Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Darina K. píše:
@Michaela99 Ono to přejde uvidíš, ale pak zase nastanou jiné obtíže jako je pálení žáhy a občas zácpa atd…
Raděj to než tohle ![]()
@Michaela99 No jako ta zácpa teď trápí mě…a je to fakt síla, i mám z toho velké problémy
…je to mazec…já raději zvracení než toto
fakt věř mi ![]()
@Darina K. no moc tomu nevěříme, ale tak třeba nás překvapí
Navíc ta jeho přítelkyně nemá naši rodinu moc v oblibě, takže ho moc nevídáme. Je taková, že vše musí být po jeho a neuznává cizí názory.
@Fazolka1 Aha tak to držím pěsti ať to dobře s bráchou dopadne. Toto měl náš brácha doma také, ale naštěstí otevřel oči.
@Darina K. tak to u nás nehrozí. Už má asi třetí takovou a pokaždé si najde ten samej typ. Nevím kam na to chodí, ale je to opravdu děs ![]()
@Darina K. Když se mi neroztrne pr**l tak to bude dobrý určo je nějake projimadlo co múžou i těhulky.;-)
@Michaela99 projímadla těhule bohužel nesmí…tak maximálně potraviny co projímají ![]()
@Fazolka1 jej tak to brácha pak v budoucnu nebude mít jednoduché. Ale někdy výběr partnerů dá zabrat, ale třeba se to změní. Já taky neměla štěstí na partnery, ale byla jsem přesvědčená že bývalý je ten pravý, rozuměli jsme si ve všem a plánovali…ale bohužel se mi potvrzuje to že člověka nepoznáš hned, a to jsme spolu nebyli krátce, i jsme spolu žili…no jo je to zmetek a on sám jednou bude litovat. Jak se říká na každou svini se vaří voda…
A ty už jsi Zuzi vdaná? Hodně jsi se na ZŠ kamarádila tuším s Káťou Jáklovou, jestli nekomolím jméno
?
@Darina K. tak to mě mrzí, že budeš na malého sama, ale tak třeba se nějaký tatínek časem najde.No některý chlapy jsou opravdu zmetci. Já vdaná nejsem, s přítelem jsme spolu šest let a zhruba čtyři roky spolu bydlíme a jsem spokojená. Na základce jsem se hodně kamarádila s Martinou Jaklovou, ale bohužel ztratila jsem na ni kontakt a už hodně dlouho jsem ji neviděla.
@Fazolka1 jj tak Martina, mě už některá jména vypadla.
Jinak už jsem jakžtakž OK, nebylo to jednoduché se s tím smířit to jak se zachoval a jak se chová, ale už nemá cenu se k tomu vracet. jediné co vím je to, že toto mu nikdy neodpustím…to že se vykašlal na malého.
A ty máš termín kdypak?
@Darina K. je škoda, že nejeví zájem aspoň o malýho. Ale tak když je blbej tak je blbej, hold se asi nezmění, nebo mu to to dojde třeba až bude malej na světě. My máme termín 9.4.,ale už 14dní mám nařízeno ležet, začala jsem se otvírat a na porod bylo ještě brzo. Ještě musíme vydržet aspoň tento týden, aby byla malá v pořádku. Ty máš kdy termín? A kde budeš rodit?
@Fazolka1 já mám termín 25.3. a také už se dávno otvírám. Ležela jsem a teď už nemusím, ale malý zatím nic. Oni tak nějak straší:).
A chystáš se rodit v Pce?
@Darina K. já pojedu do porodnice do Hradce.Do Pce se mi vůbec nechce.