Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kacz-ka píše:
@Darina K. Tak Maxa ji asi nechtela z obrazku ji zrejme nevyskocil, tak lovila jinde, spis nechapu ty, co si s ni teda zacali
Ja mam kocarek zatim jen objednanej v arealu Vesny v Opatovicich, do pristiho tydne musi prijit, uz to bude 2 mesice, jsem na nej strasne zvedava, jinak tu jizdu jsem s nim zkousela jen po obchode, ale taky se tesim.
Uz se vidim, jak si budu pripadat na poprve jak kreten, ze vsichni musi zarucene poznat, ze jsem vyjela prvne
A jaký že budete mít fáro
![]()
http://cdn.xim.bz/…49e050e5.jpg
tento, me se libil, ja moc na hodne barevny varianty nejsem
puvodne jsem chtela jeste celej cernej, ale to mi pak prislo trochu morbidni ![]()
@Kacz-ka píše:
http://cdn.xim.bz/…49e050e5.jpgtento, me se libil, ja moc na hodne barevny varianty nejsempuvodne jsem chtela jeste celej cernej, ale to mi pak prislo trochu morbidni
Ten je krásnej
. Já mě se černá také líbí, ale na miminko myslím mají být veselejší barvy než černá
.
Ten co jsi vybrala je super ![]()
Dekuju, snad bude peknej i v realu, maji hodne barevnych variant toho lnu a zrovna tuhle jsem nazivo nevidela, tak se na nej tesim
zatim bude zaparkovanej u mamy, jako je ted vsechno, nez vymalujem
@Kacz-ka píše:
Dekuju, snad bude peknej i v realu, maji hodne barevnych variant toho lnu a zrovna tuhle jsem nazivo nevidela, tak se na nej tesimzatim bude zaparkovanej u mamy, jako je ted vsechno, nez vymalujem
Tak to je dobře, já doma zatím nic nemám. Jenom vyprané plíny a věcičky, zbytek pak bude chystat mamina ![]()
A ty mas jaky ten x lander, hod sem obrazek, at mam taky predstavu ![]()
ja mam u mamy zaplnenou celou jednu mistnost kramama, ta uz se taky tesi, az si to prevezu aspon castecne k nam
@Kacz-ka
Přesně tento budu mít, ale ne nový ale od kamarádky. Ale není na něm ani vidět že by byl používaný. Jinak z nových jsem měla vybraný v podobném stylu jako ty, ale nakonec vyhrál tento. Líbí se mi zelená a víc jak modrá. Já tak nějak nejsem na to zaškatulkování…pro kluka modrá a pro holku růžová…
Takže zelená u mě vede. Jinak vajíčko nebudu mít od xlanderu, ale od chica. A ani ty adaptéry na vajíčko nechci využívat, přestože jsou součástí kočárku.
To malé stejně většinu času pak stráví ve sporťáku.
Jinak nový xlander se mi nelíbí, přijde mi ještě menší než tento model 2011
Ten je hezouckej, prijemna barva ![]()
Ja kdyz uz bych sla do barevnyho, tak taky nejaky zeleny, i vybavicku mam ladenou do bilo zelena
Ja si nakonec vzala dvojkombinaci, moc se mi nelibi ty kocarky s nasazenou autosedackou. Jinak tu uz jsme stejne meli driv a taky od chicca, nejakou takovouhle taky z druhy ruky, ale jako novou
http://img.files.viaweb.cz/…ynthesis.jpg
@Kacz-ka píše:
Ten je hezouckej, prijemna barva
Ja kdyz uz bych sla do barevnyho, tak taky nejaky zeleny, i vybavicku mam ladenou do bilo zelenaJa si nakonec vzala dvojkombinaci, moc se mi nelibi ty kocarky s nasazenou autosedackou. Jinak tu uz jsme stejne meli driv a taky od chicca, nejakou takovouhle taky z druhy ruky, ale jako novou
http://img.files.viaweb.cz/…ynthesis.jpg
Tak to jsme dvě, také se mi to nelíbí, a hlavně to malé v tom je zmáčklé…to si ho ráda přendám do kočárku, než toto ![]()
Jinak pěkné vajíčko jsi vybrala ![]()
Ahoj holky, tak koukám že tu řešíte kočárky, tak přikládám foto svého kočárku. Jsem z něj nadšená a už se moc těším až v něm budu malou vozit ![]()
Tak dnes se mi projevily nevolnosti v plné síle. V práci jsem si pěkně zazvracela a ani teď mi není moc dobře. Četla jsem o zázvoru, máte s tím zkušenost? Jinak máte krásné kočárky. Ten lněný je jaká značka?
@Fazolka1 hezký, vypadá bytelně ![]()
@JančaM píše:
Tak dnes se mi projevily nevolnosti v plné síle. V práci jsem si pěkně zazvracela a ani teď mi není moc dobře. Četla jsem o zázvoru, máte s tím zkušenost? Jinak máte krásné kočárky. Ten lněný je jaká značka?
- tako laret len
JančaM..asi myslíš ten můj kočárek. Je to značka Triga a kupovali jsme ho v Opatovicích ve Vesně.
Líbí se mi všechny.
Sestra si pořídila kočárek od ABC design. Vypadá pěkně a v trojkombinaci vyšel na 15000,–. A to je levnější než X- lander a podobně. Navíc je to německá značka, X-lander teď dělají Poláci. A u X- landeru se mi zdála malá korba. Jak by tam to malé narvala v zimě i s fusakem netuším. Já s ní okouknu a pak se rozhodnu, pokud teda všechno půjde jak má.
@Kacz-ka no doufám, že něco vydrží. Bydlíme na vesnici, takže jsme scháněli kočárek se čtyřmi koly napevno. Jinak bych u nás na polních a lesních cestách moc daleko nedojela.