Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky planuju davat prave aspon na ty jednorazovky normalni plinku, bude pak mimco vypadat jak vcelicka, s prdelkou velkou plnou plinek, uz to vidim ![]()
ale vim, ze je to dobry na kycle, znamy se taky narodila holcicka a uz 3/4 roku maj taky ty reminky, ale ona to ma nejak kvuli problemum uz z porodu…
Já budu používat jednorázové ale ty látkové na ně budu určitě dávat. kamarádka museli právě cvičit a brecela malá i ona, prý to bylo šílený.
@Kacz-ka píše:
Tak to jsem rada, ze v ty dr max to maj, pripsala jsem si nazev na seznam a koupim je tam taky
zehlicku mam vybranou tuhle
http://maloyar.electrozon.ru/…5/215145.jpg
Ta je moc pěkná
, s tou se bude žehlit jedna báseň.
Jinak jak jsi psala o rajské, tak jsem ti na ni dostala chuť
, že si ji snad zítra uvařím ![]()
@Darina K. já si beru kapky do očí protože nosím čočky ale taky proto že říkali že při tom tlačení se ti budou vysušovat…a pokud tam budu náko hodně hodin tak si myslím že to bude příjemné si osvěžit oči ![]()
@Mandeliinka píše:
@Darina K. já si beru kapky do očí protože nosím čočky ale taky proto že říkali že při tom tlačení se ti budou vysušovat…a pokud tam budu náko hodně hodin tak si myslím že to bude příjemné si osvěžit oči
To máš pravdu ![]()
Ahoj holky, trochu to tu poslední dobou vázne. nebo to spíš přijde jen mně, protože vy máte určitě lepší věci na práci a ne jako já, kt musí ležet. už mi to leze na budku. kkdyby aspoň v tv dávali něco pořádného, na co se dá aspoň koukat. ještě že dnes večer přijede přítel po víkendu v práci domu, že tu nebudu chvíli sama. a jaký jste měli víkend? venku je krásně slunečno, to jen vyzývá k tomu jít na procházku.
Zdravím, no já jsem ze včera úplně zničená, jsem tady lezla po podlaze a vytírala a otírala, furt dokola…přítel maloval…než jsme to všechno přemístili, přikryli apod…v týdnu mě ještě čekají okna a záclony, aspoń se nebudu nudit. Ale v noci jsem se v posteli nemohla ani pohnout, jak mě braly záda.
@Fazolka1 @Kacz-ka Zdravím holky já polehávala
a měly jsme schůzi klubu ![]()
Jak se máte. Já peču kotlety na smetaně s brambory k obědu. Už se na ně těším ![]()
My domalovavame, jsem si jeste vymyslela jeden pruh piskovy barvy
tak je pritel ze me celej nadsenej ![]()
Ahoj holky, tak jsme dnes byli na kontrole a už je to prý jen otázka dnů a malá bude na světě. Uvidíme jestli doktor jen nestraší. Teď už jsme prý v termínu, kdy se může narodit. Hlavičkou už naléhá a čípek mám zkrácený, takže to vypadá, že dodržím naši rodinou tradici. Každé dítě u nás se narodilo 14 dní před termínem. Jo a taky máme potvrzeného streptokoka.
@Fazolka1 píše:
Ahoj holky, tak jsme dnes byli na kontrole a už je to prý jen otázka dnů a malá bude na světě. Uvidíme jestli doktor jen nestraší. Teď už jsme prý v termínu, kdy se může narodit. Hlavičkou už naléhá a čípek mám zkrácený, takže to vypadá, že dodržím naši rodinou tradici. Každé dítě u nás se narodilo 14 dní před termínem. Jo a taky máme potvrzeného streptokoka.
Tak to gratuluji
. Ten streptokok to ti dají jen antibiotika aby si to na malou nepřenesla.
Já stále nerodím
už je to děsně dlouhé čekání…mám už jen 7 dní do termínu
. Jinak já streptokoka nemám.
Dnes jsem málem jela k dr. přišlo mi že malého necítím, ale naštěstí jsem s bříškem lehce zatřepala a on se ozval…takže snad vše ok ![]()
@Darina K. no ono je taky je možný, že budeme ještě přenášet. Nikde není daný, kdy to bude.Ale když mě takhle při kontrole vždy navnadí, že to mám za pár, tak se pak nemůžu dočkat.