Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
10.3.13 18:49

@DominikaP jj Černou za Bory znám.
Tak to jdi cvičit, já bych bývala také chodila, ale bohužel jsem to nestíhala po pracovní stránce. No a teď už to u mě nemá moc cenu, termín mám na konci března. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
10.3.13 18:51

@Kacz-ka tak si odskoč na ten kurz o kojení :), je super, tedy pokud chceš kojit? Znám i jednu holčinu co kojit odmítá…jen aby si nezkazila figuru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
10.3.13 18:53

Jinak já bych pak chtěla s malým chodit na plavání pro kojence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
10.3.13 19:03

No tak Hostovice jsou hned za :) jinak přeji ať máš porod jen se samými zažitky a žádné komplikace :) a hlavně zdraví oboum :)

• Citovat
  • Upravit
1986
10.3.13 20:35

@DominikaP Děkujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
11.3.13 07:08

@Darina K. To vis, ze chci kojit, nejlepe tak pul roku, kdyz bude co :-)…nase znama kdysi kojila do dvou a mozna i vic let, to uz mi prijde takovy ujety :-) o kojeni jsem si neco nacetla, tak doufam, ze se mi to povede aspon dobre ‚rozjet‘…spis jsem se bala po tom pripadnym cisari, kdyby se mi prcek do porodu neotocil, aby to slo, nebudu na to myslet a bude to urcite ok :-)
chtela jsem se zeptat, ten otec u porodu v Pcich uz ted nic nestoji, krom tech 40kc do toho automatu? Urcite vam to rikali na tech kurzech, me se tomu jen nechce verit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
11.3.13 07:13
@Darina K. píše:
Jinak já bych pak chtěla s malým chodit na plavání pro kojence.

to ja urcite taky, to musi byt super, jeste jsem to moc nekoumala, jen zbezne, ze je snad v jesnicankach, tam chodi prave Renci sestrenka ted a pak jeste jedno, asi v hotelu Labe to byvalo.

Jinak jeste dotaz, doted jsem na gyndu chodila co 4 tydny, ted jdu pristi ut, tak by me zajimalo, jestli si me priste pozve uz o neco driv, treba za 2 tydny…a jestli me pak nasmeruje do nemocnice, kdyz nebude mit ten monitor :-) zeptam se na to hned sestry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.3.13 10:37

@DominikaP Vítám tě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.3.13 10:41

@Kacz-ka Otec u porodu stojí 500,–
Jinak já chodím teďka na kontroli po 3týdnech(ale záleží na doktorovi)a na monitor se chodí od 37tt myslím…já jdu na kontorlu 28.3 a to budu ve 37tt tak ti napíšu jestli mě dáli monitor nebo ne ale myslím si že mě ho budou dělat :-)

@Darina K. Taky chci chodit na plavání kojenců ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.3.13 13:13

@Mandeliinka kdepak za otce a ani doprovod se nic neplatí!!!Tak mi to říkali v nemocnici a žádná má kamarádka za doprovod nic neplatili! A rodili teď. Musí si pouze koupit ten balíček za 40,–Kč @Kacz-ka

Na kotroli jsem od 30tt chodila po 2 týdnech, no a teď už jsem 2× byla po týdnu. V úterý budu mít ukončený 38tt.

@Mandeliinka Na to plavání bychom se pak mohly domluvit a chodit třeba spolu, to Kristýnka nebude od nás tak daleko :)

@Kacz-ka Nestresuj se porodem, dobře to dopadne a špuntík se otočí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
11.3.13 16:49

@Darina K. Nám na kurzu říkali že otec u porodu(popř. blízká osoba) stojí 500,– ve všech nemocnicích se platí za otce u porodu…akorád to potom platíš až když odcházíš z nemocnice se všemi poplatky tak možná proto si toho tvé kamarádky nevšimli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.3.13 16:59

Mám se pokoušet se sem vetřït :-D :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.3.13 17:17
@Mandeliinka píše:
@Darina K. Nám na kurzu říkali že otec u porodu(popř. blízká osoba) stojí 500,– ve všech nemocnicích se platí za otce u porodu…akorád to potom platíš až když odcházíš z nemocnice se všemi poplatky tak možná proto si toho tvé kamarádky nevšimli

Aha nám několikrát bylo řečeno že se neplatí, že to bylo zrušeno. A kamarádka porodila teď a už jsou doma a nic neplatila. Takže se určitě neplatí :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.3.13 17:19

@Mandeliinka a druhá moje kamarádka porodila dnes, a té se pak zeptám. Ale platit by se nemělo, několikrát jsem se na to ptala a i mi to říkala doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
11.3.13 17:20

@Michaela99 určitě :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie