Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fazolka1 píše:Tak nakonec dnes byly procházky 3×… ale nic se neděje…vypadá to spíš na tu poradnu a nemocnici
@Darina K. Tak jaká byla procházka? taky bych šla, ale nebylo s kým a samotná se bojím někam chodit, kdyby náhodou.
@Mandeliinka píše:
Ahoj holky, včera jsem byla v porodnici za kamarádkou má nádherného klukatak se taky těším až budu rodit…asi by jsem si měla už konečně dobalit tažku do porodnice ale pořád to náko odkládám…jinak já mám nahoře už 17kg a náko mě to netrápí
![]()
![]()
co máte dneska v plánu?
Tak ke dnešku mám Radu také 17kg nahoře
, ale no co
. Jinak jsem už pěkně nateklá
Tak holky u mě stále nic…ode 3 vzhůru, ale nic se neděje…malého zas necítím…takže tam dnes asi zustanu
![]()
@Darina K. Ahojky, je to sice nepříjemné že tam budeš muset zůstat ale budeš pod dohledem a kdyby se něco dělo s malým tak ti hned pomůžou a budete oba v pořádku. budu na tebe myslet a držet vám palecky ![]()
@Fazolka1 píše:
@Darina K. Ahojky, je to sice nepříjemné že tam budeš muset zůstat ale budeš pod dohledem a kdyby se něco dělo s malým tak ti hned pomůžou a budete oba v pořádku. budu na tebe myslet a držet vám palecky
To jo, urcite lepsi
A budes aspon v klidu
tech par dni navic uz je prd ![]()
Tak to vypada, ze je Daja v nemocnici, ze?
doufam, ze ji to tam utika a ze se ji Ondra brzy v poradku narodi ![]()
@Kacz-ka taky jsem si říkala, že je asi v porodnici, tak aspoň je pod dohledem a nemusí se tolik stresovat. Určitě bude vše v pořádku. Já od večera cítím bolesti v podbříšku, tak čekám jestli to budou poslíčci, nebo co se bude dít.
Holky tak si teď píšu s Darčou na facebooku a přeposílám zprávu od ní.
Ahoj vsichni, mame to s Ondraskem za sebou. Narodil se 21.3.2013 v 16:42h, 51cm a 3485g.Jsme oba v poradku. Darca
@Kacz-ka tak jsem zvědavá která budeme další. Ty máš termín kdy?
Ted pujdes ty, to je jasny
ja si jeste mesic pockam
dneska jedem konecne do tech opatovic pro kocarek, jsem tam volala.
tak jsem strasne zvedava, hezky ho okouknu, ozkusim a pak ulozim zas k mame ![]()
@Kacz-ka Ahojky…tak jak jsi spokojená s kočárkem? Já byla včera na kontrole a žádná změna se nekoná. Jsem myslela, že budu zase o kousek více otevřená, ale jsem pořád na tom samém. Dr mi doporučil sex, abychom tomu trochu pomohli, tak jsem na to zvědavá zda to pomůže. Do teď jsme ho měli zakázaný, tak to bude zajímavé. Sotva se otočím na posteli při spaní a ještě do toho tohle.Dnes přítel přijede na tři dny domů, tak ho už vidím jak se mu do toho bude chtít. Bojí se aby malý něco neudělal, když už naléhá hlavičkou, tak uvidíme. Třeba to nebude ani potřeba, včera mi začala odcházet hlenová zátka, tak jsem zvědavá, kdy to konečně příjde. Ale už mám taky povoleno vylézt z postele a spíše se více pohybovat, tak dneska aspoň utřu prach a něco málo pouklízím, docela mi to chybí ![]()
@Fazolka1 Zdravim
kocarek hezkej, hezky se s nim jezdi, cekala jsem o neco jiny odstinek barvy, ale i tak je peknej
My sice zadnej sexualni utrum nemeli, ale pritel se taky boji
hrozne poprdenej, prijde mi to srandovni…:-) tak jsem mu rikala, ze kdyz nechce, tak mi bude aspon masirovat hraz ![]()
Nam dneska nesla elektrika, tu pak sice pustili, ale nesel net, tak jsem se pustila do vareni a peceni, prani plin a tasky do porodnice, az uschne, tak si ji konecne nachystam
Vcera mi prisla lekarna pro mimi a neco malo pro me, tak jsem uz nachystana
Jen ty porodnicky vlozky mi prijdou takovy mega, jak kdybych je mela mit az do pulky zad
Ale vzdycky si vzpomenu na babi, jak vypravela, co bylo za jejiho mladi a jsem rada, ze jsou vlozky takovy jaky jsou ![]()
Taky jsem si od mamy dovezla uz vsechno obleceni, tak to mam vyprany, vcera jsem asi 4 hodiny zehlila a hezky ulozila v komodach. Uz jen ty pliny vyzehlim, ale to je jen par kousku, latkovat nebudu, jen ze zacatku kvuli kyclim to budu pouzivat na ty jednorazkovky.
Ta zatka ti zacala odchazet sama, nebo ti delal dr na gynde hamiltona?
Jeste jsem se chtela poptat, nevite - pokoje v porodnici jsou dvouluzkovy? Nebo i vicemistny? ![]()
@Kacz-ka ta zátka mi začala odcházet sama, hamiltona mi nedělal. Nevím zda mi ho udělá kdyžtak v úterý po velikonocích, jestli už nebudu v porodnici.
Pokoje, nevím jak v Pce, ale já že chci rodit v HK tak jsem na stránkách našla, že mají nějaké dvoulůžkové a nějaké třílůžkové a pak ten jednolůžák-nadstandart. Ale myslím si že je lepší, když jsou alespoň dvě na pokoji.Budu si mít aspoň s kým popovídat, popřípadě si kdyžtak můžeme mimča pohlídat navzájem a aspoň se vysprchovat.No jsem zvědavá jak to budu zvládat.
Tak me by stacil dvouluzak
chtela bych klid. no ale! - hlavne s nekym normalnim ![]()
jsem zvedava az se nekdy pripoji @Darina K. a napise, co miminko a jaky byl porod a obecne, jaky to bylo ![]()
@Kacz-ka dnes psala na fb ze uz jsou doma, tak az si to trochu zorganizuje a najde chvili cas, tak se snad ukaze. jinak rodila pry 7hodin a dalo se to. nastrih a siti pry skoro necitila. personal v pce pry super, byla spokojena.vsak ona to sem pak vse napise. hlavne ji docela zavidim ze to ma za sebou.