Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaela99 neboj ono ti to uteče moc a moc rychle
. Jen teď ke konci to ne a ne utíkat a já už se na porod docela těším.
Jinak 3 mé kamáradky mi psaly že se v Pce za doprovod nic neplatí, jen těch 40Kč ten balíček ![]()
Ahoj, tak já bych se taky ráda přidala. Dnes první ultrazvuk, jsem 6+2,podle ultrazvuku možná méně. Jinak je to první těhotenství a o už mi bude 35, takže nervy veliké.
@Darina K. Ja když rodila v pce před třema rokama tak se platilo 500 kč a stejně ho pak v půlce vyhodili ![]()
@JancaM píše:
Ahoj, tak já bych se taky ráda přidala. Dnes první ultrazvuk, jsem 6+2,podle ultrazvuku možná méně. Jinak je to první těhotenství a o už mi bude 35, takže nervy veliké.
To určitě zvládneš
. Já také čekám své první
, ale už se mi to blíží ke konci, porod může být kdykoli.
Tak už máte holky za sebou nějaká vyšetření? Půjdete na ten hrazený prvotní screening kombinovaný?
@Michaela99 píše:
@Darina K. Ja když rodila v pce před třema rokama tak se platilo 500 kč a stejně ho pak v půlce vyhodili
No teď už se neplatí a i mi to říkali na kurzu a i mi to říkali ty kamarádky, a navíc to mají tam i v nemocnici vylepené.
Tak to už víš do čeho půjdeš po druhé
, To já nevím nic, ale docela se na porod těším, snad bude vše OK
.
A co máš, holčičku nebo chlapečka a kolik let má?
@Michaela99 píše:
@Darina K. Ja se chystam k dr kolem 28 že bych se obenala.
Tak to už snad malého budu držet v náručí ![]()
Teď mě jen tak okrajově napadlo, zda tuto skupinku postupně se rozrůstající neudělat uzavřenou a pak postupně přibírat? Co myslíte vy?
Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala, pokud mě vezmete do party. Čekáme holčičku a dnes jsme začali 36tt.
@Fazolka1 Ahojky ![]()
To je téměř samá holčička
. Já zítra 38+0tt, a už bych to ráda měla za sebou. Čekám chlapečka Ondru.
Jaká máte vybrána jména děvčata
![]()
@Darina K. No to bude mít Ondra dostatek holek na výběr
My jsme vybrali Štěpánka.
@Darina K. Mam chlapečka a rada bych druheho i manžel:-) jinak je super že už se za to neplati byla to volovina. A k tomu obědnaní no nechci se obednavat dříve jak v 7tt max 8tt pak se zbytečně plaší, takhle tam příjdeš a budto je vše ok nebo deš na vyčištění.
@Fazolka1 Štěpánka je krásné jméno
, to má vybrané bráchova přítelkyně, ale ty zatím nečekají sviště ![]()
@Michaela99 píše:
@Darina K. Mam chlapečka a rada bych druheho i manžel:-) jinak je super že už se za to neplati byla to volovina. A k tomu obědnaní no nechci se obednavat dříve jak v 7tt max 8tt pak se zbytečně plaší, takhle tam příjdeš a budto je vše ok nebo deš na vyčištění.
No já na tom kombinovaném screeningu byla v 10tt a ve 13tt výsledky a UTZV. Jinak já musela vše podstoupit, už jen proto že jsem potřebovala vědět zda je vše OK, otěhotněla jsem totiž přes antikoncepci no a i jsem měla složitou situaci, s partnerem jsme se rozešli, dost nepříjemné…nic méně na malého budu sama, on je to zmetek a nejeví zájem…