Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kleris 83 já jsem 85 ročník
. Jinak za těhu jsem přibrala teď aktuálně necelých 15kg
Mňam to je taky bašta. A Darinko, ty jsi chodila do Žvanic na ZŠ?
Tak to jsme na tom stejně, já mám tyky 14-15kg, tak to jsi mladice já jsme 83, ale to jsme se museli asi potkávat ![]()
Ja po dnesnim vazeni na gynde +9kg, tak doufam, ze tak tech 12kg celkem max, uz ted si pripadam jak nemotorny cune, funim do schodu apod
ale to je spojeny asi obecne s tehotenstvim…ja mam cely teh. porad chute na sladky, ted jsem snedla kousek babovky a cajik s citronem k tomu, to samy k snidani
o vikendu zas ta rajska…
@Kleris 83 kdepak, do ZŠ jsem chodila od 6 třídy do Lázní Bohdaneč.
Za chvilku bude hotová, dělám jí poprvé, tak snad se povede ![]()
@Kacz-ka já ve 36tt měla nahoře 8,5 kg…to až teď to jde tak rychle nahoru
![]()
Jé, tak to jsme ráda, že nejsem na sladké sama, jenže já sním na posezení celou čokoládu nebo sušenky, taky je to vidět na mojem zadku
ale snad budu kojit a půjde to dolůp samo. Jinak ty schody jsou pro mě táke hrozné, teď se kolikrát musím v půlce zastavit a rozdejchat to. Máme doma dva pesany jezevčíky a taky jsme ze začátku procházku zvládla, teď musím jen s manželem a to se za nima táhnu jak smrádek.
@Kleris 83 nn ty jsou mladší asi…já chodila s Patakyovou Markétou a Salfickou…
Jinak moje sestřenka Lenka Divišová chodila o rok víš
Já chodila s Hanou Divišovou. No jo Markéta je z Neradu a Adéla ze Živanic, ale ani jedna tady už nebydlí. Jen Markéty mladší sestřa a ta má měsíčního chlapečka Davídka.
@Kleris 83 @Darina K. to je stejne sranda jak jsme temer vsechny na „jednu“ stranu od Pardubic. Ja jsem taky z LB a chodila jsem tam od 1. tridy. Martina Beckova chodila o rok niz nez ja. Ted jak o tom premyslim, docela ty jmena ze ZS zapominam, nebo me trva nez si vybavim
Ale jsou nektery postavicky, ktery clovek nezapomene ![]()
@Darina K. s tema kilama me nestras
ja uz ani rychle nechodim, protoze se mi pak chce o to rychleji curat ![]()
@Kleris 83 to ja celou cokoladu nesnim, ani nestihnu, protoze ji driv sni pritel
ale treba chleba s medem nebo marmeladou, na tom ujizdim cely tehu ![]()
@Kleris 83 Hanka je také moje sestřenka
, tak to vidíš jak je svět malý
. Jinak Nerad beru, že spadá pod Živanice
.
@Kacz-ka jj některé postavičky nezapomeneš. S těmi kilami buď v klidu, hodně toho necháš v porodnici ![]()
Tak brokolicová polévka nebo spíše krém se mi řekla bych povedl
![]()
Já si tě asi i pamatuji, tak to jsi chodila s Řehákem, Čápem… o rok níže než já, já si jména také špatně vybavuji, ale na obličeje jsem celkem machr
. Je to zajímavé, že jsme všichno nějak tak poblíž, asi se nám tady rozšířil těhu virus
No s tím čůráním je to děs, jak mi tam malá dole hlavičkuje, tak je to někdy síla, hlavně v noci lítám jak blázen, třeba i každou půlhodinku a to je se dostat z postele. A jak se vám spí holky? Já nemohu nikdy usnout, usínám až tak kolem druhé hodiny, ale ráno bych chrupala dlouho, jenže pesani zase potřebují čůrat, takže mám smůlu.
Příspěvek upraven 19.03.13 v 17:47
@Kleris 83 píše:
Já si tě asi i pamatuji, tak to jsi chodila s Řehákem, Čápem… o rok níže než já, já si jména také špatně vybavuji, ale na obličeje jsem celkem machr. Je to zajímavé, že jsme všichno nějak tak poblíž, asi se nám tady rozšířil těhu virus
No s tím čůráním je to děs, jak mi tam malá dole hlavičkuje, tak je to někdy síla, hlavně v noci lítám jak blázen, třeba i každou půlhodinku a to je se dostat z postele. A jak se vám spí holky? Já nemohu nikdy usnout, usínám až tak kolem druhé hodiny, ale ráno bych chrupala dlouho, jenže pesani zase potřebují čůrat, takže mám smůlu.
To bylo asi na Kačku, že? Já tim když neoznačíš, tak nevím na koho to je
![]()
Tak šikulka, přeji dobrou chuť. Já kilča také neřeším, no co jsou naše a nebojím se, že by zůstaly, ono se s prcken ani nezastavíme a hlavně na léto budeme stále někde venku a pochodovat s kočárkama.
Příspěvek upraven 19.03.13 v 17:48