Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
8.3.13 19:20

@Mandeliinka Ty jo tak to jsem myslela že tak 25let :)

Tak to tě obdivuji :). Já bych takto mladá asi mimčo ještě nee, protože jsem ještě studovala a tak. Teď už je to u mě jiná a na malého se opravdu moc těším :). Také mi letos bude už 28 let. takže potrat by přicházel v úvahu jen v tom případě kdyby mi testy a vyšetření dopadly špatně. Takto se moc těším, a už neřeším že tatínek nebude. Je to jeho boj a jeho chyba…ale lepší nemít žádného otce než takového jaký Z. je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
8.3.13 19:45

@Darina K. já se na mimčo moc těším…mám zdravotní problémy tak proto mám mimčo takhle brzo :-)
Máš pravdu že je lepší být sama než s chlapem který o dítě nestojí, ale můj názor je takovej že by jsi po něm měla chtít ty alimenty na mimčo jsou to peníze pro malího který by ti určitě pomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.3.13 19:59

Vim, ze se me na to nikdo neptal, ale stejne se pridam :-) me bude letos 26, mgr jsem si dodelala v zari, a za tu chvili se mi praci nepovedlo sehnat, ale tak delala jsem od 18 na vcastecnej uvazek az do lonskyho cervna, tak si aspon ted odpocinu a nacerpu sily na mimino, urcite budou treba, ale uz je to dloooouhy to cekani :-) ze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
8.3.13 20:09

@Kacz-ka jo už je to dlouhý…už se moc těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.3.13 20:22

@Mandeliinka mimochodem moc pekna fotka, taky ted uvazuji o nejakym nafoceni s brichem, ale jeste cekam az trochu vic povyskoci, si pripadam jako dobre najedena :-) muzu se zeptat, kde jste se nechali fotit? Taky hledam nejaky foto pro inspiraci, protoze moc kreativni v tomhle smeru nejsem :-) :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
8.3.13 21:07
@Mandeliinka píše:
@Darina K. já se na mimčo moc těším…mám zdravotní problémy tak proto mám mimčo takhle brzo :-)
Máš pravdu že je lepší být sama než s chlapem který o dítě nestojí, ale můj názor je takovej že by jsi po něm měla chtít ty alimenty na mimčo jsou to peníze pro malího který by ti určitě pomohli

já mám na to jiný názor, těch pár šupů nám za to nestojí. Mám kamarádky, které otce uvedli a nejsou spolu a litují že to kdy udělaly…to dítě štvou proti nim a to malé má v hlavě takový zmatek že si to neumíš ani přdstavit a za to to dle mě nestojí. Neznala jsi Závu, já ano a ani teď nemůžu říci že jsem ho znala, toto jsem od něj nečekala, myslela jsem že to je chlap jak má být…teď musím jen konstatovat, že ho neznám a že to co dělal mě, tak že dělal a dělá i jiným…je lepší že s ním nejsem, časem bych se trápila…co s chlapem který není upřímný k sobě a natož k druhým, co zahýbá a dotuje raději své kamarádíčky než aby se podílel na výchově…kdyby přišel dobrovolně nebránila bych mu, ale bohužel on nepřijde…teď to táhne s mladou ukrajinkou kterou poznal ještě když byl se mnou, jezdí za ní na ukrajinu a je jí 19 a jde jí jen o to dostat se sem ke své máti a mít občanství…zároveň svoji tenkrát manželku podvedl s jistou starošinou z tábora (manželkou jeho defakto kolegy) no a totéž pak udělal mě, já je chytla…ne úplně v tom, ale k tomu také jistě došlo po mém odjezdu…no a táhne to s ní i nadále a kdoví s kým ještě…je to dobrodruh, myslel to se mnou vážně a i ty plány, ale prostě po čase si vždy u každé uvědomí že potřebuje asi vzrůšo…a asi ani neví co chce…30letej chlap…je mi z něj na blití po tom co jsem se vše o něm dozvěděla…prostě ať si prachy pan podnikatel nechá, já na něj kašlu. Jediné co chtěl byl potrat nic víc…řešit to nechtěl…je to hajzl a nikdy mu to neodpustím, to ani nejde.
Zkusíme to s Ondrou zmáknout samy, s podporou mé rodiny a přátel, a až když to opravdu nepůjde tak to holt budu řešit soudem a on na to jen doplatí sráč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
8.3.13 21:08
@Kacz-ka píše:
Vim, ze se me na to nikdo neptal, ale stejne se pridam :-) me bude letos 26, mgr jsem si dodelala v zari, a za tu chvili se mi praci nepovedlo sehnat, ale tak delala jsem od 18 na vcastecnej uvazek az do lonskyho cervna, tak si aspon ted odpocinu a nacerpu sily na mimino, urcite budou treba, ale uz je to dloooouhy to cekani :-) ze :-)

