořád 2v1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.3.13 10:34
@Fazolka1 píše:
@Darina K. Ahojky..tak pořád 2v1?

taky jsem zvedava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
20.3.13 10:37

@Kacz-ka tohle čekání je nejhorší, člověk neví dne ani hodiny. Zvlášť teda u Darči :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.3.13 10:41

Clovek uz to chce mit za sebou, a pak nakonec bude jeste prenaset ne? :-) To je vzdycky jak na potvoru :-) Ty finalni dny musi byt asi hrozny, dlouhy…
Ja cekam tak max na kocarek, uz maji jen tri dny do terminu dodani a docela jsem napnuta, jsem verila, ze v tech Opatovicich budou teda rychlejsi :-( jsem na nej totiz hrozne zvedava, tuhle barvu jsem nazivo nevidela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
20.3.13 10:44

@Kacz-ka neboj oni se určitě ozvou a kdyžtak si tam pak zavolej a poptej se. Nám řekli 6týdnů a opravdu den kdy to bylo šest týdnů nám zavolali, když jsem tam zrovna chtěla volat. Určitě to stihnou do tvého porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.13 11:16
@Darina K. píše:
Kočko čaj z maliníku koupíš v každé čajovně ;), já ho kupovala v Přelouči ;).
A kdy že máš ty termín?

Jé, vidíš, to mě nenapadlo zajít do čajovny. Termín první mám 4.4.2013, takže doufám, že na nád počkáte ;)
No hloky, to je dneska venku síla včera nasněžilo takového sněhu a dneska je 13 stupňů, to počasí si z nás normálně dělá blázny.
Mě v noci pěkně tvrdl pupík a měla jsme bolesti a lítala čůrat jak Alík, už jsme myslela, že budu burcovat manžela, protože se mi to opakovalo po 15 minutách, ale nakonec se to uklidnilo a bylo dobře, takže asi jen poslíčci. Dneska jsem doma sama, manžel pracuje, ale naštěstím tady jsou moji pesánci :srdce:
Darinko: ty možná budeš znát moje mladší sestřičky jsou to dvojčata Jitka a Gabina Šafaříková.
A s tím bejvalým prevítem si nedělej hlavu, ono bude lepší, když tě nebude otravovat, než ho mít třeba ještě na krku, když se takto vybarvil, ale to víš sama nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.13 11:19
@Fazolka1 píše:
@Darina K. ještě jsem se chtěla zeptat, zda si bereš do tašky na porodní sál přezuvky pro i pro sebe.

Přezuvky určitě sebou, mám je také zabalené, píšou, aby byly omyvatelné. A berete si holky něco na mimi? Já jen pleny a ty vlhčené ubrousky a tatínek potom přiveze v den odjezdu hadýrky na malou, ty už mám také zabalené, tak doufám, že nebude vedro, protože jsme pobalila spíše teplejší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
20.3.13 11:25

@Kleris 83 já si na mimi beru sebou jen plenky a ubrousky a pak jsem si ještě přibalila ponožtičky. Když jsem procházela net a scháněla různé info o Hradecké porodnici, tak to holky dost doporučovali, že měli miminka studené nožičky, tak jsem si je přibalila. Uvidím třeba je nepoužiju. Jinak věcičky mi pak přiveze přítel až půjdeme domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.13 11:26

@Kacz-ka teda sníh, okna a malování, teda to tě opravdu obdivuji, já bych nezvládla nic, jsme opravdu ráda, že uvařím a upeču a tím končím, max naházím do myčky nádobí a zaliji si kytky. Tak si dneska pěkně odpočiň, ať malá není divoká :lol: Já do porodky mám jednu cestovku a bude tam manžel, který mi snad podá co bude potřeba. Prý, když člověk přijede do porodky, tak ho dají na monitor a potom 2 hodiny vyplňuje nějaké dotazníky a papíry a to je fakt bezva v kontrakcích se soustředit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.13 11:28

@Fazolka1 jsem na tom stejně a není na tom nic špatného, ikdyž bych se viděla i jinde, ale nic nevydržím a těch sil bude potřeba hodně, tak nabírat a nabírat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.13 11:31
@Kacz-ka píše:
Clovek uz to chce mit za sebou, a pak nakonec bude jeste prenaset ne? :-) To je vzdycky jak na potvoru :-) Ty finalni dny musi byt asi hrozny, dlouhy…
Ja cekam tak max na kocarek, uz maji jen tri dny do terminu dodani a docela jsem napnuta, jsem verila, ze v tech Opatovicich budou teda rychlejsi :-( jsem na nej totiz hrozne zvedava, tuhle barvu jsem nazivo nevidela :-)

Jé my si ho taky vybrali v Opatovicícj, chtěli jsme ho dřív tak jsme si tam nechali dát poznámku a měli jsme ho za tři týdny. Jakou barvu a značku máte? My ho odložili k našim, jak se to má, ale už se těším až ho provětrám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.13 11:35

@Fazolka1 Taky to udělám stejně. Jinak já su také stále celá. Kolegové z práce mi volají každý den a ptají se jestli už mám malého klona, prdloušové. Ona malá bude celá nakonec tatínek a po mě nic :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
20.3.13 11:38

@Kleris 83 ono většinou když se narodí holky, tak jsou celé po tatínkovi. Doufám, že bude mít po mě aspoň něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.13 11:39

Jo a holky na jak dlouho si budeta dávat rodičovskou? Já chci být doma s malou ty tři roky, sice peníze stojí za prd, ale chci si to užít, když první roku budu dělat ještě tu vejšku. A jak to máte v práci, počkají na vás i s tím vašim místečkem, nebo nee? Na mě v práci počkají, ale kdoví kam mě šupnou a zase se učit něco nového :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
20.3.13 11:41
@Fazolka1
@Fazolka1 píše:
@Kleris 83 ono většinou když se narodí holky, tak jsou celé po tatínkovi. Doufám, že bude mít po mě aspoň něco :)

No manžel chce ať je po mě, ale mě to bude jedno, alespoň si bude jistý, že je to jeho holčička :lol: Jen jí budu litovat, při česání vlásků, já je mám rovné a jemné a manžel je má děsně kudrnaté a takové pevné jak černoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová