Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No budeme to mít pěkná fára pro ty naše drobečky
.
JančaM…(nejde mi tě nijak označit) o zázvoru jen vím že zabírá na rýmu, ale co se týká nevolností tak to netuším ![]()
Jinak já jdu krmit v 15 hodin naše miminka, ale ty od oveček ![]()
@JančaM píše:¨X-lander je holandský kočárek tuším, nebo alespoň byl
Líbí se mi všechny.Sestra si pořídila kočárek od ABC design. Vypadá pěkně a v trojkombinaci vyšel na 15000,–. A to je levnější než X- lander a podobně. Navíc je to německá značka, X-lander teď dělají Poláci. A u X- landeru se mi zdála malá korba. Jak by tam to malé narvala v zimě i s fusakem netuším. Já s ní okouknu a pak se rozhodnu, pokud teda všechno půjde jak má.
Ja si myslim, ze stejne vsechno dneska delaji bud v cine nebo v polsku, i kdyz sidlo ta firma ma treba ve svedsku, hlavne, ze nam budou slouzit ![]()
@Fazolka1 ja chtela hlavne, aby se mi libil a nebyl uplne malej…ten nas ma taky 4 kola a ty predni jsou jak pohyblivy, tak jdou i zaaretovat, aby se netocily. Taky jsme kupovali v Opatovicich, maji pekny vyber a co nemaji, jde doobjendat, ceny slusny, z okoli Pce asi nejlepsi, co jsem tak koukala. V tom Babycentru nad Jamallem to meli tak o 1000 min. drazsi, a tady maj v cene 5lety servis, pry co jde tak i na pockani
tak jsem zvedava az se neco pos*** ![]()
@Kacz-ka jo ten servis tam se mi taky líbí. Spoustu kamarádek co znám, tak má kočárek od tud a jsou max spokojený. Hlavně se mi líbil už ten přístup, když jsme tam byli vybírat. A babycentrum mi přišlo dražší úplně ve všem ne jen kočárky.
dneska to tady je nejaky mrtvy
spalo se docela dobre, jen me stve to neustaly chozeni na zachod, ja mam pak problem hned usnout
Jinak jsem se stavila v Bely u dr pro razitko do teh. prukazky, doktorka postarsi, mila, zadny nobl vybaveni, takovy vesnicky, ale co, snad ona bude „kvalitni“ a snad ma za ty roky zkusenosti ![]()
Jo dneska se mi zdalo o porodu
uz asi psychuju, nebo nevim ![]()
Ale to je zrejme diky tomu, ze se bojim, aby se ta potvora otocila a ja nesla na cisare, i v tom snu jsem byla s castecnou anestezii a malou mi pak dali k obliceji aspon ![]()
@Kacz-ka no já sem se vyspala dobře
. Jenom mě dnes vytočila jedna slepice mladá, co mě začala urážet…přitom ani neví čím vším jsem si prošla…no jo no, ne všichni jsou hodný. A to chtěla jen rady ohledně těhotenství a vyzvídala tak jsem jí na její otázky odpověděla…no a vzápětí se dozvím jak si vymýšlí že jí otravuju a že jí píšu a volám, což je kravina…viděla jsem ji 2× a číslo na ní nemám a ani bych nechtěla na nějakou 20letou káču co ani neví že bez ochrany se může otěhotnět…jen tedy nezávidím mé kamarádce…ta dotyčná totiž to dítě čeká s bráchou jejího přítele…no a opravdu ona se chová arogantně a chce být vždy důležitá…ale to že mě uráží za to že jsem jí jen napsala aby si nevymýšlela, že lež nesnáším aby mě začala urážet…tak to u mě skončila…nemám zapotřebí se v tuto chvíli nervovat.Ale je mi to líto, že vždy blbka poradím a pomůžu a vždy se to otočí proti mě ![]()
Dnes mi nějak tvrdne bříško.
@Kacz-ka Mě dnes psala kamarádka jak se jí zdálo o mě. Že prý přišla na návštěvu a mě zrovna praskla plodovka ![]()
Tak jsem jí řekla ať přijde na návštěvu, že se to třeba splní
![]()
@Darina K. pro dobrotu… to znam a taky nesnasim, taky jsem v tomhle blba ![]()
obecne nesnasim lidskou hloupost a jsem dost citliva hlavne na nespravedlnost, ktery je bohuzel vsude kolem spousty ![]()
tak odpocivej, brala jsi driv nejaky magnezium? ja beru nejaky vitaminy a mineraly, mj. i horcik,.. jsem koukala, ze ten horcik se pak uz od 36 nesmi, ale mam tam asi uz jen 6 tabletek, tak to dojim a uz nekoupim.
Ja zas budu mit dneska bricho jak balon, az prijede pavel z prace jedem do Cerny u B. k babi, poprat k narozeninam a kdyz jsem slysela, co vsechno s mamou blbnou pripravovat a varit…fuj
to se se mnou v utery ta vaha na gynde uz urcite zhrouti
nastesti jsem celkove pribrala jen asi 6-7kg, tak jsem rada, ale i tak se citim jak prase, asi mam zasoby, tak tolik nepribiram ![]()
@Kacz-ka Ahojky..my jsme přihlášený taky do Bělí. K týhle doktorce jsme chodili s bráchou jako malý a sestra tam chodí taky a byli jsme s ní vždy spokojený. Nikdy jsme s ní neměli žádný problém.
@Fazolka1 Tak to je dobre, urcite jsem udelala dobre ![]()
ja jsem puvodne z LB a chodila jsem i tam k detsky dr a teda tam bych svy dite nedala ![]()
@Kacz-ka já si myslím, že tady budeš určitě spokojená, teda my jsme vždy byli.Ale doktorka je příjemná a dokonce když jsem tam teď byla po několika letech malou přihlásit, tak mě poznala, což jsem se divila ![]()