Já se neptala protože vím, že jsi na stejno s bráškou :)
A jakou máš vystudovanou VŠ jako obor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
8.3.13 21:10

Jinak také jsem se nechala fotit, nejdřív mě fotil kamarád co fotí akce a tak a pak moje kamarádka která začala jako profík. Pár foto mám na FB, jinak i tuto profilovku fotila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.3.13 08:06

Po gymplu jsem sla na pardubickou ekonomku, tam jsem vydrzela dva roky a presla na jiny ac socialni/humanitni obor mgr. Obor resocializacni pedagogika (kombinace prava, soc. prace, psychologie) - jakasi prevychova neprizpusobivych kdyz to reknu hodne jednoduse (osobne jsem se zamerovala hl.na vezenstvi)
ekonomka by byla asi perspektivnejsi, ale na druhou stranu nelituju, ve druhaku jsem dost vazne onemocnela a ten nasledujici rok byl pro me tezky a na ekonomce by mi takhle vyjit vstric zarucene nevysli…tak jsem si dodelala tohle, premyslela jsem i o naslednym doktoratu, ale po poslednich statnicich jsem na uceni zanevrela :-) hlavne jsem byla v srpnu, kdy jsem se mela nejvic intenzivne na zari ucit uz tehotna a bylo mi ze zacatku teh. Docela blbe :-) takze soustredeni mi moc neslo, ale dala jsem to vsechno vyborne, tak jsem na sebe byla pysna :-) a jak uz jsem psala, druhy den po statnicich jsem oznamila rodine tehotenstvi, to byla sranda, jak vsichni cuceli a meli opetovnou radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
9.3.13 12:52
@Kacz-ka píše:
Po gymplu jsem sla na pardubickou ekonomku, tam jsem vydrzela dva roky a presla na jiny ac socialni/humanitni obor mgr. Obor resocializacni pedagogika (kombinace prava, soc. prace, psychologie) - jakasi prevychova neprizpusobivych kdyz to reknu hodne jednoduse (osobne jsem se zamerovala hl.na vezenstvi)
ekonomka by byla asi perspektivnejsi, ale na druhou stranu nelituju, ve druhaku jsem dost vazne onemocnela a ten nasledujici rok byl pro me tezky a na ekonomce by mi takhle vyjit vstric zarucene nevysli…tak jsem si dodelala tohle, premyslela jsem i o naslednym doktoratu, ale po poslednich statnicich jsem na uceni zanevrela :-) hlavne jsem byla v srpnu, kdy jsem se mela nejvic intenzivne na zari ucit uz tehotna a bylo mi ze zacatku teh. Docela blbe :-) takze soustredeni mi moc neslo, ale dala jsem to vsechno vyborne, tak jsem na sebe byla pysna :-) a jak uz jsem psala, druhy den po statnicich jsem oznamila rodine tehotenstvi, to byla sranda, jak vsichni cuceli a meli opetovnou radost :-)

Tak to je super, to zmáknete :). To byl krásný dárek pro všechny po státnicích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
9.3.13 13:32

@Kacz-ka Děkuji…byli jsem se fotit v Jaroměři u fotografky( na fb si jí můžeš najít pod jménem: Le Monika) byli jsme u ní už před tím a jsme sní moc spokojeni :-) fotí tak trochu jinak než ostatní. Jinak jestli se chceš fotit a mít na fotkách pěkné bříško tak běž nejpozději konec 8 měsíce protože potom už ti bříško začne klesat dolů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.3.13 16:50

@Mandeliinka koukala jsem na jeji fb a i na jeji web, foti zajimave, tak jinak, to mas pravdu
nikde jsem nenasla pribliznou cenu, bud za fotku nebo za to jedno cely foceni (kolik to tak je fotek asi) a abych pravdu rekla, nemam moc predstavu.
ona ma teda nejaky atelier? pripadne i nejake rekvizity ci obleceni? :-) napsala bych ji, ale je momentalne na dovolene.
dik za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.3.13 16:56

@Darina K. vim, ze je to mimo tema, ale jak se ma Milan a co vubec dela? Uz ma rodinu, nebo bydli s vama? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
9.3.13 17:20

@Kacz-ka brácha pracuje v TPCA a u nás předělávají bydlení s přítelkyní. Je asi spokojeny, a už se těší na to jak bude strejdou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.3.13 17:24

Já si na něj pamatuju jako na pěknýho lotra :-)
tak vás rodiče budou mít hezky pod jednou střechou, to mají určitě radost, moje máma by se štěstím zbláznila mít nás u sebe, ale já bych se asi zbláznila brzo z ní :-)
holky a kam budete chodit k dětskýmu dr? já to mám 1km do Bělý, prej je ta dr. dobrá, takže si půjdu nechat dát razítko k ní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová