Těhulky Pardubice 2013

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
12.3.13 14:46

No budeme to mít pěkná fára pro ty naše drobečky :).

JančaM…(nejde mi tě nijak označit) o zázvoru jen vím že zabírá na rýmu, ale co se týká nevolností tak to netuším :nevim:

Jinak já jdu krmit v 15 hodin naše miminka, ale ty od oveček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.3.13 14:48
@JančaM píše:
Líbí se mi všechny. :potlesk: Sestra si pořídila kočárek od ABC design. Vypadá pěkně a v trojkombinaci vyšel na 15000,–. A to je levnější než X- lander a podobně. Navíc je to německá značka, X-lander teď dělají Poláci. A u X- landeru se mi zdála malá korba. Jak by tam to malé narvala v zimě i s fusakem netuším. Já s ní okouknu a pak se rozhodnu, pokud teda všechno půjde jak má.
¨X-lander je holandský kočárek tuším, nebo alespoň byl :).
Jojo teď u všech kočárků dělají malé korbičky, ale je to tím že se miminko v malé korbičce cítí bezpečněji…i když ve velkých korbách ho zabalíš a také je mu těsno a cítí se v něm jako v děloze.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.3.13 14:49

@Fazolka1 Kočárek určitě vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.3.13 15:29

Ja si myslim, ze stejne vsechno dneska delaji bud v cine nebo v polsku, i kdyz sidlo ta firma ma treba ve svedsku, hlavne, ze nam budou slouzit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
12.3.13 15:32

@Fazolka1 ja chtela hlavne, aby se mi libil a nebyl uplne malej…ten nas ma taky 4 kola a ty predni jsou jak pohyblivy, tak jdou i zaaretovat, aby se netocily. Taky jsme kupovali v Opatovicich, maji pekny vyber a co nemaji, jde doobjendat, ceny slusny, z okoli Pce asi nejlepsi, co jsem tak koukala. V tom Babycentru nad Jamallem to meli tak o 1000 min. drazsi, a tady maj v cene 5lety servis, pry co jde tak i na pockani :-) tak jsem zvedava az se neco pos*** :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
12.3.13 15:36

@Kacz-ka jo ten servis tam se mi taky líbí. Spoustu kamarádek co znám, tak má kočárek od tud a jsou max spokojený. Hlavně se mi líbil už ten přístup, když jsme tam byli vybírat. A babycentrum mi přišlo dražší úplně ve všem ne jen kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
13.3.13 09:02

Ahojky holky tak jak jste se vyspaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.3.13 15:06

:mavam: dneska to tady je nejaky mrtvy :-) spalo se docela dobre, jen me stve to neustaly chozeni na zachod, ja mam pak problem hned usnout
Jinak jsem se stavila v Bely u dr pro razitko do teh. prukazky, doktorka postarsi, mila, zadny nobl vybaveni, takovy vesnicky, ale co, snad ona bude „kvalitni“ a snad ma za ty roky zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.3.13 15:09

Jo dneska se mi zdalo o porodu :mrgreen: uz asi psychuju, nebo nevim :-)
Ale to je zrejme diky tomu, ze se bojim, aby se ta potvora otocila a ja nesla na cisare, i v tom snu jsem byla s castecnou anestezii a malou mi pak dali k obliceji aspon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
13.3.13 15:22

@Kacz-ka no já sem se vyspala dobře :). Jenom mě dnes vytočila jedna slepice mladá, co mě začala urážet…přitom ani neví čím vším jsem si prošla…no jo no, ne všichni jsou hodný. A to chtěla jen rady ohledně těhotenství a vyzvídala tak jsem jí na její otázky odpověděla…no a vzápětí se dozvím jak si vymýšlí že jí otravuju a že jí píšu a volám, což je kravina…viděla jsem ji 2× a číslo na ní nemám a ani bych nechtěla na nějakou 20letou káču co ani neví že bez ochrany se může otěhotnět…jen tedy nezávidím mé kamarádce…ta dotyčná totiž to dítě čeká s bráchou jejího přítele…no a opravdu ona se chová arogantně a chce být vždy důležitá…ale to že mě uráží za to že jsem jí jen napsala aby si nevymýšlela, že lež nesnáším aby mě začala urážet…tak to u mě skončila…nemám zapotřebí se v tuto chvíli nervovat.Ale je mi to líto, že vždy blbka poradím a pomůžu a vždy se to otočí proti mě :(
Dnes mi nějak tvrdne bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
13.3.13 15:23

@Kacz-ka Mě dnes psala kamarádka jak se jí zdálo o mě. Že prý přišla na návštěvu a mě zrovna praskla plodovka :D
Tak jsem jí řekla ať přijde na návštěvu, že se to třeba splní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.3.13 15:27

@Darina K. pro dobrotu… to znam a taky nesnasim, taky jsem v tomhle blba :-(
obecne nesnasim lidskou hloupost a jsem dost citliva hlavne na nespravedlnost, ktery je bohuzel vsude kolem spousty :roll:
tak odpocivej, brala jsi driv nejaky magnezium? ja beru nejaky vitaminy a mineraly, mj. i horcik,.. jsem koukala, ze ten horcik se pak uz od 36 nesmi, ale mam tam asi uz jen 6 tabletek, tak to dojim a uz nekoupim.
Ja zas budu mit dneska bricho jak balon, az prijede pavel z prace jedem do Cerny u B. k babi, poprat k narozeninam a kdyz jsem slysela, co vsechno s mamou blbnou pripravovat a varit…fuj :-) to se se mnou v utery ta vaha na gynde uz urcite zhrouti :mrgreen: nastesti jsem celkove pribrala jen asi 6-7kg, tak jsem rada, ale i tak se citim jak prase, asi mam zasoby, tak tolik nepribiram :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.3.13 15:44

@Kacz-ka Ahojky..my jsme přihlášený taky do Bělí. K týhle doktorce jsme chodili s bráchou jako malý a sestra tam chodí taky a byli jsme s ní vždy spokojený. Nikdy jsme s ní neměli žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.3.13 16:14

@Fazolka1 Tak to je dobre, urcite jsem udelala dobre :D
ja jsem puvodne z LB a chodila jsem i tam k detsky dr a teda tam bych svy dite nedala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.3.13 16:18

@Kacz-ka já si myslím, že tady budeš určitě spokojená, teda my jsme vždy byli.Ale doktorka je příjemná a dokonce když jsem tam teď byla po několika letech malou přihlásit, tak mě poznala, což jsem se divila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová