Těhulky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1986
14.3.13 21:00

@Mandeliinka noo tak to mi asi už odchází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.3.13 08:02

@Darina K. Dajo, jak velky (kolik ks) balik plenek mas sebou do porodnice nachystany? :) ja ze mame vsechny po cca 70ks, ale pak jsem dostala nejaky balicek v globusu od huggies a tam jich je asi 35, to by mohlo stacit na tech par dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
15.3.13 09:28

@Kacz-ka já si beru sebou ten balíček od Huggies beru taky jsem dostala v globusu myslím že to bude v pohodě stačit a při nejhorším ti vždycky přítel může dovést další ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.3.13 09:45

@Mandeliinka oukej, ja si taky rikam…a snad tam clovek nebude vic jak 3-4 dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
15.3.13 09:51

@Kacz-ka No to já taky doufám ale spíš počítam stím že tam můžu být dýl…a už máš zbaleno do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
15.3.13 10:33

Ahoj holky, tak koukám že ten balíček plenek z globusu k mimi klubu jsme dostali všechny. já si ho beru taky a myslím že to bude stačit. snad nás tam nebudou držet dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
15.3.13 10:39
@Kacz-ka píše:
@Darina K. Dajo, jak velky (kolik ks) balik plenek mas sebou do porodnice nachystany? :) ja ze mame vsechny po cca 70ks, ale pak jsem dostala nejaky balicek v globusu od huggies a tam jich je asi 35, to by mohlo stacit na tech par dni…

Ahojky Kačí jak píše Ráďa (Mandelinka), tak kdykoli dojdou tak ti přivezou ;).
Jinak já také v globu od mimiklubu dostala hagisky, a předtím jsem si i hagísky tytéž koupila, a ty si beru do porodnice (je jich tam 54ks).
Musíš počítat, že denně budeš potřebovat minimálně 6 plenek a že tam budeš ty 4 dny. Ale co sestry říkaly tak se dává více plen než 6 denně.
No až si to odbydu tak vám napíšu kolik jsme jich spotřebovaly.
Jinak koje kamarádka mi poradila ať si tam vezmu i nějakou neperlivou minerálku, že tam mají jenom ten čaj, také se mnou prošla tašku co mám do porodnice a s hrůzou jsem zjistila že mi místo těch poporodních kalhotek prodali v lékárně kalhotky pro babičky na únik moči 8o :roll:, takže jsem včera konečně koupila ty správné. :lol: :lol:
Jinak mám vše :).
@Mandeliinka ty si bereš ještě na sál něco do očí? Myslíš že bych také měla, nebo to bereš z jakého důvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
15.3.13 10:48
@Fazolka1 píše:
Ahoj holky, tak koukám že ten balíček plenek z globusu k mimi klubu jsme dostali všechny. já si ho beru taky a myslím že to bude stačit. snad nás tam nebudou držet dlouho.

No kámoška co se registrovala až nyní do mimiklubu, tak dostala jen nějaké vzorky od nivei. No upřímně jsem ráda, že my jsme dostaly ty pleny :D

Jinak já si zásoby papírovek nedělám, přeci jen nevím které Ondrovi budou sedět a mám v plánu jet hlavně na látkové. Sice to bude fuška, ale ti doktoři to tak nějak více doporučují než ty papírovky. Je tedy pravda, že papírové jsou pohodlnější…vyměníš a vyhodíš…kdežto s hadrovýma máš práci, ale tak to mi neva (no uvidím jak budu mluvit časem :P ), ale mám navrch hadrových ty separační, takže se tolik nezaserou 8).
Jinak doma budu mít z těch papírovek ještě ty hagis od globu a pak mám jedny od tecca a jedny od helen harper (to už na větší). Pemprsky mi přijdou moc drahé, ale uvidíme, třeba je nakonec také budu muset koupit, kdyžby malému neseděly ty co máme. Jinak mám ty papírové podložky, těch mám do začátku 20ks. No a několik vlhčených ubrousků, i když nejlepší je prý omýt vodou když jsi někde doma a máš tu možnost. I dudlík jsem nakonec koupila, ale nemám v plánu ho dávat…to jen když bude krize a že v nemocnici říkali ať si jeden radši vezmeme. Tak jsem koupila od NUKU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
15.3.13 11:49

@Darina K. Já mám teda v plánu používá papírové plenky. nedovedu si představit že bych prala ty látkové. už takhle budu mít co dělat abych vše zvládla si myslím. dudlik jsem původně nechtěla brát ale pak mě mamka přesvědčila ať si ho určitě zabalim že pak budu ještě ráda že ho mám. no jsem na sebe zvědavá jaká budu mamina:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.3.13 13:25

Sbaleno nemam vubec nic jeste, ted o vik budem malovat, ze zacatku tydne s mamou udelam okna a zaclony, pak si sem navozim od ni uz nejaky veci a planuju s tim sbalit i tu tasku :-)
Dajo napis mi jaky kalhotky teda mas ty spravny, aby se mi nestalo neco podobnyho. Mas s nohavickama nebo klasicky kalhotkovy strih? Jaka znacka, pripadne cena, dik moc :-) lekarnu budu prave ted taky chystat :-)
jinak ja se nejdriv nemohla rozhodnout, zda latkovat nebo papirovat :-) ale rozhodla jsem se pro jednorazovy s tim, ze plenky, kalhotky a snappi sponky taky mam, tak uvidim, ale to spis nekdy na doma. Normalni plinku bych dala asi aspon ze zacatku pres tu jednorazovou, kvuli kyclim. No uvidime, jak to nakonec vsechno bude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
15.3.13 16:04

@Fazolka1 Určitě budeš skvělá mamina :hug:. Zvládneme to my všechny :).
Jinak já uvidím, ale chtěla bych jet v těch látkových když to půjde, doktoři to doporučují a mám jich dost, tak snad to půjde. Jinak i na papírové by jsi měla dávat látkové pleny, kvůli kyčlím. Kamarádce co rodila v Chrudimi řekli, že to není potřeba…no a ejhle, řekli jí to velmi špatně…s malou Terezkou musí cvičit, musí jí balit plenky klasické a když se to nijak nezlepší tak bude mít malá řemínky :O. Je mi jich líto, ale doufám že to holky zmáknou…ale to cvičení je prý dost nepříjemné a malá prý moc pláče, protože jí to bolí :,( :,(. Takže určitě doporučuju i na papírové dávat dvě látkové plenky na široko :hug:.
Jinak já jednorázovky používat budu, a to hlavně když někam pojedeme…je to sice neekologické ale za to pohodlné a rychlé :)

@Kacz-ka Ty kalhotky jsou značka ABENA - Abra-fix a jsoou nohavičkové a síťové, ale v lékárně ti poradí, a hlavně se na ně jukni než si je koupíš…i když já u těch prvních nám je také ukazovala a pak šla pro větší velikost a tam to musela zaměnit za ty babičkovské :nevim:, protože do S bych se určitě nedostala… :zed: :zed:. Jinak 5ks mě stálo 80,–Kč. ;)

Jinak jsem tu nebyla, nějak nám vypadl internet, ale problém byl prý někde na té jejich ústředně.
Jak jste se měly a co jste měly k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.3.13 16:17

@Darina K. ja predchvili dodelala rajskou a jeste palacinky, tak jsme si pekne pochrochtali :-) zitra budem malovat, tak jsem se do vareni pustila dneska, i kdyz se mi moc nechtelo.
Ja jezdim nejcasteji do Dr. Max lekarny, tak snad to tam mit budou, nebo jeste do ty v Globusu.
Dneska se budem asi valet a nabirat sily na zitrek :-) jen si chci sjet koupit jeste zehlicku, 14 dni si vybiram jakou a konecne jsem se dokopala k vysledku :)
pritel nejak nedokazal pochopit, ze me se musi zehlicka libit, kdyz uz u ni musim travit ten otravnej cas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
15.3.13 16:19

@Kacz-ka No ty první co mi dali jiné jsem kupovala v globusu…ty správné v Dr.Max ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
15.3.13 16:20

@Kacz-ka Tak dobře kupte žehličku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.3.13 16:24

Tak to jsem rada, ze v ty dr max to maj, pripsala jsem si nazev na seznam a koupim je tam taky :-)
zehlicku mam vybranou tuhle
 http://maloyar.electrozon.ru/…5/215145.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová